Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ügyi voltál ennyi finomság mellett de azért a maradékot had egye meg a családod.Akkor a mai nap mi volt,szénhidrátnap?
Hogy hogy újra elkezded valamikor csináltad?milyen eredménnyel?Ezen az oldalon mindenki kitartó és küzd a sikerért,nincs mellé evés.
zolko96 köszi a jókívánságot! :) megvolt. Na most van itthon 3 féle torta, lajcsi szelet, krumplis pogi, sajttekercs. Ajaj!!! De hQsiesen helyt álltam, csak 1 szelet tortát ettem, meg 1 hortobágyi husos palacsintát. Salival. :))
szia fogyika: én 60. napnál tartok és eddig 7 kiló mínusz. Nem sok, de még szoptatok, nekem így megfelel. :) Támogatást várhatsz ezerrel mert bizony én is arra szorultam, és itt segítettek hogy ne adjam fel, (köszi Zolko96:) ) és úgy gondolom ez mindenkinek kijár. Rám számíthatsz :))!!
Hanyadik napnál tartatok már, és milyen eredménnyel?
Sziasztok!!!
Holnap újra elkezdem a 90 napost!!!
Légyszi támogassatok, nagy szükségem lenne rá!
A mindmegette oldalon részletesen megtalálsz mindent,recepteket is
Sziasztok!
Én most kezdek fogyózni! Leírná nekem valaki mi pontosan a 90 napos diéta? Miből áll?
Hál'Istennek a gyüminapom húsvét után kedden lesz. Így már szombaton kezdjük a sonka-tojással. Habár eddig is így szoktuk. Aztán szerdán tuti víznap!
Szerintem belefér minden diétába, ha ritkán becsúszik 1-1 "bűn"! Még mindig jobb, mintha addig vágynál pl. a csokira, hogy egyik nap mindent feladsz, és megeszel 3táblával!
Szerintem senki nincs ezen a fórumon aki ne bűnözött volna?Az képtelenség vagy nem?Nekem is van kitartásom de még ha csak kóstolom is az ételt főzés közben már az is annak számít.
Úgylátom mindenki bűnözni akar?
nekem is fehérje és keményítő napra fog esni húsvét. valahogy majd megoldom, én sajna nem bírom ki a sárgatúró és süti nélkül, picit fogok enni, és majd víznappal indítok utána.
Én is imádom a sütiket, de el kell tenned szénhidrátnapra,vagy nam tudsz nekik ellenálni?Muszáj lesz különben nem ér a diétád semmit.
És a sütivel mi a helyzet? IMÁDOM A SÜTIKET..SAJNOS.
Húsvét első napja nekem pont protein nap lesz ehetsz sonkát,tojást,kenyeret,nyers zöldségeket.A második napon a zöldségeket fogom enni mint ahogy következik.Ha nem így következik csinálj dupla gyüminapot vagy víznapot.
A Húsvétot hogy fogjátok megoldani?
Csak egyfélét vigyél be a szervezetedbe,amit aznap szabad.Sok boldog szülinapot a lányodnak!
Nagyon rutinos !! Kitartás a víznaphoz, zolko96 neked is! Már számolgattam én is, húsvét utánra terveztem a víznapot. Valószínű indokolt lesz. Bár mostanság nagyon fegyelmezett vagyok, meg is lett az eredmény, a 4 napos ciklus végére -2kg !!
neked is zolko96?
nekem is, mert holnap ünnepeljük a lányom szülinapját, és lesz sok finomság, meg husi, ugyhogy eltoltam egy nappal a diétát, ugyhogy ma vizet iszok csak, meg a reggeli kávémat megittam mert azt nekem muszály (vessetek rám követ :)) Holnap amúgy 1 szelet tortát megehetek??? KITARTÁS!!!
Ma víznap van hajrá,kitartás!!!
én sajnos nem merek semmi ilyesmit inni, mert nincs egészen rendben nálam ez a dolog. volt hogy évekig hasmenés gyötört. a diéta elején rendeződni látszott a dolog, erre most itt az ellenkezője.
megpróbálom ma jó sok gyümit enni, hátha a rost segít.
Sziasztok! Két és fél hete csinálom ezt a 90 naposat és 5 kiló mínusszal vagyok. Remélem meglesz a végére a mínusz 15 kiló.
Ebben biztos van valami. Ha iszok egy mályvateát, le akar esni a nadrágom :)
nekem az tuti belejátszik ebbe hogy megállt a fogyás, hogy napokig nem kell wc-re mennem (nagydolog).
elkezdtem szedni pár napja krómot, állítólag segít a fogyásban.
Ugyan így vagyok,vajon mikor kezd el megindulni a fogyás?Ami azt illeti te is jól haladsz.
dehogynem ment le. most járok valahol a felénél, és eddig 9 kiló ment le.
csak már egy ideje megállt, 1 kiló ingadozik fel-le. ez a bajom.
Gyüminapra:olajozz ki 1 tepsit,hámozz almát vágd ketté, vájd ki a magházat ,rakd meg a tepsit vele,1kiskanál mézet tegyél az almára,erre2-3szelet banánt,+1aszaltszivát,hinstd meg fahéjjal.200fokon süsd meg, kb.30perc,isteni finom.
Szia ne akarj már10 nap alatt10kg-ot fogyni ez így pont megfelelő a szervezetednek.Én 40-dik napon járok -6kg-al ha elosztod-1kg hetente.Türelem rózsát terem.A taposógép jó ötlet.
További ajánlott fórumok: