Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Valaki már itt emlitette a fórumon, vagy egy másikon, h olyan mintha homok lenne a kajákba. Néha ugy ropog a fogam alatt valami. El nem tudom képzelni, mi a fene lehet?! Ma vadast ettem zsirégető tésztával, abban is ropogott valami.
Mókusélet! Jó, h tartod magad még mindig, persze ezek a "mindent meg tudnék enni" időszakok nagyon rosszak, sok önuralom kell, sajna! - Te aztán nem tétlenkedsz, ami a sportot illeti, mindent kipróbálsz!:)
Lorci! Igen az étlappal kapcsolatban nekem is feltünt, h mindig variálnak. Én is már ugy válgoatom össze a kajákat az á la carte étlapról, mert már a ch-szegény menükbe nem tetszenek az ebéd összeállitások. Én ezekért a zsirégető tésztákért nem vagyok oda, legkevésbé a nokedlikért. Tegnap gundel palacsinta volt, az finom volt. Kitartást Neked is, hétfőn méredzkedünk!:)
Sziasztok!
Agyamra megy, hogy állandóan változtatják az étlapot. Jövő hétre megint én állítottam össze magamnak az étrendet....hiányolom a lúgosító kajákat, írtam is nekik, hogy miért vették le, de csak annyit válaszoltak, hogy most változott az étlap és csak menüben rendelhetem, de persze minden javaslatot, észrevételt figyelembe vesznek. OKKÉ! Amúgy nekem ma jön meg, szóval vannak bűnözések rendesen, de ahhoz képest egész jó vagyok, nem akarom megenni az asztalt is, szóval az agyam talán most megint beállt! Bár azt hiszem, hogy hétfőn megint csak 83 leszek...de lehet, hogy ebben is csak reménykedjek??? Hogy ne 84?? Na majd kiderül.
Aki bírja annak gratula és hajrá!!
Sziasztok,
nem tudom tegnap volt valami a levegőben....de én annyit ettem, hogy este már szégyelltem magam.
Már reggelire lecsót nyomtam...nagyon gáz!
Reggel gyorsan mérlegeltem, stabilan tartom a 64-et bár múlt héten 63 is voltam.
Elkezdtem regaetton style-ra járni, nagyon dúrva felkar és váll izomlázam van!
Csajok....volt valaki elektroliposis-os kezelésen?
Tudjátok akupunktúrás tű, amibe áramot vezetnek.
Fogyni már nem szeretnék, de a hasam gáz, csak rohadt drága.
jahh fogyozok kemenyen mindig olvaslak benneteket csak lusta vagyok irni meg altalaban telefonrol olvaslak mindig benneteket es onnan nem valami kellemes gepelni
jovo heten lugositok az az turbozok de persze csak csutortokig mert akkor megyek haza husvetra
ennyi fogyok mar csak 94 kg vagyok a denever szarnyaim meg nagyobbak lettek azaz a bor csak ugy log rajtam meg jobban mint azelott asszem emlekeztek arra a beirasomra mikor panaszkodtam erre
na pussz nektek es kitartast
Szia Caca! - Rég voltál itt, örülök h erre jársz!:)
Ezek szerint Te is rendületlenül fogyózol tovább!
Kedves Maffincs
en szinten csusztatva eszem a kajat az az a hetfoit kedden es igy tovabb es ugyan azert mert en is ausztriaban dolgozom es koran megyek reggel akkor meg nem jon a futar. igaz en olyan kb 127 rol indultam most 94 vagyok de ezt mar 3 hettel mertem ezt mert nem merem magam csak 1X egy honapban
a kb ot kilo seperc alatt lemegy mert en elso heten a lugositas alatt 4 kg ot fogytam igaz nagy sulybol azt mondjak hogy eleinte hamarabb megy le
nah kitartast neked es sok sikert
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Adok még pár napot magamnak, illetve az agyamnak, remélem felfogja, hogy ennyi van és kész.
Köszi még1x!!!
Negyvenfelé! - szia!
Sajnos én nem tudom, h Neked mikor mulik el az éhséged, mivel én best ofot nem ettem egyszer sem. Én a ch-szegény étrenddel kezdtem, novemberben még volt férfi és női adag. Mivel pont féltem az éhségtől, meg hogy hogyan tudom betartani, a férfi adagot rendeltem meg, az egy kicsit több volt. Attól is elkezdtem rendesen fogyni, és kb egy hónap mulva kezdtem a női adagot, mivel az kevesebb volt. Utána már egész jól megszoktam. Ha nem boldogulsz ezzel és mindig éhes vagy, jövő hétre próbálj meg másikat rendelni, és amikor már megszoktad,h kevesebbet eszel, akkor térj rá vissza. - Hátha tudtam segiteni!:)
Sziasztok!
Én teljesen új vagyok, legalábbis ezen a fórumon. Sok-sok hozzászólást elolvastam, de az én kérdésemre nem találtam választ: best of egésznapos étrendet rendelek, nagyon az elején vagyok még, múlt hét pénteken kezdtem el. Arra lennék kíváncsi, hogy vajon mikor jutok el odáig, hogy nem érzem magam állandóan éhesnek? Nektek ez nem volt probléma? Ezelőtt én szinte minden reggel valamilyen péksüteményt reggeliztem + tejecske, meg ebéd stb. Szóval mindig jóllaktam. Most - hiába napi 5x étkezés - iszonyúan éhes vagyok, alig várom, hogy jöjjön a következő adag. Borzasztó. Reggel én 5.10-kor kelek, 7-re már kiesik a szemem az éhségtől. 8-1/2 9-ig kihúzom a reggelit (ráadásul az is csak lé, így persze nem csökken az éhségérzet), alig várom a tízórait. Azt kb. 10- 1/2 11 körül megeszem, megint éhes maradok. Így megy egésznap. Van valami tapasztalat arról, hogy mennyi idő alatt szokja meg a szervezet a jóval kevesebb, és persze egyáltalán nem a telítettség érzésével járó ételeket? Remélem tudtok segíteni. Most ettem meg a tízóraimat, és nagyon éhes vagyok. Próbálom, hogy rengeteg ásványvízet iszom mellé, de sokat nem segít (max. annyi, hogy félóránként látogatom a mellékhelyiséget).
