Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban fórum

Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

3305. igynogy
2007. márc. 26. 11:35
Sziasztok! KÖszi a bíztatást! :))) Tegnap simán ment a víznap, ma meghozta eredményét -1 kg. Kitartok, és ez nektek köszönhetQ. :)) :x Nem sok hiányzik a 80-as súlyhoz. Ma viszont husi, de csak natur pipicici egy kis salival. Még oda sem raktam :(( A gyerkQcök kezdenek kikészíteni így kora reggel :) Anya gyere Aya jer :) Mindent néznem kell csinálni, a kaja meg a hütöben várja hogy végre odarakjam :)) Köszi köszi a bíztatást!!!
3304. zolko96
2007. márc. 25. 19:45
Itt vagyok,szia igynogy az anyósodra hallgatsz? Ne engedd,hogy közbeszójon!!Azt a tegnapi tortát nem kellett volna,tetted volna el szénhidrát napra.Te aki leadtál 12kg-ot tavaly,most akarja feladni?Nem szabad, mink is kitartóak vagyunk nem hagyhatsz bennünket cserben!!!!!!!A holnapinap meglátod mínusz kg-al fog indulni.Tarts ki velünk eggyüt,hajrá!
3303. csszti
2007. márc. 25. 19:21
hahó zolkó96 hol vagy? igynogy-ot gatyába kell rázni.Neked az nagyon jól megy.
3302. igynogy
2007. márc. 25. 18:21

Sziasztok!

Nekem tegnap lett volna víznapom, de sajna anyósom közbeszól, és ennem kellett 1 szeletet a tortából amit sütött, mert ha nem akkornagyon meg tud ám sértQdni, igy ma tartok víznapot. Eddig nagyon jól bírom, ne is vagyok éhes egyálltalán. Csak nagyon-nagyon szomorú. Nem mozdul a súlyom lefelé, pedig tegnap is csak azt a szelet tortát ettem, ma meg még semmit, kíváncsi vagyok vajon holnap lesz e súlycsökkenés. Már úúúúgy szeretnék átlépni a 80-ok táborába :). Kicsit kétségeim vannak, mert tavaly fogytam a 90 napossal 12 kilót, most a 2 hónap végén meg még csak 5,7 kilónál tartok. Elkeskenyedtem nagyon :((. Március közepe Qta áll a súlyom. Tudom a múltkor is bíztattatok ne adjam fel, de lassan már ott tartok. :((( Mindenkinek kitartást és sok mínusz kilót. :) Én meg majd holnap meglátom ;(

3301. Vikyci
2007. márc. 25. 18:10

holnap én is víznapot tartok. nem terveztem, de muszáj, mert az utóbbi napokban túlzásokba estem. Bár nem össze-vissza ettem, hanem az adott nap engedélyezettekből ettem túl sokat :-(

ez lesz a 2. víznapom, most valahol a 40.nap környékén járok.

