Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Jó reggelt Mindenkinek!
Mérlegelés: kereken 1 kg minusz csütörtök óta!!! (azóta eszem a Norbit, vagyis a kajáját:-))!! És az az érdekes hogy két napig minusz 1.7 volt, ma reggelre több lett. De nem baj!
Én melléeszek, de tudatosan. minden nap 2-3 almát, főleg délelőtt (nincs a Norbi kajában tízórai). Illetve arra jöttem rá, hogy ezek a kaják 8Gastro és Norbi), nem az intenzív sportoláshoz vannak, hanem csak alapba.
Tegnap este 2 óra spinninget nyomtam, mert most tele van a testem energiával...Nagyon jól esett.
Sziasztok, jó reggelt,
méreckedtem, 65,1 tartom a súlyom.
Pestieknek mondom, hogy a Life1-ban (Corvin) vasárnap du. egy kubai srác salsa dance-t oktat. Tegnap volt az első és jó volt.
Úgy, mint Jucus én is a mozgásban hiszek.Péntek este elmentem megint zumbázni....hááát. Jó volt, leizzadtam, de ugyan azok a koreók....unalmas:-(
Mindenkinek kitartást a hétre!
Ps:én különben félek a tavasztól, mert fagyi függő vagyok.
Egyébként most az elmult 19 hét eredménye -12,1 kg.
Tudom, h nem olyan sok, de arra gyurok, h ezt meg tudjam tartani, és szépen folyamatosan lefele küzdeni! Már mindjárt át fogok lépni a 7-esek táborába, ez tartja bennem az erőt!!!:)
Eszter, Edelweis, Többiek, hol vagytok????
Szia!
Hát nem lehet itt senkit nem halálra dícsérni,ezt az energiát na ha én tudnék ennyit mozogni vagy csak fele ennyit!Gratulálok!
És milyen típusú táncokat űztél?
Energikus volt?
Csak így tovább a súlyveszteség is magáért beszél jól csinálod!
Szia scintillate!
Köszi! :-))
Sajnos nekem csak terveim voltak, hogy majd otthon tornázom meg hasonlók, de ez megrekedt a TERV szintjén.
Így én mozgás nélkül adtam le a 21 kg-ot.
Na jó, reggelente gyalogoltam kb. 5 percet a buszig, majd 10 percet a busztól a cégig és ugyanezt vissza, hetente 5-ször. Ennyi volt a mozgás, bár ez is több a semminél. :-)))
Sajnálom, pedig olyan bíztatóan hangzott a neve alapján.
Biztosan azért, mert a zumba mostanában nagyon felkapott. :-)))
Szia Jucus!
Teljesen egyetértek Veled! Szerintem nagyon jó a hozzáállásod, csak nyerhetünk a fogyással!!!
Én ugyan "csak" 20 kg felesleggel "büszkélkedhettem", de annak leadása az én életemet is könnyebbé tette. Azóta nem lihegek, mikor futnom kell, hogy elérjem a buszt vagy mikor felérek a 2. emeletre.
Minden mozgás sokkal könnyebben megy, kevésbé megterhelő.
És az időnkénti szívfájdalmaim is teljesen megszűntek. Egyszerűen csak nyertem vele!!!
Hajrá mindenkinek és sok sikert a folytatáshoz!!!!!!!!
Szia bukovina!
Ahogy korábban már írtam, én úgy tudom egy kedves ismerőstől, hogy lehetséges műttetni magunkat TB-re, csak igazolni kell az induló súlyt.
Szia Mókusélet!
Igen, ez jó ötlet, ott biztosan többet tudnak a témáról azok, akik már érintettek az ügyben! :-)
Jaj, de ügyes vagy, gratulálok!:-D
Nekem is hasonló kéne, de most megint leálltam.
Sziasztok LÁnyok!
Igaz nem hétfő van, de olyan boldog vagyok több mint 3 kiló minusznál tartok a héten! Persze tudom, h sokat kell még dolgoznom, h ez a sulyvesztés (amit a héten leadtam) tartós is legyen, de megpróbálom! Tegnap 5 órás táncon voltam, egy nyiltnapon 3 órát, majd este a saját tánciskolában 2 órás össztáncon. Ugyhogy meg volt a mozgás!:)
The Women, Linike! - Örülök, hogy vagytok itt a fórumon, jó olvasni benneteket, h lelkesitetek, komolyan mondom, jó feljönni, mert az ember mindig kap egy kis erősitést, elismerést, és ez jó igy mindenkinek!:)
Szia!
Igen én is így voltam,de észrevettem,hogy nekem is 1-2 napig van így aztán visszaáll.
Mostmár ennyi kiló után nem vagyok annyira kíváncsi már sikerül heti 1x mérlegelnem magam nem napi 3x :-))
Szia!
Nagyon hiányoztál téged is látni itt?
Nem néztem vissza a rendelésemet,azt tudom,hogy a gyerkeknek vettem túrórudit,de nem is figyeltem benne volt-e az a 3plussz nem vettem észre sajna,szerintem nem ,de remélem akkor csak én néztem el!
szia caca!
hát én szívesen olvasok ilyen hosszú írásokat mivel mostanában alig ír valaki!
Tudom mennyire zavarnak a lógó bőrök nagymamámnak volt iylen de ő már nem plasztikáztathatta ,de azt mondta fiatal kora óta ilyen bénán néz ki pedig ha fogyókúrázott is nem ment le neki sok tehát attól nem lehetett,nagyon utálta fel sem merte emelni a kezét. remélem neked meg lehet csináltatni,hogy ne az egész életed éld így át,de még mindig jobb ,mint kitöltve zsírral :-)
Szia!
Nekem is voltak nagyon nehéz pillanataim,ha van kedved priviben beszéljünk róla,talán segít túljutni,és most sem fényes minden én próbálok sokmindenre nem gondolni és elfoglalni magam valamivel a kert és a net meg a zene lefoglal engem.
Kíváncsi vagyok a te problémádra is,hátha találunk megoldást!
Szia!
Gratulálok a vizsgákhoz nekem még 1hónap!
Én is ezt tapasztalom,hogy eltűntek az oldalak régen 1hét alatt 6-8 oldal lepörgött most volt hét ,hogy csak kettő!
Nekem a nagyobbik fiam képzeld bárányhimlős,most várom,hogy a másik kettő is elkapja,úgyhogy nekem hawaii 2hét szabi aztán még kettő meg még kettő!!!
Örülök,hogy ilyen hamar elkapták még suli elött nade ennyit szabin lenni!
Én is léböjtölök jövő héttől nem tudom,hogy fo menni!Most mindenesetre meg fog jönni :-(
Hát 9 helyett én is 7 napig bírtam...
Mondjuk megvan az oka, (családban infarktus, másik oldalon kimúlt családi kutya, stb...)szóval tökéletesen tudatosan kompenzáltam evéssel...szerencsére annyira nem, hogy bezabáljak, de a diétát nem tartottam be. (virslit ettem, meg joghurtot.)
Wow, ez jó hír:-)
Már csak meg kell győzni magam... meg a maradék 15öt leadni...
Szia caca31!
Először is óriási gratula Neked!
Ne keseredj el, erre is van megoldás.
Egy másik fórumon írta valaki (egy nagyon kedves hölgy), hogy utánajárt ennek a kérdésnek.
Bemásolom ide a teljes hozzászólását, melyben az orvosnak írt levele és az arra kapott válasz is megtalálható:
"Kedves Lányok!
Szeretnék megosztani veletek egy információt, amit egy plasztikai sebésztől kérdeztem a tb alapú plasztikáról. Úgy gondolom, hogy érdekel benneteket is, még ha nem is mindenkit. Bemásolom a kérdésemet és a választ is.
Kedves Doktor úr!
Láttam, hogy nagyon lelkiismeretes módon válaszol a feltett kérdésekre. Régóta próbálok pontos választ keresni kérdésemre és talán van remény, hogy most sikerül:-)). 2010.Február óta nagyon komoly életmódváltáson megyek keresztül 42 éves nő vagyok 160cm magasságomhoz 160kg súly társult, ami nagyon sok. Végre ezt felfogtam és több mint 1 éve azon dolgozom, hogy egészséges legyek. Jelen pillanatban 112,5 kg vagyok és tudom, hogy még kell fogynom célom kb75-80 kg szép lassan diétával és tornával. Jelen egészségi állapotom tökéletes ezt leleteim is igazolják. Úgy gondoltam, ha sikerül az álom súlyt elérni muszáj, leszek a hasamat és a combomat megműttetni, mert már most borzasztóan lóg a bőröm csattog és brr gusztustalan. A kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség ezt tb alapon műteni? Mert az árakat nézegetve biztos, hogy nem tudnám Magamnak kifizetni. Ha igen akkor mikor és kinél kellene először jelentkezni? Mi a menete egy ilyen műtétnek? Tudom a mostani kérdésem kicsit talán nem szabályos, de tudna-e olyan orvosokat ajánlani, akik ilyen tb alapú műtéteket is végeznek? Nagyon köszönöm, hogy elolvassa levelemet és külön köszönöm, ha válaszol rá:-) Tisztelettel Üdvözlöm. B-né
Kedves B-né!
Adatai alapján Ön már most is jogosult a TB-támogatott műtétre. Háziorvosi beutalóval és a legnagyobb testsúlyát igazoló orvosi dokumentummal kell felkeresnie a területileg illetékes plasztikai sebészetet.
Üdvözlettel:
dr. Horváth Péter"
Bízom benne, hogy ez többek örömére szolgál. :-))
Szia Kisécus!
Gratulálok a -10 kg-hoz, szép teljesítmény!
Biztosan meghozza majd a Holtpont is az eredményt.
De miért pont ezt az étrendet választottad? Stagnálsz?
Ezt akkor szokták javasolni, ha nagyon lelassult vagy leállt a fogyás, akkor is max. 2 hétre.
Mit ettél előtte, amivel a 10 kg lement?
Igen, én is azért szeretem ezeket a dobozkákat, mert akkor könnyebb mértéket tartani.
Leveszik ezt a terhet a vállunkról!!!
Gratula Neked, Jucus! :-)
Ez azt mutatja, hogy erős és kitartó vagy!!!
Az elszántság nagyon fontos, anélkül nem megy! Csak így tovább!!!!!!!
Engem is ez utóbbi hajt!
Mindjárt jönnek a jobb idők (reméljük, már tartósan), és "kicsomagoljuk" magunkat a téli göncökből, és egyből elővillannak az esetleges zsírpárnák! :-)))
Talán akkor (szégyenünkben) jobban össze tudjuk kapni magunkat!
Hajrá mindenkinek, együtt könnyebben megy!!!!! :-))
Hajrá, Lányok!!! Ügyesek vagytok!
Nem könnyű feladat, de meg lehet csinálni! :-))
Majd szurkolok, hogy jól bírjátok!!!!!!! :-))
Szia Jucus!
Nekem is tele van a mélyhűtőm Zsírégetős kajákkal. Jövő hétre én is elpusztítok néhányat azokból! :-))
Többnyire húsos ételeket szoktam lefagyasztani, ha nincs időm megenni. Teljesen jók utána is. :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?