Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6792. forrester (válaszként erre: 6746. - Maffincs)
2011. ápr. 17. 08:07
én reggel, délben, este eszem a kapszulát elvileg, gyakorlatilag meg tök sokszor elfelejtem bevenni :)) valahogy nekem jobb volt, mikor belekeverték a kajába, mert így eléggé rendszertelenre sikerül a szedése :(
6791. forrester (válaszként erre: 6748. - Negyvenfelé)
2011. ápr. 17. 08:02
Negyvenfelé: nekem is ilyen volt az elején, kb. két hétig voltam rettenetesen éhes, azzal hidaltam át, hogy ittam 4 liter folyadékot mellé. délelőttre mindig Megadrinket rendeltem, mert az eltelít, azt tízóraiig meg is ittam, mint a szél :) szóval jól csinálod, minél több folyadék menjen mellé és akkor át lehet vészelni jobban.
6790. forrester (válaszként erre: 6758. - Caca31)
2011. ápr. 17. 07:58
caca: nekem is eléggé lógott a bőröm, most már szépen megy vissza, főleg, mióta elkezdtem tornára járni. a hasam volt katasztrofális, mostanra már egyre jobb, úgyhogy én bátorítalak, neked is tuti vissza fog húzódni, ha az enyém visszament, akkor mindenkié :)
6789. forrester (válaszként erre: 6764. - Bukovina)
2011. ápr. 17. 07:54
amikor lelkileg nincs a topon az ember, sokkal nehezebb betartani a diétát, ezt nagyon megértem, én is így vagyok sokszor. de lebegtetem a lelki szemeim előtt ilyenkor, hogy milyen voltam és visszarettenek, hogy sosem akarom azt még egyszer, ez sok erőt ad a kitartáshoz. kitartás, drukkolok, hogy juss túl mihamarabb a nehéz időszakon!
6788. forrester (válaszként erre: 6769. - Linike1)
2011. ápr. 17. 07:50
naná, én is turbó párti vagyok, abszolút megéri néha bevetni:) erősen kacsintgatok is felé most, hogy már nem tudom mióta súlytartás van, jövő hétre már szénhidrátfüggőt rendeltem, most süti kell :)de lehet, hogy rászánom magam utána.
6787. forrester (válaszként erre: 6777. - The Woman)
2011. ápr. 17. 07:42

Szia The Woman,

csatlakozom az előttem szólóhoz, sajna nem nagyon találok én sem cukormentes gyümölcsjoghurtot, úgyhogy magamnak szoktam csinálni :) mondjuk én gyümölcsöt ritkán rakok bele, csak némi édesítő és néha zabkorpa és már eszem is, ha rákattanok valamiért:)

6786. Linike1 (válaszként erre: 6785. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 16. 20:39

Szia!

Mi pont ma ettünk a madaras marketben vettük :-))

Nagyon finom volt nem az a fóliaházas ízű,hanem tényleg mintha nap érlelte édes íze volt!

2011. ápr. 15. 14:04
Már várom, h lehessen finom epret kapni, az is jó lehet belekeverni a natur joghurtba. Ezek az aktiviák tényleg finomak!
6784. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6777. - The Woman)
2011. ápr. 15. 14:02
Ez egy érdekes dolog, mert alig látni cukormentes joghurtot. Én is vennék, de már jogobellát sem látok a cukormentest, legalábbis ahová én járok vásárolni! - Ez engem is érdekelne! Addig meg aktiviát eszem folyékony édesitővel, fahéjjal, almát reszelek bele, vagy citromot csepegtetek, vagy ilyesmi módon oldom meg a cukormentes gyümölcs joghurt kérdést.
6783. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6779. - The Woman)
2011. ápr. 15. 13:59

The Women! Köszi a biztatást, fogyogatok szép lassan, remélem ugy lesz, h elérem a célomat!:)

Neked is kitartást!

6782. The Woman (válaszként erre: 6739. - Maffincs)
2011. ápr. 14. 22:46

Hűha, ha jól látom, nem is olyan tetemes az a súlyfelesleg, de persze mindenki óriásinak tartja a sajátját, ha nincs megelégedve önmagával!