Nagyon köszönöm, ha válaszoltok!
Szia!
Én holnap kezdem...én a szénhidrátfüggőssel, mivel nem tudok lemondani a péksüteményekről....
Viszont lehetséges, hogy jövő héttől már az ABC-t csinálom...
Sok sikert Neked is!:)
az algakapszulákat hogyan kell szedni, tudja vki?
reggel, délben, este? kaja előtt vagy után?
Csorieva, szerintem a Best of holgyeknek-kel kezdjed az nem ehezos, valtozatos. en azzal kezdtem januarban, es elso heten 3 kilo ment le, aztan minden heten 1. Marciusban megallt nekem majd 1 honapig, de akkor mar eszegettem ezt azt, mert mar nem birtam ezt a kosztot. Vissza nem jott semmi, de fogyni se fogytam. Most mutl het ota mintha megint megindult volna. Most en minden heten 3 nap lugosito kajat eszek (na kis bunozes azert van minidg) es a tobbin best of-ot. Bizom azert benne, hogy majd megitn minden heten leugrik 1 kilo.
Tegnap ferjemnek szulinapja volt, ultra csokitortat sutottem, nyalakodtam, kostolgattam...nahh....reggel a merleg plusz 1-et mutatott!! :( De ha most a heten mar nem bunozok, akkor szerintem menni fog tovabb!
Na felebredt a picurom! Majd meg jovok! Mindenkinek kitartast!
Jah és most hozták meg a kajámat!!!!!
Ez nagyon sok!!!!!!!!!!!!
Jesszus, egész nap enni fogok...:D
Édes vagy, de nekem ez sok, nagyon sok!
Nem vagyok kövér, ezt tudom, de nem olyan a testem, mint régen, és ez nagyon zavar...
Viszont mivel nincs olyan nagy súlyfeleslegem, lehet nehezebben is fogok lefogyni..:((
Szeretnék segítséget kérni a hozzáértőktől, mert az egész fórumot nem voltam képes visszaolvasni.
Most szeretném elkezdeni ezt az étrendrendelést.
Milyen menűvel kezdejem? és hogy tudom megrendelni? 15 kg szeretnék fogyni
Előre is kösz a tanácsot
1500 már jó rég lehetett...:)
Nagyon felkapott lett ez a rendelés, gondolom ezért is emeltek az árakon.
Nem fogyóztam mostanában...160cm és 65 kg vagyok jelenleg, nagyon kellene az a 10-es!:D
Szia Maffincs!
Valószinüleg - ha nem fogyóztál mostanában - akkor lemegy első héten kb. 3 kg. Utána változó, h hogyan megy le, attól is függ, mennyi van rajtad stb.
Ugy is jó, h mindig a másik napot viszed el, többen csinálják igy. - Igen, nem olcsó, én még 1500 Ft-ért kezdtem rendelni a ch-szegény étrendet, utána felemelték 1800-ra, a többi meg ennél jóval drágább, - sajnos!:(
Jó estét!
Köszönöm a sok jó ötletet és biztatást!:))
Közben kiderült, hogy elszámoltam magam, mert ugye keddtől rendeltem a menüt és ma vártam, mint a jógyerek....aztán leesett, hogy holnap hozzák..:D
De nem kezdem el holnap, mert kint dolgozom ausztriában és nem tudnám minden nap átvenni délben a kaját, hanem a keddit rakom szerdára és igy tovább...anyum meg a munkahelyén átveszi naponta...
Elsőre csak két hetet tudok bevállalni az anyagiak miatt, elég húzós sajnos...Remélem egy 5 kiló azért lemegy ennyi idő alatt...
Szerintetek?
Kaktuxka! Szia! Örülök, h erre jártál!:)
Hát ez az, Te is fogytál 4 hónap alatt 18 kg-ot én meg még mindig csak 13-nál tartok! Ezért mondom én, h nem könnyen "adom" a sulyomat.
Azért nagyon ügyes vagy, hogy meg tudod tartani a sulyodat, még akkor is, ha nem fogysz!! Ez sokszor a legnehezebb! szerintem egyébként jól csinálod, h egy kicsit pihensz és utána ujra kezded. Én is 3 hétig "pihentem" és most meg ebédet rendelek.
Remélem "látunk" még, gyere!!:)
Sziasztok.
réges-rég voltam itt, de most van egy kis időm.
Szóval én november 22-én kezdtem a fogyókúrát.4 hónap alatt le ment 18 kg. 138 kg-ról kezdetm most tartok 120,2 környékén. Már kb egy hónapja nem rendelek tőlük, de azóta nem jött fel semmi, de le se ment.
Próbálok odafigyelni hogy mit eszek. Márciusban azért hagytam abba mert már nagyon drága volt, a legolcsóbb menű is 1800,- Ft volt egy napra. Most arra gondoltam hogy ujra kellene kezdeni, hogy újra meginduljon a fogyás... majd még megálmodom :)
nektek sok sikert és kitartást.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?