Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től? (beszélgetés)
En is voltam vasarnap. Szerintem en jobban figyeltem a lanyokat mint a ferjem. Mind neztem a fenekuket, meg, hogy melyik csinosabb, melyik koverebb. :)) Ez megszallottsag.
Probalj nem gondolni ra, kicsit legyel lazabb, hogy jol erzhesd magad.
sziasztok csajok!
latom megy itt a fogyi es csupa sikereitek vannak :)
de jo nektek :)
megint ra kene vegyem magam a tornara, a kajara odafigyelek elegge...de torna nelkul :(
tegnap voltam strandon, olyan szarul erezte magam :(
de meg jo h ismerosok nem voltak...de ha elmegyek ma akkor mar tuti lesznek...es olyan izeeeeee :(
kitartast!!!
szia
nem tudom hol a husi...de a kepen abs nem latszik...
de inkabb tornazz az a legjobb :)
Sziasztok!
57kiló marad, ez is valami, 1 kiló biztos mínusz, legalább nem jön vissza. Lassan, de biztosan:)
gratulalok, nagyon ugyes vagy!!!
kitartas, es mar is milyen szep eredmenyeket lehet elerni:)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy én 60kg vagyok, és szerintetek ha elkezdeném a 90naposat, akkor mennyit fogynék vele?
Sziasztok!
Túl vagyok a mai napon is, edzés is volt. Ebéd egy kis paprikás gomba nokedlivel, uzsi dinnye, vacsi a turmix. Ennyi:)
Voltam otthon ebedelni, de annyira felidegeskedtem a parkolason, hogy enni sem tudtam. Osszevagtam 2 uborkat es 2 paradicsomot, de szerintem felet sem ettem meg. Most meg halok ehen es az uzletben semmi zoldseg nincs. :((
Kell vegyek parkoloorakat. Amugy sem megy a parkolas, de raadasul dombon is lakunk es kell vigyazzak ne menjek bele a masikba mikor indulok.
sziasztok,
muszaly egy kicsit dicsekednem:)))
benne voltam a Kiskegyed fitt nevu ujsagban, a naplomba beraktam:))
csak kar, hogy mar nem lehet megvenni, mert a majusiban voltam benne
Amikor először vettem brokkolit, az nekem sem ízlett. De a párom szereti, és egyszer megkóstoltam, ahogy ő készíti. Azóta imádom. :)
Mi vízben szoktuk megfőzni(mint ahogyan a karfiolt, mielőtt bepanírozzuk). Egy pici ételízesítőt és borsot szoktunk tenni a főzővízbe. Zöldségnapon hagymás törtkrumplival és párolt gombával, kukoricával szoktuk enni. Nagyon finom. :)
hallani hallottam mar, de tovabb semmit se tudok mondani.
nekem van egy tablettam ,ami segit a pajzsmirigyet helyre billenteni, es termeszetes, szoval nem gyogyszer, majd elkezdem enni, ha erdekel megirom priviben.
kinai noveny egyebkent
Sziasztok!
Ma révfülöpön voltam a párommal. Nagyon jó volt, és a kaját is sikerült betartani, pedig hamburgert evett előttem. Nekem az 1kiló mínusz megmaradt. Anyukám szerint a pajzsmirigyműködésemmel van valami (alul vagy túlműködés, nem tudom), és amiatt nem megy tovább a súlyom. Ebben lehet valami, mert a múltkor vérvételre kellett mennem és az nem lett jó. Hallottam már én is róla, hogy akinek pajzsmirigy alul vagy túlműködése van, az nem tud fogyni. Ti hallottatok már erről? Tapasztalat, segítség?
Sziasztok! Én is itt vagyok még, de most nagyon lefoglalnak a kínjaim. Próbálok a folyadékbevitelre és a rostokra odafigyelni, de nem javul a helyzet. Tényleg orvos lesz belőle a végén :S :((
Ügyesek vagytok! Így tovább!!
finom is a rantott tok,de en evek ota nem ettem,pont a dieta miatt...
de sok tököt eszem,csak mashogyan készitem el,nem rantva