Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia Pillangó! Üdvözlünk itt a fórumon! Én konkrétan 12-13 kg-ot fogytam. November 15-től fogyózom, ch-szegény egész napos étrendet ettem 4 hónapig. Ezzel átlagban O,6 kg-mmal lettem kevesebb. Először többet, majd meg-megállt. Most csak ebédet rendelek. Nálam azért voltak, akik jóval többet tudtak leadni, én nem tartozom a gyorsan fogyók közé, - sajnos!
Lényeg, ha rászánod magad, hogy ne egyél mellé, csak - persze az egésznapos menünél - azt edd, amit kihoznak!
Menni fog, csak kezdj bele, mielőbb!!! Sok sikert!:)
Köszi Lorci!!
Hát a turbó ..... attól nem laksz jól, az már biztos! Én egy hétig csináltam, de azóta nem merem mégegyszer bevállalni. Egyébként mindig variálnak az étlappal valamit.
LÁnyok!
Én nem az ABC menüt rendeltem meg, hanem a szénhidrátfüggőset...ezzel is ugyanúgy le tudok fogyni szerintetek?
Ahogy néztem ez a menü is 1000 kalória körül mozog napi szinten...
Jucus ugyes vagy!!!!
Pillango menni fog az!! En most -14-nel jarok. :)))))
Fel vagyok amugy haborodva, hogy a zsiregetok etlapjan most nincsenek kulon lugosito etelek, csak a menuket lehet rendelni. Es most 3 nap turbot nyomok....most jottem ra ebednel, hogy ezek olyan pici adagok, hogy ehen fogok veszni!!!!!!!!!!!! Mult heten tok jo votl, mert a lugosito etelek kozul valogattam es azok rendes adagok.
Sziasztok Lányok!
83,4 voltam mult hétfőn, mai nap eredménye 82,3 kg, azaz -1,1 kg!:) Nagyon örülök, mert szombaton vendégségben voltunk, csupa finomságokkal. A megszokotthoz képest kicsit többet ettem, de csak olyanokat, amit szabad. Jól esett, h mindenki észrevette, h sokat fogytam és ez erőt ad a továbbiakhoz is.
Ügyes vagy!:)
Bárcsak én tartanék a -másfél kilónál!:))
Jo reggelt! Csak egy gyors bejelentkezes!!! A reggeli meres 83,9 kg-t mutatott!! Oke, tudom ez eppencsak 83, de akkor is masfel kilo!!!!!!!!! Hurraaa!! :)
Na futok!
Szia zsbe!
Nekem kávé helyett a Fehér tea vált be nagyon (nem érzem a fáradságot, így egész nap bírom a gyűrődést), a Megadrink inkább a napi mellékhelyiség-használatban segít mindig. :-))
A Holtpont teától szerencsére nem futok csúcsot 100-on, hanem inkább a szelek szárnyán suhanok! :-DDD (Tudod, ezért van, hogy inkább a hétvégére tartogatom annak elfogyasztását! Biztos, ami biztos! :-D )
Így van, forrester, én is pont így vagyok vele.
Nálam is életmódváltásról lehet beszélni, és a régi mennyiségek már nekem is problémát okoznak. És érzem is magamon, hogy elég az a kisebb adag is.
Pont ez az, amit nagyon szeretek ebben a rendszerben, hogy épp annyi kaját kapok egy-egy étkezésre, amennyire a szervezetemnek szüksége van. Nem vagyok éhes tőle, és nem is terheltem meg a gyomromat, tehát nincs az az álmosító "hadd pihenjek le" érzésem. :-))
Szia Lorci!
A NoCell teát próbáld ki, mert már sokunknak lett tőle szebb a bőre. És még finom is!!! Én is csak ajánlani tudom!
Amúgy jó volt olvasni a jövő heti terveidet, szép kerek és jól is hangzik. Sok erőt és kitartást kívánok hozzá!!! Szerintem meg is tudod csinálni, mert érzem benne az elszántságot! Ja, és gratula az 1 kilóhoz, az is szuper!
Hajrá, hajrá!!! :-))
Nagyon kedves vagy, és Mindenki az!:)
Köszönöm, hogy segitetek!
Szia!
Az jóóóó a kedvenc sportom remélem mi is megyünk idén túrázni Visegrádra szoktam letekerni sőt Esztergomban is már voltam óriási élmény elérni a táblát ,hogy ott vagyok és én csináltam meg ezt a hatalmas utat!
Kedves Maffincs!
Üdv. körünkben, mindig örülünk, ha bővül a kis csapat! :-)
Ne aggódj, itt biztosan kapsz választ a kérdéseidre, kételyeidre vagy bátorító szavakat/tanácsokat, ha "elakadtál". :-)
Kérdezz nyugodtan, segítünk!!! :-)
A 10 kg-ot pedig biztosan sikerül leadnod, gratulálok, hogy rászántad magad, hogy belevágj!
Szia forrester!
Én is szeretem a Méregtelenítő limonádét is, gyakran szoktam rendelni. Mondjuk azt én higítva iszom, mert amúgy picit savanyú. :-)
Hmmm..., máris összefutott a nyál a számban! :-)))
Szia!
Ez így van és ez az amit nem akarok,hogy újra megtörténjen mellesleg nagyon megterhelő a nehéz kaja a szervezetnek én már látom édeset nem is tudok enni a kúra óta,de nekem ez javamra vállt!
Úgy van ,hogy minden nap jön a futár hétfőtől -péntekig aztán a szombat vasárnapit pénteken kapod meg a péntekivel együtt!
72órát eltarthatóak az ételek hűtőben!
Szia!
Üdvözlünk a csapatban!
Hétfőn fogod pótolni a reggelit és tízórait déltől kezdődik a zsírégetés és amit hétfőn kaptál azt kedden eszed meg délre meg már ott az ebéd a futár viszi és így tovább. szóval minden nap csúsztatsz!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?