Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia!
Hasonlóképpen a gyümölcs nekem sem a kedvencem mióta 90 naposozok. Próbálom változatossá tenni, de van úgy hogy reggel csak gyümölcslevet iszom (100%), azzal is kihúzom délig. Gyümölcsnapon pedig gyakran készítek gyümölcssalátát.
Sziasztok!
Hát, sajnos az én súlyom még mindig stagnál. Bár tegnap az aerobic óra után 78 voltam 79 helyett, de ma reggel megint 79 voltam. Szóval, én már nagyon kétségbe vagyok esve. Lehet, hogy beteg vagyok, vagy valami nincs nálam rendben? Az biztos, hogy 90 nap alatt nekem nem fog sikerülni 20 kilótól megszabadulni. Ha így megy tovább, jó, ha 10 kilóval kevesebb leszek...
hát, nem tudom.
már egy ideje éreztem valami furcsa ízt, de nem tudatosult bennem, hogy ettől lehet.
most viszont anyu (ápolónő volt) meglátta a nyelvem, és nagyon ledöbbent, szerinte összefügghet a diétával.
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy másnál jelentkezett-e olyan dolog, hogy lepedékes nyelv.
nem tudom ez most összefüggésben van-e a diétával. Korábban nem volt ilyen.
Sziasztok
Szerintem a gomba nem keményitő,hanem fehérje.
Szerintem ezt sokan nem tudják.
Szia!
Én 15 kg-ot dobtam le az első 90 naposommal, persze napi 30 perc gyaloglás kiséretében. Tehát mozogni kell.
Nincs mit!
Azért a mértékre figyelj!!!
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy aki már fogyott ezzel a 90 napos fogyókúrával, mennyit mozgott az étrend mellett. Napi pár órát leizzadt? Vagy épphogy 10-20 percet? Esetleg hetente 2-3-szor?
Előre is köszönöm!
Naon köszönöm Gyömöszke a segítséget,túl vaok a keményítő vacsin 1 kisebb-nagyobb hagymás köleses tállal.imádom a kölest:P és a recept ötletekért is thx,az én pici szivemet meg naon megnyugtatta az,h.holnap már ebédre is ehetek kakós csigát:)a péksütik a gyengéim..előttem mindig a szénhidrát nap van,az kis "túlélőcsomagom":P de hál istennek a gyümik nem jelentenek gondot,mindig is nagy gyümifaló voltam.
No hát akkor hajrá kakaós csiga,grízes tészta és mákos tészta is és hajrá&kitartás mindenkinek!
Tessék néhány tipp keményítő napra:
- paprikás krumpli (virsli, kolbász nélkül)
- petrezselymes krumpli főtt brokkolival
- sütőtök-krémleves pirított kenyérkockával.
- Gombapörkölt krumplival.
- Krumpli párolt káposztával
- Leveszöldségek, kelkáposzta, krumpli.
- Kukoricakonzerv, Babkonzerv vöröshagymával.
- Zöldbabpörkölt, karfiol pörkölt, - vagyis bármilyen zöldség pörköltnek készítve el.
- Zöldborsópörkölt krumplipürével (tej nélkül)
- Olyan rakott krumpli hogy: krumpli, répa, hagyma, és egy kis kukorica.
- krumpli tepsiben olaj nélkül sütőben sütve
- Karfiol vagy brokkoli pörkölt krumplival.
- Hagymás sültpaprika gombával. (tojás nélkül)
- Mindenféle főzelék tej és tejföl nélkül, étkezési keményítővel „rántva”.
- Lecsó kenyérrel. (tojás nélkül)
- Leves csak zöldségekkel, tészta nélkül.
Lehet enni ebédre pulykát, este meg rátottát! Bár én úgy tudom, hogy ajánlott ugyanolyan fajta kaját enni ebédre, és vacsira is! Szóval ha délben húst ettél, este is valami húst!
Én ettem ebédre kakaóscsigát! A grízes tészta is okés!
sziasztok,kis segítséget szeretnék kérni:hogyan van az,h.amit pl.fehérje napon eszek ebédre,ugyanazt a kaját kell ennem vacsira is?vagy az lehet más,mondjuk az ebéd natúr pulykamell,akkor a vacsi lehet mondjuk rántotta sajttal?mer ez nem volt túl tiszta...
és ch napon pl.kakós csigát ebédre is ehetek?muszáj tésztát vagy vmi tésztaféleséget?holnap lesz ch napom,és imádom a grízestésztát is,de nem tom,hogy most lehet-e például azt ebédre ennem.szal tudna vki segíteni?Naon megköszönném:P
Kitartás! Tényleg jobb, mint egy gyümölcsnap :)
Gondolj arra, este milyen jó lesz azt mondani: megcsináltam!! Holnap reggel könnye(de)bben ébredsz.
Helyes :)!
Nem vészes amúgy, egy gyümölcsnap sokkal szörnyetegebb számomra, legalább is... Ha éhesnek érzed magad, akkor igyál annyit, hogy elmúljon, ennyi a trükk.
Meg ha elfáradsz, akkor pihenj le, valószínű, hogy többet fogsz aludni ezen a napon. :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.