Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Teljesen igazad van Jucus, az is nagyon sokat számít!
Láttam egy videót még ősszel vagy télen a TV-ben, mely az egyik legsikeresebb fogyókúrázó hölgyet mutatta be, aki a Zsírégető Klub segítségével fogyott le közel 60 kg-ot! Kovács Tímeáról van szó, akiről azt hallottam, hogy ő is eleinte (még 142 kg-osan) csak sétálni tudott, hogy ne erőltesse meg nagyon az ízületeit. Először 1 buszmegállónyit tett meg gyalog, majd ezt fokozatosan növelte. Ez is nagyban elősegítette a sikeres fogyását.
Ő nagyon nagy példaképem mind a mai napig.
Hihetetlenül pozitívan áll mindenhez, csodálatos ember! :-)
Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett! :-)))
Igazad van, Linike!
Én is energikusabb lettem ugyan, miután ledobtam a súlytöbbletet, de erre nem hiszem, hogy képes lennék, mint Jucus!
Le a kalappal előtte!!!!!!! :-)
Ja, és a lényeg: Minden elismerésem a Tiéd!!! Én nem lennék képes ennyit mozogni (bár volt idő, amikor én is többet pörögtem). :-)
Milyen táncfajták ezek?
Én régen társastáncra jártam kb. 1,5-2 évig. Azt nagyon szerettem, aztán valahogy abbamaradt! :-(
Szia Jucus!!!
Szuper!!! Fantasztikus vagy! Ez aztán a teljesítmény!
Köszönöm az üdvözlést és a kedves szavakat. Ezek a visszajelzések engem mindig örömmel töltenek el! :-)) És ez engem is lelkesít és megerősít!
További sikeres folytatást kívánok!!!
Szia Linike!
Kedves Tőled... Jól esik, hogy hiányoztam valakinek! :-)
Sajnos nagy a hajtás a munkahelyen, így nem mindig tudok ide is benézni. Itt mindig nagyon pörögnek az események, szinte sosem tudok naprakész lenni, hiszen munkaidőben nincs rá lehetőségem feljönni! :-(
De most itt vagyok!!! :-)))
Sziasztok Lányok!
Megrendeltem én is jövő hétre a kajámat a Gastroyaltól. Én csak ebédmenüt rendeltem a "B"zsirégető ételekből.
Már ettem ezt a verziót, reggel gyümölcsöt eszem, és a menüt elosztom ebédre-vacsorára.
Ugyhogy HAJRÁ!!!! MINDENKINEK!!!!
Sziasztok!
Hosszú időre eltűntem, de most újult erővel ismét bele vágok a fogyókúrába!
Tegnaptól Best of-olok!
Februál óta 3 kg jött vissza, ez nem sok de nem is kevés.
10 kg-val már elégedett lennék.Van még hátra kb 4 hónapom.
Amúgy folyamatosan olvastalak titeket, úgyhogy nagyjából tisztában vagyok, hogy ki mennyit mivel fogyott.
Kitartást kívánok mindenkinek!Hajrá, hajrá!
Sziasztok,
menni fog csajok, ne adjátok fel!
edelweis...erre a fázásra nem is gondoltam, hogy a fogyástól van. Én is napok óta fázom, most is 2 pulcsi van rajtam. Igaz reggel a mérleg 64,0-t mutatott, de ez nálam ideg. Tegnap megint 6 kollégámat küldték el, köztük kettő olyat, akikkel több, mint 12 éve dolgozom együtt, úgyhogy szar az élet :-(
Edelweis, Eszter, Lorci!
Örülök, hogy jelentkeztetek! Biztos, h igy van, hogy nem mindig vagyunk képesek egyformán az önmegtartóztatásra, vagyis nehezebben birunk el saját magunkkal. - De hát nem vagyunk gépek, sok minden befolyásolja, h sikeresek legyünk a fogyózásban!
Azért látom ezt igy jónak, h megbeszéljük ezt, hisz mindannyian esendők vagyunk, de bátorithatjuk egymást és igy könnyebb!
Eszter! Ujra Gastroyalt rendelsz, és ha igen melyiket?
Edelweis! - Birod a Best of-ot?
Lorci! Próbálj meg egy kicsit lazitani, pld. Norbi módszerét követni, hogy update módszer szerint enni, mert akkor lehet egy kicsit lazábban, csak betartva az időpontokat! Utána pedig lehet, h jön egy ujabb "bekattanás" és birod megint szigorubban!
A régieknek és az "ujrakezdőknek" is kitartást!!!:)
Sziasztok!
Kedves Jucus, Linike, és Mindenki!
Hétfőtől újult erővel folytatom a fogyit, és remélem, hogy jó úton járok, mert ugyan úgy fázom, mint amikor a fogyit elkezdtem, és fogytam is.
Vacogok, éjjel zokniban fázom, kesztyűben vagyok, és több pulóverben. Még a meleg zuhany sem melegít fel. Amikor kezdtem, akkor is így volt, azért gondolom, hogy fogyok!
Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy bejön ez a reggeli meleg leves a kávé után a bélmozgásra.
Jucus nekem ez az előző 1-2 hónap volt üres járat,
nem bírtam magammal, most igyekszem összeszedni magam, és hétfő óta betartom. Persze nagy erőfeszítés, és remélem, hogy folytatni tudom, mert szeretnék a bűvös 100 alá menni, de nagyon nehéz!!!!!
Sziasztok!
Jucus, jó a megérzés, kisebbik megint beteg.....annyira uuuuunom már!!!!! Na, mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom !
Képzeljétek, én jövő héttől megint fogyózom. Sokkal jobb érzés most, a végén én már csak kinlódtam, most viszont alig várom, hogy ujra jöjjenek a dobozkáim. Kiváncsi leszek, remélem, be is tudom majd tartani.
Jövök majd még, csak most sok minden egyéb is közbejött!
Kitartást csajok, kitartást!!!!
Sziasztok!
Nem tudok most hosszan se olvasni, se irni,c sak azt laotm, hogy Jucus te is bunoztel kicsit. En is. Nem megy. Nem megy. Nem megy! :((((( Hiaba rendeltem kajat, melleeszek.....nem is ertem. Ugyhogy nem is tudom mit cisnaljak. Mar megrendeltem a jovo heti kajat....de lehet hoyg az a het lesz az utolos, aztan hagyom. Ennek semmi ertelme igy! Kivagyok! :((( Kitartast annak aki meg birja!
Sziasztok Lányok!
Köszi Linike a szavaidat!
Most nem vagyok én sem a helyzet magaslatán, tegnap olyanon volt, h mindent felfalnék, meg hülye hangulatom is volt, vettem grillcsirkét, megettem majdnem a felét, sonkát is ettem, meg még este párolt zöldségeket, amire rásütöttem a sajtot a tetejére. Igazásból ennyit már régen ettem. Tudom, h ezek egyébként Norbi módszerével nézve Update1-esek, de a mennyiség, magamhoz képest most sok volt! Ugyhogy kell egy kicsit most odafigyelni. Sajnos tényleg vannak olyan időszakok, napok, amikor az ember nem tud uralkodni magán, hogy ezek hormonok, vagy mifene, de igy van! Mindenesetre megpróbálok ilyenkor olyat enni, ami nem hizlal, de a mennyiség azért jóval több, mint kéne!:( - Na majd megemberelem magam, és kompenzálok a következő napokban!!!
Mindenkinek kitartást, és aki nem irt még, az is irjon, mi van Veletek!?
Szia%
Ne bújdokolj nekünk ugyan olyan nehéz és én is átmegyek ilyen szakaszokon hiába két éve csinálom a kúrát most sem vagyok magamtól elájulva egyszerűen nem tudok rákoncentrálni mindenbe bele eszek és nem tartok be semmit,de vannak gyengéink ne aggódj,a meleg kávé meg 70%-ban jön be nekem is és csak akkor azt megfigyeltem,ha valami olyat ettem előző nap ami nem savasít be.
Már annyian szenvedtek ezektől a hideg levesektől örülök,hogy változás történt és lehet melegíteni,majd számolj be a meleg leves utáni dolgokról!
Szia!
Gratulálok igaz nem ezzel a fogyókúrával érted el,de szerintem az elején minden fogyókúra hatásos a vége felé már nagyon nehéz igazából akkor kéne lemérni a két társaságot melyiktől ,hogy lehet jobban fogyni!
Szia!
Teljesen megértelek,mert engem már egy hete mióta szebb idő van halálra nyüstölnek a gyerekeim fagyi ügyben ,de ha lesz a hűtőben nekem végem!
Gratulálok szép az eredményed én is lennék ennyi,de ahhoz még sok kéne ez lenne az ideális súlyom most 73 vagyok én már a 69 -nek is örülök majd ,de most nem vagyok formában fogyókúra terén!
Miket nem tudsz te, leesik az állam gratulálok,és örülök,hogy ezt az oldaladat is megismerhetjük.
Komolyan irigyellek szép dolgok ezek!
Szia!
Nagyon jól csinálod ,ha izületek ide vagy oda,de én ma két kört futottam a gyerekkel az udvarban hát nem volt túl hosszú táv,de olyan rosszul lettem,hogy le kellett ülnöm,nem megy a futás egyszerűen hiába az erőnlétem nagyon jó mindent elbírok,de gyerekkorom óta futni azt nem tudok sajnos! :-(
Jó reggelt,
hol van Mindenki?
Én tegnap norbinak a paradicsomos húsgolyóját ettem...nagyon finom volt.Maradt vacsira is, így este már csak egy Mojitot ittam:-)....Duma szinházban voltam. Ajánlom! :-)
Szia!
Mert nálunk Veresen is tart egy fiú latin dance aerobicot, meg salsát, azt hittem, hogy ő az...
Egyébként mindenkinek mesés jó reggelt kívánok!
Ügyes vagy Edelweis!
Ami könnyen feljön, az könnyebben le is megy, mint a régóta masszívan rajtunk levő kilócskák. Én ezt tapasztalatból tudom!!!!
Szóval hajrá! sok erőt!
Edelweis! Örülök, h itt vagy!:)
Hidd el, h attól, h elbujdokolunk, csak rosszabb lesz! Nekem is volt, amikor nem volt kedvem, mert nem volt mivel dicsekednem, de mégis könnyebb a sorstársakkal együtt fogyózni! Jó, h rászántad magad ujból arra, ami segitett idáig is, biztos menni fog!!!
Végül is nem olyan vészes, ami visszajött neked, én is ugy szeretnék lefogyni még, hogy egy 3 kg a legvégén még beleférjen. A -15 kg meg van, az még nagyon jó! Én meg még összesen nem fogytam annyit!
, ugyhogy ez vigasztaljon!:)
Sziasztok!
Igen Jucus eltűntem, azaz elbujdokoltam, mert van szégyenkezni valóm, de azért olvasgattalak Benneteket!
Felhíztam azt a 3 kg-ot úgy mint szabadságom alatt, eddigi sikerem most a 18 kg-al szemben csak l5 kg
november 2. óta.
Mától komolyan akarom csinálni, most egésznapos best of kaját rendeltem, mint régen és remélem, hogy be tudom tartani, ill. be fogom tartani!
Remélem, hogy olyan sikeres leszek, mint annak előtte. Nem akartam még jelentkezni, nehogy elkiabáljam, csak ha már lement az a pár kg-, de mivel Jucus olyan kedvesen kerestél, hát jöttem.
Biztos Eszter is küzd, sokat gondolok Rá.
A best of-ban reggel lúgosító leves van, megkérdeztem, hogy lehet-e megmelegíteni, és azt mondták nyugodtan, mert már nincs benne alga. A kapszulát beveszem, és meg fogom holnaptól melegíteni, és akkor kíváncsi leszek, hogy bejön-e amit a kinaiak mondanak, hogy nincs probléma a bélmozgással, ha minden reggel meleg levest eszünk. Nekem valószínűleg a meleg kávé kevés, nem melegíti fel a beleimet, mert nem
történik semmi.
Kitartást mindenkinek ezt kívánom magamnak is.
Szia!
Frank-nek hívják?
Bukovina! Örülök, h bejött a Norbi!:):)
- Igen nekem is van 1-2 kg "mozgósuly" de attól is lehet, h spinningeltél, mármint az izomtól, meg hogy éppen mit ettünk, mennyire könnyen ürül, vagy tart vizet vissza!
Mókusélet!
Az nagyon jó, h tartod a sulyod, - ez a legnehezebb!
Az infót köszi!
Jucus!!!
Na végre beindult, gratula! és nem semmi vagy az 5 óra tánccal...
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?