Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia baba25!
Én azt halottam, hogy a diéta alatt kötelező levest inni (fehérje napon), kenyeret enni (fehérje, keményítő napon), és étcsokit enni (szénhidrát napon), azért, mert a szervezetedet hirtelen fosztod meg ezektől a ételektől, és allergiás tünetek alakulhatnak ki! Nekem hál' istennek nincsenek, de az egyik ismerősömnek is pöttyös lett az arc. Ő nem fogyasztotta a kötelező ételeket!
Te fogyasztod ezeket az ételeket?
Szia!
Már gondolkoztam rajta, hogy gyüminapon eszem fagyit, de sajna egy cukrászdában sem lehet kapni cukormentes fagyit :(
Ezt jó, hogy leírtad :) Szombaton gyümi napunk lesz :) A menü: 1 banán, almakompót és fagyi :) Hát ez tök jó :))
Sziasztok!
Hát ezek szerint csak én nem bűnöztem az ünnepek alatt ;)
Nem is hiányzott, mivel hétfőn szénhidrát napom volt, így tudtam sütit enni este :)
Nekem most kezd már nagyon beindulni! :) Már 6 kg minusz, és akkor a centikről nem is beszélek :)
Nagyon jó érzés :) Már nem is érdekel az álomsúlyom, mert az összes nadrágom lóg rajtam :)
Voltam pénteken vásárolni és tök jó érzés volt újra M-es ruhákat venni :)
A mérlegünk mutatja a zsír%-ot, és már 8%-al lement :-D
Szerintem ez nagyon jó :)
A bűnözést és keményítő napon szoktam beiktatni este egy kis sós (nem vajas) pattogatott kukoricával ;) Filmek alatt nagyon jó ezt nasizni.
Szép napot mindenkinek!
fagyival! De nem akármilyennel :)
fagyasztott gyümi, kevés víz, édesítő, és agyál neki bot-turmixot, szóval turmixold össze. Sűrű pépet fogsz kapni és mégsem bűnözés és mégi fogyasztható. :). Célszerű olyan gyümivel alkotni, amit szeretsz amúgy is :).
pokocska, köszi a tippet, legalább nics lelki-i.furdalásom.
zolko, te valójában hol tartasz?(nem olvastam végig csak 1 oldalt, ezért nincs semmi infóm)
hát azért szerintem az vagyok!
ismerősök szokták mondani, hogy "nem is vagy kövér"...meg hasonlók..., de azért 15-20 kg felesleget nem lehet rejtegetni. Rosszul vagyok magamtól és itt a fürdőruhaszezon a nyakamon! :o(
Szégyellem magam nagyon és csakis én tehetek róla, hogy így meghíztam!
Te honnan hová tartasz?
szeretnék 50-ig lemnni, bár ehhez a magassághoz a 46 lenne ideális (különböző számítások szerint), de én már ezzel is meg lennék elégedve.
Tornázom otthon amikor csak tehetem! Igyekszem a héten minél kevesebbszer kihagyni (jó esetben heti 1 alkalom, rosszabb esetben 3 alkalom marad ki).
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.