Biztosan sikerülni fog, vágj bele, de ne egyél mellé!!! :-))

6781. The Woman (válaszként erre: 6737. - Maffincs)
2011. ápr. 14. 22:43

Maffincs, szerintem van esély a -5 kg-ra, de az attól is függ, mennyi súlyfelesleged van, ill. mikor fogyóztál utoljára.

A napok elcsúsztatása teljesen jó ötlet, hisz még a pénteken kiszállított vasárnapi kajákat is meg tudod enni hétfőn, mivel 72 óráig elállnak!

6780. The Woman (válaszként erre: 6736. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 14. 22:39

Jucus, nehogy elkeseredj itt nekem!!!!!!! :-))) Tök szupi a -13 kg is. Egyáltalán nem nevezhető rossz tempónak, hisz nem vagyunk egyformák és nem is ugyanolyan étrendet eszik mindenki!

Az a fontos, hogy van eredmény és produkálod a mínuszokat!

Hajrá, sok erőt és kitartást kívánok a folytatáshoz, és eléred a célod hamarosan!!! :-)

6779. The Woman (válaszként erre: 6735. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 14. 22:37

Szia Jucus!

Szerintem is nagyon jó úton haladsz, hogy elérd a célodat. Hajrá, csak ügyesen!!! ;-)

6778. The Woman (válaszként erre: 6734. - Kaktuxka)
2011. ápr. 14. 22:34

Szia Kaktuxka!

Örülök, hogy bekukkantottál ismét hozzánk.

Gratula a -18 kg-hoz, nagyon szép eredmény! A súlytartáshoz pedig külön grat., mert az nem könnyű feladat.

További sok sikert az újrakezdéshez és folytatáshoz!!! :-))

6777. The Woman (válaszként erre: 6733. - Forrester)
2011. ápr. 14. 22:32

Szia forrester!

Tudsz ajánlani olyan gyümölcsjoghurtot, ami édesítővel készült és nem cukorral, na és persze még finom is? Most keresgélek ilyet kiegészítés céljából azokra a napokra, amikor nem egésznapos étrendet eszem.

Köszi előre is, ha tudsz segíteni! :-)

6776. The Woman (válaszként erre: 6723. - Maffincs)
2011. ápr. 14. 22:30
Ez is hatásos étrend, max. kicsivel lassabb a fogyás üteme. Szerintem ez is jó választás, mert itt is nagyon finomak a kaják és még desszert is van benne! (Számomra ez mindenképp pozitívum!) :-DD
6775. The Woman (válaszként erre: 6721. - Pillangó81)
2011. ápr. 14. 22:28

Kedves Pillangó!

Üdv. a kis csapatban! Én kb. 1 éve kezdtem és 21 kg-ot adtam le kb. 4-5 hónap alatt többféle étrenddel, melyek közül 2 most éppen nem rendelhető. A legjobb heti átlagot a Best of étrend eredményezte.

Azt, hogy Neked mennyi idő alatt menne le a 25-30 kg sok tényező befolyásolhatja. Ilyenek pl. a korod, súlyod, mikor fogyókúráztál utoljára, milyen hosszú ideig stb.

Mindenképp vágj bele minél hamarabb, mert semmit sem veszíthetsz, max. a kilóidat!!! :-)))

6774. The Woman (válaszként erre: 6717. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 14. 22:23

Szia Jucus!

Nagy gratula Neked is, nagyon ügyes vagy! Azért pedig külön piros pont jár, hogy erős voltál múlt hétvégén és nem engedtél a csábításnak vagy "erőszaknak". :-)) Le a kalappal!!!!!!!

6773. The Woman (válaszként erre: 6716. - Maffincs)
2011. ápr. 14. 22:22

Szia Maffincs!

Ne aggódj, nemsokára Te is hasonló jókat fogsz írni, én biztos vagyok benne!!!!!!!!! :-))

Hajrá, hajrá!!!

6772. The Woman (válaszként erre: 6715. - Lorci74)
2011. ápr. 14. 22:20

Szia Lorci!

Szuper vagy! :-) Gratula! Szenzációs eredmény!!!

Minden elismerésem a Tiéd! Csak így tovább!!!!!!!!

6771. Linike1 (válaszként erre: 6733. - Forrester)
2011. ápr. 14. 20:31

Szia!

Nagyon jól gondolod és jó időben ,mert a gyümölcsöt még a dél elött jó elfogyasztani akkor a gyümi cukrok másképp szívódnak fel kifejezetten mondják,hogy 15óra után már ne is egyél mert akkor nem használ hanem árt.

Reggel segít a béltevékenységeket is beindítani!

6770. Linike1 (válaszként erre: 6732. - Forrester)
2011. ápr. 14. 20:26

Szia!

Ez így van és minden alkotó elem benne van ami kell sőt ,ha nem reggelizünk mellé semmit akkor is simán elég a szervezetünknek az más,hogy a fejünk mit diktál!

én még a fehér teától,hogy koffeines attól dobódok fel jól!

6769. Linike1 (válaszként erre: 6729. - Forrester)
2011. ápr. 14. 20:18

Szia!

A turbót én azért mindenkinek javaslom mert utána már senkit nem ér meglepetés :-)!

Na komolyra fordítva a szót te is írod,hogy a meghalás határa volt ,de nagyon sokat segít beindít tiszta lappal kezd az ember és jobb közérzettel.

Nekem is a3-4 kiló ment le az elején,de szerintem mei napig a kis súlyból is le tud vinni 2kilót tuti!

És méregtelenít ami nagyon fontos egy fogyókúra alatt,nem de bár?

6768. Linike1 (válaszként erre: 6723. - Maffincs)
2011. ápr. 14. 20:14

Szia!

Persze,sőt az a leghatékonyabb én ezzel fogytam a legtöbbet ,viszont én még azért lúgosítottam két hetet az elején nekem jól jött és akik rendesen végigcsinálták ugyan így gondolják valahogy az a tűzkeresztség és attól sok megy le az elején több a kedved ha látod az eredményt!

6767. Linike1 (válaszként erre: 6721. - Pillangó81)
2011. ápr. 14. 19:59

Szia!

Menni fog és kb fél év alatt,nekem 26 ment le ténylegesen ,mert visszaszedtem 3-at és ott súlystoppoltam le!

A bíztatás meglesz itt a fórumon!Ügyesen és pozitívan!

6766. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6763. - Bukovina)
2011. ápr. 14. 18:18

Szia Bukovina! Remélem semmi baj nem lesz, de a vérkép nem árt, nekem is most csináltak, igaz a jogsi miatt kellett csináltatnom. Két éve volt utoljára vérképem, ahhoz képest javult a koleszterin szintem, teljesen a normális érték közepén van, viszont a májenzimek emelkedettek, de a két évvel ezelőttinek a fele. Picit emelkedett, most elküldtek hasi uh-ra, h megnézzék nincs-e zsirmájam.

Kérdezte, h fogyasztok-e alkoholt, mondtam, h nem, de az is lehet, h azoknak akik kicsit tulsulyosak lehetnek ilyen problémái. Mondom az ezelőttihez képest viszont sokkal kevésbé tér el, mondjuk akkor sem volt nagy eltérés. - Mindegy elmegyek a hasi uh-ra megnézetem.

Az édesség iránti vágy az abból is lehet, h igen egyoldaluan étkezünk, ugye nem eszünk cukrot, lisztet, ch-ot. Néha biztos azért is tör ránk a vágy az édességekre.

6765. Mókusélet (válaszként erre: 6763. - Bukovina)
2011. ápr. 14. 16:53

A gombák okoznak mérhetetlen édesség érzetet, mert azza táplálkoznak.pl.a candida is. Sima vérképpel az nem mutatható ki.

Más tüneted nincs? Izületi fájdalom, nőgyógy. probléma....egy csomó minden bajt okozhat.

6764. bukovina
2011. ápr. 14. 16:18
Jövő héttől egésznapos Norbit rendelek. A csak ebéd nem jön be nekem, nem tudok önfegyelmet gyakorolni ebben a lelkileg nehéz időszakban.
6763. bukovina
2011. ápr. 14. 16:17

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat...meg a felajánlott segítségeket. A hetem az nehéz, de viselem...

Sokat eszem.

Holnap elmegyek beutalóért, mert velem valami gáz van, vérképet akarok nézetni. Kb 10 napig csak édességet kívántam...(azon belül is forró pudingot , persze édesítővel...) Szóval valami nem stimmel...és ez nálam rendszeresen előfordul, és ilyenkor az amúgy szeretett kajáktól is képes vagyok undorodni...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook