Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm szavaidat!
Az alkohollal vigyázz tényleg ez így van farkas éhes tőle az ember én is már jártam így,még jó ,hogy ne isszuk magunkat hulla részegre :-)
Tudom vannak nehéz pillanatok,de nekm már elég sok van ebből úgyhogy besokalltam,de azért figyelek és nem adom fel!
Kitartást neked is figyelem az eredményeidet!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...:)
Keddtől rendeltem meg a menüt, csak azt nem tudom, hogy ha hétfőn kihozzák, akkor a keddi reggelit és tizórait mivel tudom pótolni?
Szia!
Megvolt s séta,sőt hatalmas iramban rohangáltam a házban nagytakarítást végezve fel az emeletre le az emeletről és lásd már a húsvéti nagytakarításon is túl vagyok és duzzadok az energiától,de lángost azóta sem ,majd ha telihold lesz ezt biztos átértékelem :-)
Szia,
a holtpont teát én is szeretem, még ha sportos napjaim is vannak tőle:-) De a megadrink is nagy kedvenc valóban, én azt hülyeség, de kávé helyett szoktam inni, ugyanaz a hatása, vagy még jobb...:-)
Én sajna nagyon kikészültem lelkileg múlt hétvégén, és most hétvégén. Válságba kerültem érzelmileg...és ennek egynes következménye az esti tömény szénhidrát. Mint egy dropgosnak...sajnos.
Szóval igyekszem összekapni magam, és csatlakozom a 10 kg-t fogyózókhoz!
Sok erőt mindenkinek!
Sziasztok!
Komoly ez a Nocell tea?? Hmm..lehet, hogy en is kiprobalom..van narancsbor rendesen! En 1 kilot mar fogytam a heten...de ma nagy kajalas volt, igy probalok holnap lebojtot tartani, sok tea, viz, max. husileves leve. Oke tudom az nem lugos, de holnap kicsit vissza kell venni. Aztan 3 nap turbot nyomok, a maradek 2 napban kieszem amit lefagyasztottam a melyhutoben......heti 3 torna, csak megy ez, nem? Csak holnap legyen erom a lebojthoz!!!!
Tudjatok minek orulok a husvettal kapcsolatban, hogy az legalabb valamennyire wellness is lehet. :))) Sonka, sok zoldseggel......no kenyer...no suti...khmm..na ez utobbi azert nehez lesz husvetkor! Gyulik a 10 kilot fogyni vagyok tabora, gyozzuk le!!!!!!!! Mindenkinek hajra!!!
Szia zsbe!
Jól hangzik..., mármint a bababőr! :-))
Én nagyon szeretem a NoCell teát, azt nagyon eltalálták. Annál jobban már csak a Holtpont teát imádom, de azt nem adják a Best of-hoz! :-(
Szia dugozsu!
Látom, az elszántságod megvan, az már fél győzelem! Én most egy nehezebb, zötyögős időszakon vagyok túl, ami annyit jelent, hogy kisebb-nagyobb kilengésekkel és ingadozással a súlytartás időszakát élem.
Persze, van még mit csinosítanom magamon! :-))))
Szia Jucus!
Én is ezt vallom! :-) Szerintem a lelkesedés is tud ragályos lenni és ha látjuk, hogy másnak megy és emiatt egyre lelkesebb, az ránk is átragadhat! :-))
Egyszerűen a lelkesedés érzése magával ragad és elkezdünk szárnyallni. És már rá is léptünk a helyes útra! :-)))
Sziasztok Lányok! Nekem most elég jól megy a diéta betartása, tegnap sokat dolgoztam, még a teljes ebédemet sem sikerült megennem, este pedig táncolni voltunk. Remélem megmutatkozik a mérlegen is!
Forrester! Örülök, hogy itt vagy, akkor együtt küzdjük a 10 kg ellen!!:)
Maffincs! Üdvözlünk itt, nyugodtan kérdezz, ha szeretnél valamit tudni!:)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok...Én 10 kg-ot szeretnék fogyni, ennyivel szálltam el a terhességem után...
Most próbálok egy kicsit visszaolvasni, hogy ne kérdezzek meg feleslegesen semmit..:)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?