3300. zolko96 (válaszként erre: 3299. - Csszti)
2007. márc. 25. 17:13
Muszáj annak lenni különben nem sikerül a fogyi.Na nekem sem marad el a gyerkőceim hozzászólása.A férjemnek is tetszik a dolog hát persze hogy nem ellenzi, nem úgy mint a szüleim+anyósomék.Ma víznap van és egyáltalán nem vagyok éhes.
3299. csszti (válaszként erre: 3297. - Zolko96)
2007. márc. 25. 17:00
Nagyon határozott egy csajszi vagy.Ha olvasom a hozzászólásaidat, már nem is merek "hisztizni". Nekem holnap lesz a 2. gyüminapom, kedden pedig nekiugrom az első víznapnak. És ahogy mondod ki fogom bírni.Szerencsére a családom is támogat a fogyiban. Lányaim rendesen ellenőrzik mit eszek és körülöttem ugrálnak a mérlegelésnél.
3298. zolko96 (válaszként erre: 3296. - Dentro)
2007. márc. 25. 11:12
Szerintem mindennap ha cukormentes.
3297. zolko96 (válaszként erre: 3293. - Csszti)
2007. márc. 25. 11:10
Nekem tegnap gyüminap,ma víznap van ilyenkor megiszok kb.2l folyadékot de csak cukor és szénsavmenteset.Az ebédnél te is ülj az asztalhoz de csak 1 pohár innivalóval,kilehet bírni ki kell bírni!!!
3296. dentro
2007. márc. 25. 11:04
Sziasztok!Én 5 napja csinálom a90 napos diétát,eddig semmi gondom vele.Azt szeretném tudni hogy zöldség levet mikor lehet inni?Ilyen hogy cékla lé ,paradicsom lé ,káposzta lé ,ha valaki tudja segitsen Kösz
3295. f72d419d5f (válaszként erre: 3292. - Csszti)
2007. márc. 24. 16:49
Én is meg voltam lepődve az erdményen ,de nagyon örültem neki.Ahogy olvasom a többi hozzászólást azokból leszűrve a többi 4 nap nem biztos hogy ilyen jó lesz.Neked is kitartást!!!
3294. kingi7
2007. márc. 24. 16:16
Érdekes, én szigorúan betartottem 2 hónapig...az eredmény 2 kiló volt. Nem igazán jött be. Pedig tényleg becsületes voltam! Volt valakinek hasonló tapasztalata?
3293. csszti (válaszként erre: 3290. - Zolko96)
2007. márc. 24. 15:40
Hát én attól tartok a legjobban ha majd vasárnapra esik a gyümölcsnap vagy a víznap.Nálunk a vasárnapi ebéd olyan igazi magyaros szokott lenni.A lányaimnak meg nem igazán kell fogyózniuk.Ez a diétásszörpi jó ötlet, meg talán még a gyümölcsteák melegen.
3292. csszti (válaszként erre: 3289. - F72d419d5f)
2007. márc. 24. 15:36
Nagyon jó tempóban haladsz akkor lefelé.Bár én kb így saccoltam magamnak a fogyás menetét, ahol tartok.Ha heten lemenne az az 1-1,5kg én nagyon elégedett lennék.Azért 30 dkg-mal ma is kevesebbet mutatott aa mérleg.Lehet, hogy nem jó, hogy mindennap mérem magam, de amig mínuszokat mutat ez is ösztökél.
3291. fcsilla (válaszként erre: 3290. - Zolko96)
2007. márc. 24. 13:21
Maximálisan egyetértek Veled. Én holnap gyümizek, VASÁRNAP :(((( Inkább csak inni fogok, azt hiszem.
3290. zolko96 (válaszként erre: 3286. - Csszti)
2007. márc. 24. 09:14
Ne gondold hogy rosszabb a víznap sokkal jobb mint a gyüminap.Nekem holnap lesz víznap vettem diétásszörpit.Ma gyüminap van de már hányingerem van a gyümitől.
3289. f72d419d5f (válaszként erre: 3286. - Csszti)
2007. márc. 24. 08:21
Nem tudom veled hogy volt de én este már olyan nyugtalan voltam,a Barátok köztöt már alig bírtam végig ülni,ne is kérdezd hogy mi volt benne mert csak néztem de nem láttam.Kész voltam estére teljesen,DE KIBÍRTAM!!!!!!!! az eredmény 4 nap után 4 kg minusz
3288. 4726e582cf (válaszként erre: 3272. - F72d419d5f)
2007. márc. 23. 22:05
én nem eszem sütit szénhidrát napon :). Max teljes kiörlésű pirítóst paradicsommal, paprikával :).
3287. évike1
2007. márc. 23. 19:57
Jól látom,magyar internet oldalon szlovák hirdetés a 90 napos diétáról?Bár én szlovákiai magyar vagyok,meglepödtem!!
3286. csszti (válaszként erre: 3285. - F72d419d5f)
2007. márc. 23. 19:39
Hát tegnap este én is időben fejemre húztam a takarót. Nagyon ügyi vagy.Ennél rosszabb szerintem csak a víznap lesz majd.Rég rossz lenne, ha én ma panaszkodni mernék. Tonhalat ettem fokhgymás tejföllel nyakon öntve és sajttal megszórva.Laktató és finom is volt.Meg már a reggeli mérlegelés is feldobott ma reggel.A fehérjenap amúgy is a kedvencem.
3285. f72d419d5f (válaszként erre: 3284. - Csszti)
2007. márc. 23. 19:16

Szia hát elég jól bírtam ,saját magamon meg vagyok lepődve hogy nem csábított a hamburger-sültkrumpi látványa.De a gyümi már a fülemen jön ki,azt hiszem hogy ma korán megyek aludni hogy ne essek kisértésbe.

Te is jól bírod a megpróbáltatásokat?

3284. csszti
2007. márc. 23. 19:11

Sziasztok!Ötödik nap végére 1,8kg-t fogytam.Milyen szép lenne ha ez a tempó maradna.Ahogy így olvasgatlak benneteket túl hiú reményeket nem is merek táplálni magamban nehogy nagy legyen a csalódás.

tilva!!!Hogy bírtad a hamburger illatát a gyümölcsnap mellett?Ugye kitaró voltál?

3283. Kbaby (válaszként erre: 3282. - Gyongyi.mathe)
2007. márc. 23. 15:31

Szia!

Hát velem is ez a szitu. A nacim már elkezdett lógni rajtam, de a kilók mégis visszajöttek.

De fcsilla megnyugtatott, hogy csak a testem formálódik. Remélem így is lesz :)

Van otthon egy tök jó melegítőnadrágom, amit még tavaly nyáron kaptam, de sajna elég kicsi. Így nekem az a célom, hogy belefogyjak :)

3282. gyongyi.mathe (válaszként erre: 3279. - Kbaby)
2007. márc. 23. 15:27
Szia! Érdekes, hogy nekem is visszajött egy kicsi, de az övemen mégis eggyel odébb vagyok. Nem tudom miért van ez. Majdnem annyi vagyok most mint karácsony előtt, és mégis reggel rám jött az a nadrág ami eddig soha.
3281. Kbaby (válaszként erre: 3280. - Fcsilla)
2007. márc. 23. 15:27

Szia!

Köszönöm a bíztatást :)

Abbahagyni semmiféleképpen nem akarom, mivel senki sem hiszi el, hogy megtudom csinálni. Azért is bebizonyítom, hogy megcsinálom!!!! :)

Hát remélem azért kilókban is változni fogok a közeljövőben, és nem maradok "nagy darab"!

Mégegyszer köszönöm! :)

3280. fcsilla (válaszként erre: 3279. - Kbaby)
2007. márc. 23. 14:12

Szia!

Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni Neked. Az első héten nekem is számokban látványos volt a fogyás, utána inkább centikben éreztem, valamint a közérzetemben. Pl. nem kelek reggel hulla fáradtan, nem lihegek 2 emelet megtétele után. Átlagban heti 1 kg-t fogyok, a célom -10 kg. Lassan, de biztosan :)

Szerintem ne add fel, most átrendeződik a tested.

3279. Kbaby
2007. márc. 23. 13:29

Sziasztok!

Szeretném ismét a segítségeteket kérni!

Először is leírom azt, hogy a régi énemhez képest 17 kg felesleg van rajtam.

2 hete kezdtem el a diétát. Az első gyüminap után 3 kg mínuszt mutatott a mérleg, aminek nagyon örültem :)

De sajna visszajött az a 3 kg,amit nem értem hogy miért, pedig betartok mindent. De azt észrevettem, hogy a visszajött súly után mégis összébb tudom húzni az övemet. :)

Lehet, hogy a diéta csak azoknak használ akiknek több mint 25kg feleslege van? Ezt azért írom, mert akikkel csinálom (nekik elég sok feleslegük van) már fogytak. Az egyik már végigcsinálta (-16 kg), aki szintén 2 hete csinálja (-6 kg), és aki 5 napja kezdte (-5 kg).

Remélem válaszol nekem valaki! Előre is köszi :)

3278. kavicska
2007. márc. 22. 23:10

Sziasztok!

Nekem itt nagyon konnyu dolgom lenne a gyumolcs napon, mert itt rengeteg gyumolcs van! Kiprobaltam nehanyat, de se izuk, semmi! Szovel en altalaban szilvat eszem, abbol is van vagy 5 fele, meg kivit, es sargadinnyet! De ma iszim narancs levet no cukrosat! Kicsit nehez lesz, mert msot jott meg! Bocsi, hogy ilyet is irok, de ilyenkor masnak is nhezebben megy!??? Nekem kicsit igen! De remelem kibirom a mai gyumi napot! Mindenkinek sok erot es napfenyes penteket kivanok Nektek!

2007. márc. 22. 20:19
Sziasztok! Nekem ma gyüminapom van, de most délután bűnbe estem és megettem a rizsmaradékomat, amit hagytam tegnapelőtt. Olyan gyomorfájásom lett, hogy nagyon megbántam. Nem érdemes bűnözni!!! Ráadásul ha a reggeli mérlegelésnél nem fogytam semmit, akkor meg is érdemlem. Holnap akkor víznapot kell tartanom:(((
3276. f72d419d5f (válaszként erre: 3275. - Csszti)
2007. márc. 22. 18:56

köszike ,ahogy olvastad én holnap konyhára megyek dolgozni ,hát kemény lesz ,az az alma fahéjjal jó ötlet ,gon doltam holnapra csinálok magamnak gyümisalit és azt fogom enni ,

a másik kérdésemre tud valaki válaszolni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook