Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6462. Mókusélet (válaszként erre: 6460. - Scintillate)
2011. márc. 18. 14:56

Vizet tart vissza a szervezeted, mert nő leszel, vagy nem voltál wc-n vagy rossz a mérleg! :-)

Ne aggódj!

6461. scintillate (válaszként erre: 6459. - Lorci74)
2011. márc. 18. 14:00
ÜÜÜÜÜÜgyi vagy!!!! Gratulálok!
2011. márc. 18. 14:00

Sziasztok!

Tökre ki vagyok akadva...hogy van az hogy csütörtökön, meg szerda reggel is -4 kg az eredményem, ma meg csak -1.9 kg az összfogyásom... :-((((

Pedig nem csinálok semmit másképp...bosszantó?!?!

Nálatok is volt már ilyen?

6459. Lorci74
2011. márc. 18. 13:04
Megmértem magam reggel és már masfél kiló lement!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehetséges ez?? Na most már csak hétfőn mérem magam, centivel, meg minden! Hajrááá turbóóóó!!!
6458. bukovina
2011. márc. 17. 23:08
Azért a mai adag Turbó kaja, nem volt vastag...Főleg h fél 3-kor ettem meg a vacsit...(munkaidő így engedte)
6457. bukovina
2011. márc. 17. 23:07

Én nem kaptam Túrórudit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miért??????????

Bár én se bírtam volna ki, szóval lehet, h jobb!És a Turbóhoz nem passzol!De azért szomorú vagyok...

2011. márc. 17. 15:56
17napja csinálom a Norbit és majdnem 2kg-ot fogytam.Pedig sajnos volt közben fánk és csoki is.Na,erre nem vagyok büszke.
2011. márc. 17. 15:49

Sziasztok!

bukovina:én is a Norbit rendelem,de nem az egésznapos menüt,hanem az alakreformot,ebben csak ebéd van,ami leves +második.

Nekem még eddig mind ízlett,sokkal "háziasabb"jellegű kaja,mint a gastró.És nem mellékesen olcsóbban jövök ki belőle.

A reggelit ésa vacsit is igyekszem Norbi szerint csinálni.Persze ez nem mindig jön össze.

6454. zsbe (válaszként erre: 6449. - Bukovina)
2011. márc. 17. 13:05
Hmmm, az epres rágó jó ötlet:-)
6453. Lorci74
2011. márc. 17. 11:29
Igen, meg is ettem!!!!!!!!!! :((( De ugy gondotlam ha delelott eszem meg akkor...az jobb, mintha este!!!! Na ennyit a reggeli lugositasnak turorudival!!!!
2011. márc. 17. 11:05

ti is kaptatok ma egy marék extra g* rudit? :D

kellemesen meglepodtem XD

6451. bukovina (válaszként erre: 6447. - Scintillate)
2011. márc. 17. 10:49

Az klassz!

Jövő hét vége felé én is már Norbitól rendelem....van még a fagyómban néhány kaja, azt kieszem, és befejezem egyelőre a gastroyallal...

6450. bukovina (válaszként erre: 6448. - Lorci74)
2011. márc. 17. 10:48
Lorci, Fogsz ennyit fogyni vele, ne aggódj!!!
6449. bukovina (válaszként erre: 6445. - Zsbe)
2011. márc. 17. 10:47

Zsbe! Ez tetszik:-))

Meg vettem krónikus bűnbeesés céljára savanyú káposztát, ha már akut rágáshiányom lenne:-)

Én epres rágót rágok akut rágáshiányra...és édességhiányra..

6448. Lorci74
2011. márc. 17. 10:45

Scintillate nagyon ugyes vagy! Ma nekem is tornara kene mennem.

Lehet, hogy en is meg rahuzok 2 nap turbot, mert a kajak nem tunnek rossznak hetfo-keddre. Na majd meglatom, hogy szombaton is ezt mondom-e!! Minimum 2 kilot akarok ezzel a turboval fogyni!!!!

2011. márc. 17. 10:39

Bukovina!

Március 3-án kezdtem..tegnap mértem magam, 14 nap alatt sikerült a -4kg! Az első 5 napban mindennap lenyomtam egy 30 perces ducitréninget. Azóta csak 3 naponta tornázok..sok volt ez a hosszúhétvége, kicsit kizökkentem, de ma újra rástartolok a napi mozgásra.

az adagok nagyok, eddig változatosak az ebédek, meg a vacsik. A reggelik meg az uzsik sokszor hasonlóak, de én nagyon szeretem a joghurtokat, müzliket, szóval azokat nem bánom, hogy sokszor hasonlóak!

6446. zsbe
2011. márc. 17. 08:20
Hmmm, ez a cseresznyepuding bejött:-)
6445. zsbe (válaszként erre: 6444. - Bukovina)
2011. márc. 17. 06:53

Szia, igen, én is:-)

Én úgy fellelkesedtem az első nap, h gyorsan megrendeltem jövő csütörtökig... Akkor 3 napra elutazok konzultációra, szóval ott 3 napra shaket meg joghurtokat rendeltem, de így 9 nap lesz nekem... ill már csak 8.

Meg vettem krónikus bűnbeesés céljára savanyú káposztát, ha már akut rágáshiányom lenne:-)

6444. bukovina
2011. márc. 16. 21:43

zsbe! Te is Turbózol? Bocs, lehet h figyelmetlen voltam...

De ha igen, akkor 3an küzdünk, és az tök jó!

Nekem összegészében a mai nap olyan volt, mint a múlt hetiek (Best of). Kibírható.

Zsbe! te is vasárnapig tervezed? Én gondolkodom, h ráhúzok még két napot, hogy meglegyen a 7 nap! De egyelőre nem rendelem meg....majd szombat vagy vasárnap meglátom, hogy hogyan bírom...és annak függvényében...

6443. bukovina (válaszként erre: 6449. - Scintillate)
2011. márc. 16. 21:40
Scintillate! Gartulálok a -4 kg-hoz! Ez mennyi hét Norbi kaja után?
6442. bukovina (válaszként erre: 6448. - Lorci74)
2011. márc. 16. 21:39

Lorci! Ne feszegesd....:-)) hidd el kibírjuk! és ez az első nap nem volt halálos végül is! nem???

Viszont reggel megettem a holnap reggeli kaját...este jutott csak az eszembe, hogy hopp, és mit reggelizek holnap. A szállító csaj 8 után már hozza a kaját...így nem kapcsoltam...

Szóval szerintetek az nagy gáz, ha én mindig előtte egy nap eszem meg a reggelit a Turbóban? A Best of ban nem lehetne azt tudom...

6441. zsbe (válaszként erre: 6447. - Bukovina)
2011. márc. 16. 19:11
Hajrá, csajok! Az első nap nem volt tragikus... Esténként viszont beragasztom szerintem a hűtőt sziloplasttal, aztán már csak a macska marad, az meg gyors...:-)
6440. zsbe (válaszként erre: 6441. - Mókusélet)
2011. márc. 16. 19:10

Hali,

Tök jó ötlet a cserélgetés!!!:-)

Én benne vagyok:-)

Zumbázni én Rácalmásra járok, Nikihez, eszméletlen a csaj, szerintem egyszer csak egy ugrásnál simán fenn marad a levegőben:-)

6439. bukovina (válaszként erre: 6438. - D6d0a67fc0)
2011. márc. 15. 16:25

Ügyes vagy Jucus, h elmentél futni! Gratula...az se baj, h sétáltál közben...sőt az nagyon jó is tud lenni (állítólag)

Holnap Turbóóóóóóóóóóó!!!!! Készülök, és remélem hatásos lesz!

Mert a mai kajálásomról inkább nem mesélnék...

6438. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6437. - Lorci74)
2011. márc. 15. 14:30

Lorci! Én is május közepéig még szeretnék 10 kg-ot ledobni, elvileg lehetséges lenne.... csak magamat ismerve, aki nagyon-nagyon nehezen fogy, hát nem tudom! Pedig nagyon jó lenne!

Egyébként tegnap futottam! - büszke vagyok magamra! Nem mondom, hogy egyfolytában tudtam futni, picit sétáltam, majd kocogtam, de ez is már nagy fejlődés!:) A mélyhütőből kieszem a héten a gastroyalos kajákat, és jövő héten én 5 napos léböjtöt tervezek! - Ez felér a turbóval!:)

6437. Lorci74
2011. márc. 14. 17:18
Na megrendeltem a turbot, lesz ami lesz!! Csak birjam!!!! Remelem eheto...annyira nem birom ezeket a reform kajakat, bar a best of-ban is voltak ilyen kajak es kellemes meglepetes volt!!!! Az agyamat kell edzenem szerdaig!!!!!!!!! Muszaj ledobnom majus vegeig meg 10-et! Szerintetek lehet?? Ezek a kilok mar a bebetonozott kilok, azert nem ugrik le konnyen!!!!
6436. zsbe (válaszként erre: 6435. - D6d0a67fc0)
2011. márc. 14. 10:53

Szia,

én is épp most vadásztam edzőtervet, hogy a zumba mellett is csináljak valamit!

2011. márc. 14. 07:28
- Ma ha jó idő lesz, azt tervezem elkezdek egy kicsit futni. Mivel tele van a hütőm, és már semmi más nem fér bele, elkezdem kieszegetni a gastroyalos ch-szegény kajákat a héten, és jövő héten csinálok egy 5 napos léböjtöt. Csináltam már máskor is, most jó lesz igy tavasszal, méregtelenitésnek is jó, meg hátha tudnék vele fogyni is egy keveset, - bár már ugy érzem, az én feleslegem oda van betonozva!
2011. márc. 14. 07:25

Sziasztok! Hétfő lévén megmértem magam, és már megint több vagyok!:( A -10 kg meg van, amit lefogytam, na de ennyi idő alatt,(17 hetet kinlódtam már) egy kevés mindig visszaszalad! A gutaütés kerülget, ugyanis semmi olyat nem eszem, hét elején egy ch-szegény ebédmenüt osztottam el egész napra, majd hétvégén főztem huslevest, de csak a levét, zöldséggel hussal ettem. Tegnap uton voltunk, ott gyrost ettem csak salátával, este meg joghurtot ettem (visszapótlásként az antibiotikum miatt)Igazán nem érzem, h bünöznék, nem eszem semmi liszteset, cukrosat, nem eszem rizst, krumplit, semmiféle köretet. - Nem értem miért nem tudom legalább megtartani azt a nagyon nehezen leadott -11,2kg-ot. Most ott tartok, h az az 1,2 megint felszaladt.

Már ugy vágyom egy friss kiflire, meg ilyesmi, nem eszem semmit, visszafogom magam,és mégsem tudom megtartani a sulyom! - Ez borzasztó!!!:(

6433. bukovina
2011. márc. 13. 21:47

Képzeljétek az 1 nap gyümölcsnapból, 3-at csinálok, szóval hétfőn is meg kedden is. Kaják berepültek a fagyóba...majd jó lesz az is valamikor. Most nagyon élvezem, hogy bármikor ehetek, és nem gond. Csak gyümölcs meg zöldség. én nagyon szeretem ezt!És végre ihatok tejet is!És szerdától irány a TURBÓ!

Holnap megyünk Pestre az Elevenparkba! Szóval lesz kalóriaégetés!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook