Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6522. The Woman (válaszként erre: 6471. - Lorci74)
2011. márc. 23. 21:46

Szia Lorci74!

Ha jól látom, Te is viszonylag új vagy a csapatban (vagy már én jártam itt régen!), de üdvözöllek!

Kicsit zűrös időszakom van a munkahelyemen, így sajnos ritkán tudok feljönni ide, de újra itt vagyok!

Én nem Turbóztam a múlt héten, hanem a Tisztító kúrát próbáltam ki.

Hát, nem volt túl könnyű, mi tagadás, de érzem, hogy egy kicsit megkönnyebbült a szervezetem.

Igaz, sajnos bűnöztem is keveset a héten, mert szülinapom volt ;-) , de azért igyekeztem óvatosan enni!

Javaslom ezt a kúrát is, mert szerintem itt is lehet súlyt veszíteni, ha csak azt eszi, amit kap! :-))

2011. márc. 23. 18:49

Sziasztok Lányok, Szia Caca!

Teljesen egyetértek Veletek, tök jó dolog a fogyás, de én is érzékelem a karjaimon, h kezd lötyögni, a hasam pedig már régen (szülések is kinyujtották). - Na meg a tokám, ahogy tünik el, valóban a bőr nem valami veszes. Én meg már nem vagyok valami zsenge koru, ugyhogy rogyok megfele!:)

Mindezek ellenére örülök, h fogytam, mostmár -13 kg-nál tartok, vettem farmert 48-as helyett 42-est, még nem valami lezser, de már a régi gatyóimat egyáltalán nem tudom hordani. Aztán ne feledkezzünk meg az egészségi oldalairól is, lehet hogy kicsit lógunk itt-ott, de minden másnak pedig jót tesz. Kifejezetten érzem táncnál, futásnál, lépcsőn az elvesztett kilók jótékony hatását. - Hát azt mondják, ha süt a nap, árnyék is van!!! Nem lehet minden jó, az az egyedüli jó, ha nem hizunk meg, de ezt már lekéstük, ezen kár bánkódnunk!:)

6520. bukovina (válaszként erre: 6519. - Mókusélet)
2011. márc. 23. 12:47

Sajnos TB-re egyáltalán nem lehet plasztikát csinálni!

Caca! Abszolút megértelek, én is átmentem hasonlón, épp ezért a felkaromat 8mert mások azt látják leginkább nyáron, és mert engem az zavart a leginkább9 megplasztikáztattam. Most jó. na nem kecses karcsú, de jó. Elfogadható. a hot iron meg most megizmosít, ha már vastag, akkor az izmos legyen.

A hasam gáz, de elviselem, és örülök a fogyásnak. A többi tájék is szerintem viselhető...Strandra is járok nyáron...:-))

6519. Mókusélet (válaszként erre: 6516. - Caca31)
2011. márc. 23. 12:21

Menj át a hasplasztika topicba. Ott adnak tanácsokat dokikra+ szerintem, ha ilyen méretű a felesleged azt TB-re is meg lehetne csináltatni.

És ügyes vagy nagyon!!!!!

2011. márc. 23. 10:10

Eyébként a -4kgból a mnstr. végére csak -3 maradt 20 nap alatt....

Sajnos nem voltam vmi kitartó vízivó és sportoló..másfél hete nem csináltam semmit...:-( aggasztó, hogy ilyen korán alulmaradt a sportolási kedvem. És basszus ma is programom van, aminek nagyon örülök, de kétlem hogy este 11-kor lesz kedvem norbisducis tréningre....

Csak belőletetk tudok energiát meríteni!!!! És csodállak Benneteket!!!

2011. márc. 23. 10:08

Szia Caca!

Próbálj ne elkeseredni!! tudom ez kevésbé segít most rajtad....

Mit lehetne tenni azzal a sok bőrrel?? Plasztikai műtét? Tudom, nem olcsó, és hogy fájdalmas is a műtét után...Nemtudom...

Viszont egy hős vagy, hogy ennyit fogytál! Ezt ne feledd!! :-)

6516. caca31
2011. márc. 23. 09:16

Hat Sziasztok sorstarsaim!

velem minden rendben van olvaslak am bennteket minden nap irni mostanaban nem nagzon szoktam de most ravettem magamat.

Hat merlegelni nem nagyon merlegeltem magamat hogy megelozzek minden kerdest de ott tartok hogy tavaly oktoberben 40 es farmert hordtam ma mar a 33 is nagy ov nelkul nem nagyon tudom hordani mert elszorom.

A kajaval meg vagyok elegedve tudom hogy mire vallalkoztam ha bunozni tamad kedvem akkor mindig rendelek valami gastroyalost es azzal jutalmazom magam.

Mar nem is a tulsuly zavar engemet hanem az ami maradt utanna mert aki meglat mar nem az jut az eszebe hogy mekkora vagyok hanem az hogy valami fucsa van ezzel az emberrel.

Hat ennek az oka a visszamaradt bor a felkaromon, a hasamon es a cobom belso oldalan.

Hat az valami gusztustalan.

A fekarom (most lehet majd rohogni) ha nincs rajtam ruha, polo, akkor csak ugy csattan mikor hozzaer a testem tobbi reszehez mivel a felkarom helyett (sajna mashogy nem tom leiirni) deneverszarnyaim lettek, csak ugz log a bor a konyokomtol felfele.

Hat a hasam, az a legdurvabb ha allok akkor nincs semmi baj csak ugy log az is de ha ulok akkor a bor csak ugy szetterul mint egy szoknya vagy egy koteny, nagyon csunya en kerdeztem a paromat hogy nem utalja e azt mondta h. nem hat akkor hiszek neki, plussz a melbimboim ugy jo 30 cm rel (nem tulzas) lejjebb kerultek majdnem ott van ahol a bordaim kezdodnek.

Hat a belso combomon a bort ne is reszletezzuk mert azt le sem tudom irni meg tukorben is kerulom hogy lassam.

Nahh ennek ellenere a kezeim es a labaim olyan eresek es inasak lettek ez nekem nagyon fucsa es neha azt hiszem hogy ez nem is az enyem, Aztan persze lett allkapcsom is meg arccsontom, nahh ezek mind meglepo valtozasok nekem de orulok nekik szerintem a bortol pedig csak majd muteti uton tudok majd megszabadulni, jahh es a tokam helyett szinten csak egy bordarab csung tudjatok ugy mint a baromfinak a csore alatt.

Ugyhogy tovabbra is gastroyal es ez van hatha ha meg fogyok akkor ezek a tunetek enyhulni fognak

eskuszom hogy meg az arcom is csikos lett olyan mint a noknel a terhessegi csikok

Bocsi ha hossyu voltam

6515. eszterxx
2011. márc. 23. 07:43

Mókusélet, nagyon sajnállak! mindent nem lehet egyszerre, előbb legyél túl a krízisen, aztán majd jöhet a fogyó! Annyira próbálj vigyázni, hogy vissza ne hízz, de most a lelkednek kell előbb megnyugodni szerintem!

Jucus, te hogy bírod?

6514. bukovina
2011. márc. 22. 20:57

Úgy látom most mindannyian átmegyünk egy holtponton! Ennek is ideje van valszeg!Én most küzdök, de ma sima best ofos napom volt (fagyóból). Még holnap is, és abban az a jó, h tízóraira meg uzsira rendelnem kellett, és desszert lesz kétszer! Hmmmm...Édes élet!

Mókusélet! Hot Ironról csak jókat lehet hallani, olvasni. Én szeretem...3 hete kezdtem, szóval nem vagyok benne öregharcos, de nagyon kell az izmaimnak. A hátam azóta nem fáj...csak az izomláztól.

6513. Kisécus
2011. márc. 22. 19:26

Sziasztok Lányok!

Micsoda küzdés megy itt nap,mint nap...de legalább nem vagyok ezzel egyedül!Hétfőn volt 2 hónapja(-10 kg),hogy csinálom,de hétvégén 3 napos dőzsőlést tartottam...nem bírtam tovább:(((

Így tegnaptól el is kezdtem egy holtpontot....megy is a hasam rendesen:(((

Kíváncsi vagyok ,mennyit jelent majd mínuszban hétfőre?!

Kitartást Mindenkinek!

6512. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6511. - Mókusélet)
2011. márc. 22. 15:17

Szegény Mókusélet!:( Nagyon sajnálom, remélem nem nagyon komolyak a problémák, és meg tudsz nyugodni! Ha tudsz tényleg minden nap menj el tornázni, táncolni, az segit a lelki dolgokon tuljutni.

Próbálj meg megvigasztalódni!!!!!!!!

