Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Tegnap nagyon el keseredtem mert keveset iszok és sokat ittam két kiló fel is jött. Ha egy kicsit többet iszok mindig hízni fogok??
Szia!
Nagyon jó érzés! Főleg úgy, hogy tegnap mára kellett csinálnom ebédet és még így is sikerült! :) Nem volt kósti, mert csülköt sütöttem, és azon lehet látni, hogy jó :)
Sziasztok!
Tegnap volt az első víznapom és nagyon büszke vagyok magamra!
Megcsináltam, de hogy mennyit fogok ma enni még nem tudom, mert nagyon nemvagyok éhes :)
Szerintem ez jó jel! Ja és az is hogy már 4 kiló mínusz :))))
Húsvét nekem szénhidrát és gyüminap! Ja és én nem fogok bűnbe esni!!!!!!! Majd pénteken eszünk sonkát tojással, vasárnap jöhet a nasi, kedden meg megint sonka tojás :)
Dupla élveze :)))))
Szép napot mindenkinek! :)))
90 nap szünetet kell tartani!
A 90 nap eltelte után iis reggelre csak gyümölcsöt lehet enni. Még valami olyan is van hogy még abban a 90napban 2-3kiló fogyás várható, ha ez nem történik meg, akkor nem ment végbe a változás, és ilyenkor újra meg kell ismételni
Beteg lettem, és a gyógyszerektől híztam meg újra :(
Akkor nem csináltam 90 napig, mert már untam, nem igazán eszem húst és a fehérje nap hamar unalmas lesz, de most ráveszem magam,hogy egyek azt is, így hátha nem unom meg
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.