Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Igen, nekem is megállt hetekre :((((.
A 25 kiló még 2004-ben volt, de soha többet Atkinst! Akármit is regélnek, hogy nem tesz tönkre semmit a szervezetben...
A bőrőm... hát, nem feltétlen a fogyás miatt lett ilyen, amilyen, persze nem feszes többé. Inkább a hízást kellett volna elkerülni, attól kinyúlik a bőr, de rendesen :((((, aztán bőre válogatja, hogy hogy regenerálódik, ha egyáltalán regenerálódik. A lényeg, a gyors fogyás nem használ eme dolognak egyáltalán!!!
Fél év alatt ment le a 25 kg, DE ebből 5 az első héten, úgyhogy a többi meg normális fogyás volt, így nem volt vészes :).
Hát lányok, most jól belém tettétek az ideget. Eszembe nem jutott, hogy stagnálhat a súly a 90 nap alatt. Ha megáll hetekre én pánikba esem és akkor bármi megtörténhet (jól bezabálok). Ugye nem mindenkinek állt meg?
Kedves Fawkesgirl! A bőröd hogy viselte a tavalyi 25 kg-s fogyásodat?
én nagyon szeretem a szóját, nem mondom, hogy gyakran eszem, mert senki más nem szereti itthon, de most hiányzik. annyira finom pörköltet szoktam csinálni belőle!!!
na, jó, nem álmodozom, marad mára a krumpli meg a többi zöldség...
köszi!
nagyon úgy néz ki, hogy egyik napba se fér be. :-(
na, akkor majd nyáron eszem, amikor már vége a 90 napnak
Szia!
Itt egy leírás a szójáról:
tartalmaz:
- <b>fehérjét</b> (36-41 g/100 g) Tudni kell azonban, hogy vas- és B 12 -tartalma nem megfelelő, tehát ilyen szempontból a húst nem helyettesíti.
- <b>szénhidrát</b>ot elsősorban keményítő formájában tartalmazza (22 g/100 g).
- <b>zsiradékban gazdag (24 g/100 g), de koleszterint nem tartalmaz.
- <b>rost</b>tartalma magas(laktató hatása) miatt a fogyókúra étrendjét is színesítheti.
- <b>energiatartalma</b> (480 kcal/100 g, 2016 kJ/100 g) jelentősnek tűnik, de nagyon kiadós, egy adag étel készítéséhez 5-6 dkg elegendő. Jelentős Ca- (200 mg/ 100 g) és P- (500 mg/100 g) tartalma van.
Nos tehát van benne fehérje és keményítő is... tehát nem tudom, hogy melyik napra tehető be egyáltalán. :(((.
sziasztok
a szója melyik napon ehető?
Szia!
Ez sokmindentől lehet, de vegyük a legprózaibbat és feltételezzük, hogy nincs más baj, egyszerűen a szervezeted tiltakozik a dolog ellen. Nem kell kétségbe esni, előfordul, hogy egy hónapig is stagnál a dolog.
Egy hónap után lehet betegségre is gondolni, pl palyzsmirigy rosszul működésre, candidára és még ilyesmikre.
Szóval a két hét nem vészes. Meg azt is figyelembe kell venni, hogyha a súlyod csökken, akkor az a mozgás mennyiség már nem olyan kalória égető, amit eddig csináltál. Tehát segíthetsz a dolgon, ha többet mozogsz :). Remélem tudtam kicsit segíteni :).
Szerintem ne hagyd abba! Illetve te tudod, hogy esetleg kipróbálsz valami mást, de magát a diétázást semmi képp ne add fel!
Van olyan, itt a fórumon is, aki úgy csinálja a 90 napost, hogy számolja közben a szénhidrátot! Esetleg kérj segítséget tőle!
Mindenképpen folytatni akarom még a diétát!
Szia!
85 kilóról indultam, most 79 kiló vagyok. De már hetek óta. Az viszont hozzátartozik az igazsághoz, hogy többen észrevették, hogy fogytam. De én nem vagyok megelégedve ezzel a 6 kilóval.
Szia!
Mennyi volt az induló súlyod? Szerintem, minél több felesleg van valakin, annál látványosabb a fogyás. Én az első 4 kg leadása után megtorpantam, de csak a kilókban, utána centikben éreztem az eredményt.
Sziasztok!
Én január 29. óta csinálom a 90 naposat. Az első 3 hétben sikerült megszabadulnom 6 kilótól, de azóta egy dekát sem fogytam. Nagyon keményen betartom a diétát, kenyeret egyáltalán nem eszek. A vacsorákat kihagyom, még a szénhidrát napon is csak a kötelező 3 kocka (diétás) étcsokit eszem meg. Két hete már tornázni is járok. Van valakinek ötlete, hogy miért, mitől lehet ez? Már kezdek kétségbe esni...
Szia!
Nincs mit :).
Igen jobban teszed, ha nem szénsavval dúsítottat, vagy szénsavasat veszel. A lent említett okok miatt.
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.