Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Vizet tart vissza a szervezeted, mert nő leszel, vagy nem voltál wc-n vagy rossz a mérleg! :-)
Ne aggódj!
Sziasztok!
Tökre ki vagyok akadva...hogy van az hogy csütörtökön, meg szerda reggel is -4 kg az eredményem, ma meg csak -1.9 kg az összfogyásom... :-((((
Pedig nem csinálok semmit másképp...bosszantó?!?!
Nálatok is volt már ilyen?
Én nem kaptam Túrórudit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miért??????????
Bár én se bírtam volna ki, szóval lehet, h jobb!És a Turbóhoz nem passzol!De azért szomorú vagyok...
Sziasztok!
bukovina:én is a Norbit rendelem,de nem az egésznapos menüt,hanem az alakreformot,ebben csak ebéd van,ami leves +második.
Nekem még eddig mind ízlett,sokkal "háziasabb"jellegű kaja,mint a gastró.És nem mellékesen olcsóbban jövök ki belőle.
A reggelit ésa vacsit is igyekszem Norbi szerint csinálni.Persze ez nem mindig jön össze.
ti is kaptatok ma egy marék extra g* rudit? :D
kellemesen meglepodtem XD
Az klassz!
Jövő hét vége felé én is már Norbitól rendelem....van még a fagyómban néhány kaja, azt kieszem, és befejezem egyelőre a gastroyallal...
Zsbe! Ez tetszik:-))
Meg vettem krónikus bűnbeesés céljára savanyú káposztát, ha már akut rágáshiányom lenne:-)
Én epres rágót rágok akut rágáshiányra...és édességhiányra..
Scintillate nagyon ugyes vagy! Ma nekem is tornara kene mennem.
Lehet, hogy en is meg rahuzok 2 nap turbot, mert a kajak nem tunnek rossznak hetfo-keddre. Na majd meglatom, hogy szombaton is ezt mondom-e!! Minimum 2 kilot akarok ezzel a turboval fogyni!!!!
Bukovina!
Március 3-án kezdtem..tegnap mértem magam, 14 nap alatt sikerült a -4kg! Az első 5 napban mindennap lenyomtam egy 30 perces ducitréninget. Azóta csak 3 naponta tornázok..sok volt ez a hosszúhétvége, kicsit kizökkentem, de ma újra rástartolok a napi mozgásra.
az adagok nagyok, eddig változatosak az ebédek, meg a vacsik. A reggelik meg az uzsik sokszor hasonlóak, de én nagyon szeretem a joghurtokat, müzliket, szóval azokat nem bánom, hogy sokszor hasonlóak!
Szia, igen, én is:-)
Én úgy fellelkesedtem az első nap, h gyorsan megrendeltem jövő csütörtökig... Akkor 3 napra elutazok konzultációra, szóval ott 3 napra shaket meg joghurtokat rendeltem, de így 9 nap lesz nekem... ill már csak 8.
Meg vettem krónikus bűnbeesés céljára savanyú káposztát, ha már akut rágáshiányom lenne:-)
zsbe! Te is Turbózol? Bocs, lehet h figyelmetlen voltam...
De ha igen, akkor 3an küzdünk, és az tök jó!
Nekem összegészében a mai nap olyan volt, mint a múlt hetiek (Best of). Kibírható.
Zsbe! te is vasárnapig tervezed? Én gondolkodom, h ráhúzok még két napot, hogy meglegyen a 7 nap! De egyelőre nem rendelem meg....majd szombat vagy vasárnap meglátom, hogy hogyan bírom...és annak függvényében...
Lorci! Ne feszegesd....:-)) hidd el kibírjuk! és ez az első nap nem volt halálos végül is! nem???
Viszont reggel megettem a holnap reggeli kaját...este jutott csak az eszembe, hogy hopp, és mit reggelizek holnap. A szállító csaj 8 után már hozza a kaját...így nem kapcsoltam...
Szóval szerintetek az nagy gáz, ha én mindig előtte egy nap eszem meg a reggelit a Turbóban? A Best of ban nem lehetne azt tudom...
Hali,
Tök jó ötlet a cserélgetés!!!:-)
Én benne vagyok:-)
Zumbázni én Rácalmásra járok, Nikihez, eszméletlen a csaj, szerintem egyszer csak egy ugrásnál simán fenn marad a levegőben:-)
Ügyes vagy Jucus, h elmentél futni! Gratula...az se baj, h sétáltál közben...sőt az nagyon jó is tud lenni (állítólag)
Holnap Turbóóóóóóóóóóó!!!!! Készülök, és remélem hatásos lesz!
Mert a mai kajálásomról inkább nem mesélnék...
Lorci! Én is május közepéig még szeretnék 10 kg-ot ledobni, elvileg lehetséges lenne.... csak magamat ismerve, aki nagyon-nagyon nehezen fogy, hát nem tudom! Pedig nagyon jó lenne!
Egyébként tegnap futottam! - büszke vagyok magamra! Nem mondom, hogy egyfolytában tudtam futni, picit sétáltam, majd kocogtam, de ez is már nagy fejlődés!:) A mélyhütőből kieszem a héten a gastroyalos kajákat, és jövő héten én 5 napos léböjtöt tervezek! - Ez felér a turbóval!:)
Szia,
én is épp most vadásztam edzőtervet, hogy a zumba mellett is csináljak valamit!
Sziasztok! Hétfő lévén megmértem magam, és már megint több vagyok!:( A -10 kg meg van, amit lefogytam, na de ennyi idő alatt,(17 hetet kinlódtam már) egy kevés mindig visszaszalad! A gutaütés kerülget, ugyanis semmi olyat nem eszem, hét elején egy ch-szegény ebédmenüt osztottam el egész napra, majd hétvégén főztem huslevest, de csak a levét, zöldséggel hussal ettem. Tegnap uton voltunk, ott gyrost ettem csak salátával, este meg joghurtot ettem (visszapótlásként az antibiotikum miatt)Igazán nem érzem, h bünöznék, nem eszem semmi liszteset, cukrosat, nem eszem rizst, krumplit, semmiféle köretet. - Nem értem miért nem tudom legalább megtartani azt a nagyon nehezen leadott -11,2kg-ot. Most ott tartok, h az az 1,2 megint felszaladt.
Már ugy vágyom egy friss kiflire, meg ilyesmi, nem eszem semmit, visszafogom magam,és mégsem tudom megtartani a sulyom! - Ez borzasztó!!!:(
Képzeljétek az 1 nap gyümölcsnapból, 3-at csinálok, szóval hétfőn is meg kedden is. Kaják berepültek a fagyóba...majd jó lesz az is valamikor. Most nagyon élvezem, hogy bármikor ehetek, és nem gond. Csak gyümölcs meg zöldség. én nagyon szeretem ezt!És végre ihatok tejet is!És szerdától irány a TURBÓ!
Holnap megyünk Pestre az Elevenparkba! Szóval lesz kalóriaégetés!!!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?