6511. Mókusélet (válaszként erre: 6509. - D6d0a67fc0)
2011. márc. 22. 14:03
Sehogy.....most nem bírok. Egyelőre az életben maradásért kűzdök....és ha már nem jön rám napi 3* a sírógörcs, akkor az jó nap...és az is, ha egy huzamban tudok 4 órát aludni, úgyhogy most képtelen vagyok, sajna. De biztos meg fogom csinálni!
6510. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6508. - Mókusélet)
2011. márc. 22. 12:36
Érdekes lehet az aqua zumba?! A Salsát meg megnézem, tegnap voltam én is pont! - Jó volt!
6509. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6507. - Mókusélet)
2011. márc. 22. 12:33

Mókusélet! - Köszi!:)

- Te hogy állsz a lével?:)

6508. Mókusélet (válaszként erre: 6502. - Bukovina)
2011. márc. 22. 12:00

Hűűűűűűűű erről nem sok jót hallottam.

Viszont a Life1-ben vasárnap lesz a Kubai sráccal salsa dance...kiváncsi leszek:-)

Ja és holnap aqua zumbára megyek....még ezt sem próbáltam.

6507. Mókusélet (válaszként erre: 6504. - D6d0a67fc0)
2011. márc. 22. 11:58
ÜGYES VAGY!
6506. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6505. - Eszterxx)
2011. márc. 22. 09:47

Eszter!

Pontosan én is igy látom ezeket a dolgokat, ahogyan leirtad!

Valóban könnyebb volt betartani a megszabott diétát,"csak" annyit kellett tegyünk, h ne együnk mellé! - mennyivel könnyebb ez!!

Az 1-2 kg ingadozás belefér szerintem!

Szerintem is jobb, hogy most egy kicsit pihenünk Gastroyal ügyben, meg is unja az ember, másrészt pedig - a dietetikusuk is azt mondta - megszokja az ember azt az étrendet - és nem tud ugy fogyni, tehát valószinünek tartom, h ha most egy kicsit máshogy táplálkozunk, talán utána hatásosabb lesz ujból egy megszabott diéta. Az a lényeg, h most nagyon oda kell figyelnünk és arra dolgozni, h tartsuk meg a sulyunkat!

6505. eszterxx
2011. márc. 22. 08:21

Jaj, de jó, hogy mindenki előkerült!!!!! Én úgy gondolom, hogy most már hagyjuk a sírást, inkább erősítsük egymást, menni fog ez, ki meddig szeretné! Edelweis, mi lenne, ha inkább tartanál pár hét súlytartó hetet, akkor nem kell rágnod magad, hogy nem tudod betartani, viszont az életmódváltásban nagyon is segít. Mit ne mondjak csajok, ez sem egyszerű, mármint az életmódváltás, meg súlytartás.......minden nap rettegve állok a mérlegre, hogy mikor mit fog mutatni. 1 kilo ingadozik, de ma reggel épp 80.6 volt, ilyenkor lelkibeteg vagyok. És ellenállni, hogy az ember nem eszik meg bármit, bármilyen alapanyagból, megpróbálni viszonylag kisebb adagokat enni.........a gastroval azért volt könnyebb, mert jött a doboz és jónapot. De itt meg magamra vagyok utalva. Nekem az ad nagy erőt, hogy sokan megdicsérnek és baromi ciki lenne, ha pár hónap múlva már csak illedelmesen hallgatnának! esetleg szánakozó tekintetek lennének, hogy szegény, de visszajött neki. Úgyhogy én most tartom, aztán majd májusban újra nekiveselkedek, most nem bírnék!

Jucus, Bukovina, haaaaaaatalmas gratula nektek!!!!!!!

Caca, te merre tűntél?

2011. márc. 22. 07:26

Sziasztok!

KIBIRTAM a tegnapi folyadék napot!:)

6503. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6501. - Bukovina)
2011. márc. 21. 21:51

Bukovina! - Köszi!:)

Kiváncsi leszek a Norbizás eredményére!?

6502. bukovina
2011. márc. 21. 19:36

Megyek Hot Iron edzésre mindjárt!

Ha van lehetőségetek próbáljátok ki!

6501. bukovina (válaszként erre: 6489. - Eszterxx)
2011. márc. 21. 19:36

Eszter és Jucus!

Már hiányoltalak benneteket!

Örülök, hogy Szóó judit bejött!

Két és fél hét, és én is elkezdem újra sütögetni a dolgait! addig Norbizok, bele akarok húzni...

De utána súlytartásnak jó!!!

6500. bukovina (válaszként erre: 6497. - Edelweis)
2011. márc. 21. 19:34

Én is szenvedek! a mai napon a gyümölcs napom bedőlt. konferencián voltam...

És híztam 4 kg-t. Mondjuk ez remélhetőleg lemegy 2 hét alatt!(könnyen jött, könnyen megy effekt)...

Szóval kezdem holnap! Az erőm a végén...

Még két nap gastro!!!

6499. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6496. - Mókusélet)
2011. márc. 21. 15:58
- Hát én sem vagyok egy gyógytea-fun!:)
2011. márc. 21. 15:56

Szia Edelweis!

Örülök, h előkerültél!:)

Tudom, hogy nagyon nehéz feladat ez a fogyás, én is sokszor elgyengülök, de nem merem feladni, mert tudom, h rohadt könnyen elindul felfelé! Pogácsát sütöttem egyik nap, és meg kellett kóstolnom, h átsült-e. Nagy próbatétel volt! Már nem tudom mióta nem ettem semmi lisztes dolgot!? (kivéve a pogi kóstolást, de tényleg csak kóstoltam) Igy is nagyon nehezen megy a sulyom le, de legalább ez a -10 kg meg van!

Köszi a biztató soraidet, tényleg fontos, hogy egymást tudjuk biztatni, mert nehéz nagyon, de könnyebb, ha látjuk, hogy a másiknak sikerül!:)

Próbáld meg összeszedni magad, mert mindjárt itt a kabátlevevős idő, és utána nagyon fogjuk bánni, ha nem sikerül leadnunk a kitüzött kilókat!

Jelentkezz Te is többször!!

6497. edelweis
2011. márc. 21. 14:56

Sziasztok Lányok!

Hát én is eltűntem, de én azért, mert eléggé szégyellem magam. Nem tudom, hogy most így 3 hónap után mi történt, de nem tudom betartani a dolgokat.

A szabim miatt megszakadt a folyamat, és onnantól kezdve nem megy. Féltem, mert éreztem, ha egyszer lazítok, /szabadság/ akkor vége lesz mindennek.

Híztam is vagy 4 kg-ot, én is belefáradtam.

Próbálom magam győzködni, ma hétfőn megint újra kezdtem, de nehezen megy, erőltetett menet. Azért próbálkozom!

Eszter Neked azért gratula, mert tartod a 80 kg-ot, az is egy nehéz feladat, hogy ne hízzon vissza az ember. A 176 vagy 178 cm-hez szerintem nagyon is elfogadható, biztos nagyon csinos vagy, most már nyugiban folytasd, ne görcsölj, akkor biztos, hogy még lemegy az a 10 kg- amit szeretnél, és akkor már bombázó is leszel.

Jucus Téged is csodállak, hogy mit küzdesz, azért a pár kg-ért napról napra, és nem adod fel, hát ez csodálatos, és példa értékű.

Én most a fiú formabontót eszem egy napját 2 napig, ahogy Eszter is korábban tette.

Szeretnék a hitemben megerősödni, ahogy eddig, és ahogy Ti is. Addig is olvasgatlak Benneteket, az biztos segít!

6496. Mókusélet (válaszként erre: 6495. - D6d0a67fc0)
2011. márc. 21. 14:41

Na azt nem! NEM....vagy csak ha nagyon muszáj:-)

Büdösek és fű ízük van.

2011. márc. 21. 12:14
- Ja, és nagyon sok gyógytea, azt állandóan kellett inni, bármilyen!
6494. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6493. - Mókusélet)
2011. márc. 21. 12:10

Mókusélet! Régen természetgyógyásszal csináltam, először 3 hétre lőtte be az időtartamot, majd azt mondta, ha ilyen szépen betartottam, huzzunk rá még egy hetet! - Na az szörnyü volt, már nagyon nehéz volt az utolsó egy hét!

Zöldséglevest ihattam, leszürve, narancslét, gyümölcslét felhigitva ásványvizzel. Reggel mindig kellett innom kereserüsót, de jó a Hunyadi viz is, azért, h legyen mozgás a belekben, csak első nap hajt meg, utána már nem. Javasolta, h tegyek melegvizes tömlőt a gyomromra, májra, h elősegitse a méregtelenitést. Szaunázni javasolt még, izzadni, bármivel, sporttal, tánccal stb.

Javasolta még a napi száraz ledörzsölését a bőrnek, mivel ott is méregtelenitünk. Ugyhogy bármilyen gyümölcslét lehet inni, de higitani kell, persze a bio levek jobbak, vagy amit saját maga facsar az ember. Én most még paradicsomlevet ittam, most kezdek éhes lenni.

6493. Mókusélet (válaszként erre: 6492. - D6d0a67fc0)
2011. márc. 21. 09:53

Te hogy csinálod? Mit iszol?

Én volt hogy vettem gyümölcsöt,zöldséget és lefacsartam......hááát a zeller és a cékla nem volt valami jó:-) De annyit olvasni a kül. permetekről stb, hogy gondoltam veszem ezeket a bio leveket és azzal kéne.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook