Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia eszterxx!
A súlytartás is szép eredmény a nehéz időszakokban. Nemsokára biztosan Te is erőre kapsz és folytatni tudod a fogyókúrát! :-)
Sz.J. mely receptjeit készítetted márt el eddig?
Jobbulást a gyerkőcnek!!!
Szia bukovina!
Szerintem amint IGAZÁBÓL beköszönt a tavasz, könnyebb lesz betartani mindent.
Többektől hallom (és időnként én is hasonló cipőben járok), hogy nehezebben megy mostanában. Biztosan ez a változékony (néha még inkább télies) idő is közrejátszhat. Tegnap-ma még tavasz, de holnap megint hűvösebb.
Ez is megviseli a szervezetet és nagymértékben hat a kedvünkre, közérzetünkre!
Ne add fel!!! Menni fog!!!!!!! :-)
Gratulálok, hogy átlépted a bűvös 70-est! tarts ki!
És Norbis sütit enni, nem bűnözés...Én ma rendeltem meg a jövő hetit és rendeltem pluszban 3 édességet, ha úgy érzem, h nem bírom...
Utól akarlak érni!!!!!:-)
Képzeljétek ma két edzésen voltam egymás után: Hot Iron2, és Dance aerobic. Van életerőm...lendületem, annyira jó...
áá, simán összejön. Nagy előnyöd, hogy tudod, hogy mi használ neked a fogyás terén. Van egy biztos módszered...amíg azért szerintem vagyunk itt olyanok is, akik kísérleteznek...Te meg már bizonyítottan norbi-kompatibilis vagy!! :-))))
Én már 65-70 kg-san boldog lennék. De még csak 96 vagyok..dráma..dráma...dráma!!
GV-J!
Gratulálok!!! Nagyon ügyes vagy!!! Mennyit szeretnél még leadni?
Én márc.1-én kezdtem rendelni a Norbit,akkor voltam 72,2kg.De én csak ebédet rendelek,leves+második.A másodikat általában 2részletben eszem meg.vagy van hogy megeszem mindet,de akkor a leves marad estére.Nagy leveses vagyok.Utána elkezdtem a reggelit és a vacsit is magamnak összeválogatni,de nagyjából az Update szerint.
Ma reggel léptem át a bűvös 70-est.69,8kg voltam reggel.
Annyira vártam már!
Azt vettem észre,mióta így eszek egész nap,megindult.De volt ám ebben is bűnözés rendesen időnként.Bár annyira nem bűnözésnek nevezném a sütiket,amiket ettem,mert Update sütiket sütöttem én magam és azokat ettem.
Nekem úgy tűnik csak Norbi a nyerő,már 6 éve fogytam vele 30kilót,csak sajnos elkezdtem újra nem odafigyelni és vissza jött.A Gastroval nekem nem ment a dolog,ezért váltottam ismét Updatera.
Én belebuktam a Turbóba, két és fél napig bírtam...Nem a gastro a hibás, én voltam most gyenge...
Két napi a fagyóba, azt majd egyszer ha lesz lelkierőm, megcsinálom, és lehet hogy akkor még rendelek hozzá...
C-VJ!
Te mennyi vagy most?
Én ma reggel 72,4-et mértem...
Szia!
Nekem is bejött a mai ebéd!!! Fincsi volt...és az uzsi...imádom a gyümölcsös joghurtokat!!
Igeeen...éljen a sport!! :-)))
Sziasztok!
Mától Norbi kaját eszem! Annyira jó:
1. A kiszállító írtóra rendes, és sikerült egy olyan időpontot találni, ami tökéletes!
2. Reggel végre ehettem puff búzát!Jó volt már rágni valamit a gyümölcspépek helyett.
3 Az ebéd dupla akkorra, mint a gastroyalban (fitness káposztás hús volt, finom.) Most olyan normálisan tele a hasam...nem vagyok azonnal éhes.
4. A dobozoknak van tetejük, ezért utána is jól használható. A gastroval ellentétben..azért fontos a környezetszennyezés kérdése is. Bár én azokat is összegyűjtöttem.
5. Az újdonság engem spec mindig lelkesít...szóval örülök ennek.
6. Ma reggel mérlegeltem és + 2, 8 kg! A sok sok melléevésnek, és a két hétvégi brutáldurva kilengésnek...ez van. Ezt most be akarom hozni két hét alatt! Úgy látszik ezen a 70-es számon nem sikerül átbillennem...
Na ennyit!
Óóó, hát az nem jó...
Én szkepitkus vagyok a vízi zumbával... :-))
Nekem jobban bejön amikor száraz talajon nyomom!!!
Legalább nem volt meleged edzés közben?! ;-)
Szia! köszönöm a bíztatást!
Igyexem tényleg, és remélem célt érek4 Neked is gratulálok a fogyásodhoz! Gondolom tornáztál is mellette..?
Ma végre egy rendes kerékvágásbéli napom lesz, így újra lenyomok egy tornát...és lassan elő kell szednem a futócipőmet kocogás céljából...
Nah tervek, azok vannak! :-)
Sziasztok,
tegnap kipróbáltam az aqua zumbát. Nem ajánlom....olyan mint a sima vizi gimnasztika csak zumba zenére. Semmit...egyszerűen semmit nem éreztem azon kívül, hogy hdeg volt a víz.
Nekem is erős volt a kíváncsiságom az elején, hogy hogyan alakul a súlyom napról napra.
Aztán azt vettem észre magamon, hogy amikor felfelé ment a mérleg nyelve egyik-másik napon, akkor elkeseredtem, pedig csak 1 vagy 2 napról volt szó, aztán visszaállt.
Ezek után én is rászoktattam magam, hogy hetente egyszer mérlegeljek, lehetőleg mindig ugyanazon a napon és időben, és meg is lett az eredménye. Mindig mínuszt mutatott a mérleg és boldog voltam!!!
Szia Linike!
Én sem Turbót rendeltem, viszont én is kaptam 3 db Túrórudit. Biztosan nem azon múlt, hogy milyen étrendet rendeltünk... :-)
Én be is vágtam őket apránként, nyamm!!! :-)
Szia scintillate!
Szerintem ez reális súlycsökkenés havi szinten.
Igazából heti 0,5-1 kg-ot mondanak ideálisnak, amit a szervezet is jól tud köveni, így a Te terved is simán kivitelezhetőnek tűnik! :-)
Nekem annak idején, amikor aktívabban fogyókúráztam hasonló heti fogyásaim voltak, így a 21 kg-ot kb. 4-5 hónap alatt le is tudtam adni. Szerencsére a bőrömön nem látszik semmi nyoma, mivel nem volt hirtelen fogyás.
Sok sikert a folytatáshoz és gratulálok az eddigi eredményedhez!!!
Érdekes, nekem a rágótól mindig megjön az étvágyam! Tök jó, hogy Ti pedig ezt használjátok éhség ellen. Lehet, hogy az íze miatt hatásos? Vagy mi benne a trükk?
Egyébként én szoktam otthon tartani chilis-olívás és/vagy fokhagymás Zsírégető chips-et arra az esetre, ha nagyon rágcsálhatnékom lenne. Ez szokott segíteni! :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?