Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Nekem tegnap lett volna víznapom, de sajna anyósom közbeszól, és ennem kellett 1 szeletet a tortából amit sütött, mert ha nem akkornagyon meg tud ám sértQdni, igy ma tartok víznapot. Eddig nagyon jól bírom, ne is vagyok éhes egyálltalán. Csak nagyon-nagyon szomorú. Nem mozdul a súlyom lefelé, pedig tegnap is csak azt a szelet tortát ettem, ma meg még semmit, kíváncsi vagyok vajon holnap lesz e súlycsökkenés. Már úúúúgy szeretnék átlépni a 80-ok táborába :). Kicsit kétségeim vannak, mert tavaly fogytam a 90 napossal 12 kilót, most a 2 hónap végén meg még csak 5,7 kilónál tartok. Elkeskenyedtem nagyon :((. Március közepe Qta áll a súlyom. Tudom a múltkor is bíztattatok ne adjam fel, de lassan már ott tartok. :((( Mindenkinek kitartást és sok mínusz kilót. :) Én meg majd holnap meglátom ;(
holnap én is víznapot tartok. nem terveztem, de muszáj, mert az utóbbi napokban túlzásokba estem. Bár nem össze-vissza ettem, hanem az adott nap engedélyezettekből ettem túl sokat :-(
ez lesz a 2. víznapom, most valahol a 40.nap környékén járok.
Szia hát elég jól bírtam ,saját magamon meg vagyok lepődve hogy nem csábított a hamburger-sültkrumpi látványa.De a gyümi már a fülemen jön ki,azt hiszem hogy ma korán megyek aludni hogy ne essek kisértésbe.
Te is jól bírod a megpróbáltatásokat?
Sziasztok!Ötödik nap végére 1,8kg-t fogytam.Milyen szép lenne ha ez a tempó maradna.Ahogy így olvasgatlak benneteket túl hiú reményeket nem is merek táplálni magamban nehogy nagy legyen a csalódás.
tilva!!!Hogy bírtad a hamburger illatát a gyümölcsnap mellett?Ugye kitaró voltál?
Szia!
Hát velem is ez a szitu. A nacim már elkezdett lógni rajtam, de a kilók mégis visszajöttek.
De fcsilla megnyugtatott, hogy csak a testem formálódik. Remélem így is lesz :)
Van otthon egy tök jó melegítőnadrágom, amit még tavaly nyáron kaptam, de sajna elég kicsi. Így nekem az a célom, hogy belefogyjak :)
Szia!
Köszönöm a bíztatást :)
Abbahagyni semmiféleképpen nem akarom, mivel senki sem hiszi el, hogy megtudom csinálni. Azért is bebizonyítom, hogy megcsinálom!!!! :)
Hát remélem azért kilókban is változni fogok a közeljövőben, és nem maradok "nagy darab"!
Mégegyszer köszönöm! :)
Szia!
Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni Neked. Az első héten nekem is számokban látványos volt a fogyás, utána inkább centikben éreztem, valamint a közérzetemben. Pl. nem kelek reggel hulla fáradtan, nem lihegek 2 emelet megtétele után. Átlagban heti 1 kg-t fogyok, a célom -10 kg. Lassan, de biztosan :)
Szerintem ne add fel, most átrendeződik a tested.
Sziasztok!
Szeretném ismét a segítségeteket kérni!
Először is leírom azt, hogy a régi énemhez képest 17 kg felesleg van rajtam.
2 hete kezdtem el a diétát. Az első gyüminap után 3 kg mínuszt mutatott a mérleg, aminek nagyon örültem :)
De sajna visszajött az a 3 kg,amit nem értem hogy miért, pedig betartok mindent. De azt észrevettem, hogy a visszajött súly után mégis összébb tudom húzni az övemet. :)
Lehet, hogy a diéta csak azoknak használ akiknek több mint 25kg feleslege van? Ezt azért írom, mert akikkel csinálom (nekik elég sok feleslegük van) már fogytak. Az egyik már végigcsinálta (-16 kg), aki szintén 2 hete csinálja (-6 kg), és aki 5 napja kezdte (-5 kg).
Remélem válaszol nekem valaki! Előre is köszi :)
Sziasztok!
Nekem itt nagyon konnyu dolgom lenne a gyumolcs napon, mert itt rengeteg gyumolcs van! Kiprobaltam nehanyat, de se izuk, semmi! Szovel en altalaban szilvat eszem, abbol is van vagy 5 fele, meg kivit, es sargadinnyet! De ma iszim narancs levet no cukrosat! Kicsit nehez lesz, mert msot jott meg! Bocsi, hogy ilyet is irok, de ilyenkor masnak is nhezebben megy!??? Nekem kicsit igen! De remelem kibirom a mai gyumi napot! Mindenkinek sok erot es napfenyes penteket kivanok Nektek!
köszike ,ahogy olvastad én holnap konyhára megyek dolgozni ,hát kemény lesz ,az az alma fahéjjal jó ötlet ,gon doltam holnapra csinálok magamnak gyümisalit és azt fogom enni ,
a másik kérdésemre tud valaki válaszolni?
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.