Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Hmm, én meg visszatértem a best ofhoz.:-)
nem megyek a mérleg közelébe, de érzem, hogy jól alakul... meg most nocell tea jár hozzá, és 3 nap alatt konkrét bababőröm lett tőle.:-)
Szia The Woman!
Nekem nagyon jól megy a Best of!Bírom rendesen.Nem lesz vele gond!!!:)
Igen volt kb 2 hónap pihenés, és most újra belevágtam. 10 kg-nak kell még lemennie!
Sikerülni fog, olyan nincs, hogy nem sikerül valami!!!:)
És te, hogy haladsz?Hogy bírod?
The Woman! )Örülök biztató szavaidnak, tényleg könnyebb igy, ha minden nap ránézek a fórumra, - ha van időm akkor többször is - és látom, h a többiek lelkesek, akkor nekem is birnom kell!!!!:) Ma is egy almát reggeliztem, majd grillezet sajt volt brokollipürével az ebéd, majd most értem haza és megettem a citromos ragulevest, isteni volt! Szerintem nagyon finoman főznek. Persze biztos hozzátesz az izéhez, hogy mindig igen éhes vagyok már, amikor eszem!:)
Most még ettem joghurtot, kevertem bele édesitőt, fahéjat és csöpögtettem bele citromot. Igy elégitettem ki az édesség igényemet.
Őszintén szólva nagyon örülök, hogy ismét fellendülés mutatkozik kis csapatunkban!
Biztos vagyok benne, hogy mostantól hétről hétre olvashatjuk a fogyásokról szóló jobbnál jobb híreket!
Hajrá mindenkinek! :-))
Én 1 évvel ezelőtt 79 kg-ról indultam, és 21 kg-ot fogytam 5-6 hónap alatt, úgyhogy meg lehet csinálni a -10-est simán.
Lassan mindenki kikecmereg ebből a nehéz időszakból és belendülünk ismét!!!
Hajrá, húzzunk bele és meglesz az álomsúly a nyárra!!!!!! ;-)
Így van, én is tapasztaltam már, hogy az alkoholos italnak van étvágyfokozó hatása. :-((
Vigyáznunk kell ezzel is!!! :-)
Szerintem is kezdünk ismét összerázódni, és akkor együtt (újult erővel) egymást feltuningolva belevágunk a zsírégetésbe!
Ez az, Lányok! Hajrá!!!!!! :-))
:-))
Én nem így éreztem magam, mint Linike, habár nekem is lecsúszott egy sajtos-tejfölös lángos a hétvégén, és nagyon élveztem minden falatkáját! Hmmm... :-))
Igazad van, némi plusz gyaloglás vagy bringázás és már tovatűnt a bűntudat! :-))
Nekem is van jó hírem!!!
Szombaton végre rápattantam a bringámra, idén először, nagyon jólesett!!!
Igaz, csak egy röpke 10 km-t hajtottam, de kezdetnek az is megteszi! :-)
A lényeg, hogy elkezdődött a szezon!!!!!!!! :-)))
Szia Linike!
Teljesen egyetértek, hogy a súlytartás is nehéz, nemcsak a fogyás!
Sajnos nagyon hamar hazavághatja a sok kitartással elért eredményt a melléevés (főleg, ha egészségtelen kajáról van szó és/vagy nagyobb mennyiségről), aztán kezdhetjük elölről az egészet!
Nagyon oda kell figyelni!!!
Ez a beszéd, Lorci! :-)
Végülis nem olyan sok az, ha jobban belegondolunk! Szerintem most már könnyebb lesz, ha uzsit is választottál magadnak! Nekem is akkor megy jobban, ha megvan a napi 5 étkezés.
Szia dugozsu!
Üdv. ismét közöttünk! Örülök, hogy Te is itt vagy! :-)
Hogy megy a Best of-olás?
Tartottál egy kis pihenőt, hogy újra belevághass? :-)
Sok kitartást és erőt az újrakezdéshez!!! :-)
Hajrá, ott most (is) finom kaják lesznek, ha jól láttam!
Majd drukkolok, hogy el tudd engedni azt a fél kilócskát!!! :-)))
Szia forrester!
Egy kicsit aggódom is emiatt, mert azért hasra kell még "gyúrnom"! :-) Az még nem az igazi a bikinihez!!!!! :-)))
Szia Jucus!
:-))
Én is most "szedegetem" össze az erőmet, hogy ismét komolyabb figyelmet tudjak fordítani a helyes étkezésre. Lehet, hogy a tavaszi fáradság is közrejátszik és megnehezíti a dolgomat (dolgunkat).
Kitartást az újrakezdéshez!!!!!!!
Szia zsbe!
Jó Téged is látni itt! :-)
Még szerencse, hogy nem lett komolyabb bajod, bár a rosszullét sem az igazi! :-o
Az az igazság, hogy én is a Best of-ra fogok váltani hamarosan, mert nem elégít ki a szénhidrátszegény kaja. Hiányoznak a már megszokott Zsírégető sütik (pl. somlói galuska vagy csokitorta), a Zsírégető palacsinták (Gundel) stb.
Persze az is lehet, hogy nem a legszerencsésebb időszakban próbálom ki a szénhidrátszegény étrendet, mert nekem is nehezemre esik betartani mindent! :-))
Még bírom úgy ahogy.Kicsit el vagyok csúszva, még most eszem az uzsonnám.
Én meg majd csak jövőhét utáni hétfőn állok mérlegre!Csak, hogy nagyobb legyen a siker élmény!!!
Szia Bukovina! Már hiányoltalak!
Jó, h jöttél! Én csak ebédmenüt rendelek a Gastroyaltól, tegnap nagyon finom volt, rántott szezámmagos pulykamell volt grillezett zellerrel. Olyan nagyon finom volt, én mondjuk nagyon szeretem a zellert, és ez irtó finoman volt elkészitve. Reggel ettem almát, délben a levest, hn 6-kor este ettem meg a főételt. Utána táncolni voltam. Remélem elindul lefele, mert én is az "ingázók" közé tartozom.
Sziasztok!
Eltűntem a hétvégére. Sajna bekajáltam a hétvégén, másfél kiló plusz:-((
Szóval csatlakozom az újra nekifeszülőknek, nekem -8 kg a cél!
8 hét!
Amúgy Norbit eszek, vagy egész naposat, vagy csak ebédet (joghurtot megveszem magamnak...)
Na sok kitartást mindenkinek!
Bizony, bizony. Jó hogy, majdnem mindenki egy súlyról folytatja tovább...
Így legalább lehet versenyezni:):):)
Szia Mókusélet!
Nagyon jó neked, h tartod a sulyod, még mindig! Én azért mozgok le-fel 1-2 kg-ot.
Norbi ebédmenüjét eszed még?
A zumbáért gratula! - Nem semmi!:)
Jó reggelt mindenkinek, látom felpörögtek az események hétvégén:-)
Én tartom a súlyom továbbra is....csak valami feszesítő kúra vagy mi kéne a bőrömre, mert csúnya:-( Pedig szombaton egy 3 órás zumbamaratont nyomtam súlyzóval, úgyhogy alig bírom emelni a kezem, de legalább érzem, hogy van:-)
én 81.9-ről indultam múlthét csütörtökön.
10-est mindenképpen szeretnék fogyni!!!Óóóóó de jó lenne...:)
Hajrá, hajrá mindenkinek!!!Sikerülni fog én biztos vagyok benne!!!!
KIBÍRJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?