Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Szerintetek jól teszem, ha nem eszem kenyeret protein és keményítő napon? Az egyik ismerősöm mondta, hogy azért kell enni, nehogy valamilyen allergia kialakuljon!
Nektek mi a véleményetek erről?
Szeretnék már végre fogyni, de az a fránya mérleg sosem mutat jót!
Szia!
Velem is ilyesmik történnek :(
3 hete csinálom és szinte nem fogytam semmmit :(
Ha fogyok valamit a gyümölcsnapon visszajön! Csak azt nem értme miért pont a gyüminapon?!
Szóval ha azt nézem akkor 3 hét alatt 1 kg-ot fogytam! Lehet, hogy nekem sem kéne 4naponta mérni magam és akkor nem esnék kétségbe! De legalább az vígasztal, hogy a mérlegen zsírtartalommérő 4%-kal kevesebb, és a csípőm is keskenyebb :)
Soha ne add fel! Próbálj meg mozogni, én villamos helyett sétálok reggelente, és hétvégenként (sajna hétköznap nincs időm) sportolok!
Próbáld meg magad 2 hetente megmérni!
Sziasztok!
Vasárnap lesz az első víznapom, és ebben szeretném a segítségeteket kérni!
A víznapon kávét, teát lehet inni? Édesítővel, tej nélkül.
Vagy csak ásványvíz és csapvíz?
Válaszotokat előre is köszi!
szia
lehet hogy már írtad, de nincs most időm visszakeresgetni, hogy neked hanyadik nap körül állt le a súlycsökkenés?
más lassan én is 2 hete azonos szinten lebegek, pedig már víz napot is tartottam, de semmi eredmény :-( én most vagyok kb félidőben.
Szeretném kérdezni, hogy az egyes napokon mekkora mennyiségű ételt szabad megenni?
Edit
sziasztok
szerintetek lehet enni tésztasalátát tészta napon? Úgy értem tésztát paprikával, paradicsommal, hagymával, uborkával, pici vegetával és olivával leöntve
Szia!
Én úgy tudom ez a legújabb változat. A wellnescafe-ról töltöttem le.
Köszi a bíztatást:) Gyüminaphoz kitartás !! Holnap? Hús vagy víz?
Én 71 kg-ról indultam, 61-62 volt a cél. 9 hét telt el, most 65 kg vagyok, múlt hét előtt volt a 63-64. Biztos azért nem vagyok túl elszánt, mert majdnem elértem a kitűzött célt. Bűnözés pl. a múlt héten felcseréltem a keményítő és a szénhidrát napot. + nagyon kívánom a sósat, akkor megeszek egy pár marék sós kekszet. Bármelyik napon :( este :((((
Szia .Milyen érdekes dolog ,hopgy az első gyüminap után 4kg -val voltam kevesebb,de mire az egy hét letelt 1 visszakuszott, ma vagyok a 2. gyüminapon ,remélem fogom bírni.....
Az hogy bűnözés az nálad mit jelent?sokat ettél?
Mióta csinálod? és mennyi ment le
További kitartást!!!!!!!
Sziasztok!
Nekem ma van a 16. napom, gyumi! Nagyon jol birom! De most mar nagyon kivancsi vagyok mennyit fogytam! CSak sajna itt nincs merlegem, de valahogy kideritem!
Nagyon jo olvasni Titeket! Mindig en is erot kapok!
Hajra!
sziasztok
én is lassan túl vagyok a 2. víznapomon. délelőtt rendesen korgott a gyomrom, de megpróbáltam vízzel teletömni.
most kicsit nehéz, mert sütöm holnapra a husit, és az illata annyira jó, hogy csorog a nyálam tőle.
Sziasztok!
Teljesen meg vagyok zavarodva! Én a wellnescafe-ról töltöttem le a 90 napos "újabb" változatát. És nemtudom jó-e?
Azt írja: Fehérje nap, Zöldség nap, Gabona nap, Gyümölcs nap, Víz nap. Ez így jó?
Illetve a protein = fehérje?
Keményítő = zöldség?
Szénhidrát = gabona?
És muszáj azt enni vacsira amit ebédre?
Ez az "új" fajta fogyi szinte minden nap enged egy kicsi, egy szelet kenyeret is. Gáz?
Előre is köszike!
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.