Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia The Woman,
csatlakozom az előttem szólóhoz, sajna nem nagyon találok én sem cukormentes gyümölcsjoghurtot, úgyhogy magamnak szoktam csinálni :) mondjuk én gyümölcsöt ritkán rakok bele, csak némi édesítő és néha zabkorpa és már eszem is, ha rákattanok valamiért:)
Szia!
Mi pont ma ettünk a madaras marketben vettük :-))
Nagyon finom volt nem az a fóliaházas ízű,hanem tényleg mintha nap érlelte édes íze volt!
The Women! Köszi a biztatást, fogyogatok szép lassan, remélem ugy lesz, h elérem a célomat!:)
Neked is kitartást!
Hűha, ha jól látom, nem is olyan tetemes az a súlyfelesleg, de persze mindenki óriásinak tartja a sajátját, ha nincs megelégedve önmagával!
Biztosan sikerülni fog, vágj bele, de ne egyél mellé!!! :-))
Maffincs, szerintem van esély a -5 kg-ra, de az attól is függ, mennyi súlyfelesleged van, ill. mikor fogyóztál utoljára.
A napok elcsúsztatása teljesen jó ötlet, hisz még a pénteken kiszállított vasárnapi kajákat is meg tudod enni hétfőn, mivel 72 óráig elállnak!
Jucus, nehogy elkeseredj itt nekem!!!!!!! :-))) Tök szupi a -13 kg is. Egyáltalán nem nevezhető rossz tempónak, hisz nem vagyunk egyformák és nem is ugyanolyan étrendet eszik mindenki!
Az a fontos, hogy van eredmény és produkálod a mínuszokat!
Hajrá, sok erőt és kitartást kívánok a folytatáshoz, és eléred a célod hamarosan!!! :-)
Szia Jucus!
Szerintem is nagyon jó úton haladsz, hogy elérd a célodat. Hajrá, csak ügyesen!!! ;-)
Szia Kaktuxka!
Örülök, hogy bekukkantottál ismét hozzánk.
Gratula a -18 kg-hoz, nagyon szép eredmény! A súlytartáshoz pedig külön grat., mert az nem könnyű feladat.
További sok sikert az újrakezdéshez és folytatáshoz!!! :-))
Szia forrester!
Tudsz ajánlani olyan gyümölcsjoghurtot, ami édesítővel készült és nem cukorral, na és persze még finom is? Most keresgélek ilyet kiegészítés céljából azokra a napokra, amikor nem egésznapos étrendet eszem.
Köszi előre is, ha tudsz segíteni! :-)
Kedves Pillangó!
Üdv. a kis csapatban! Én kb. 1 éve kezdtem és 21 kg-ot adtam le kb. 4-5 hónap alatt többféle étrenddel, melyek közül 2 most éppen nem rendelhető. A legjobb heti átlagot a Best of étrend eredményezte.
Azt, hogy Neked mennyi idő alatt menne le a 25-30 kg sok tényező befolyásolhatja. Ilyenek pl. a korod, súlyod, mikor fogyókúráztál utoljára, milyen hosszú ideig stb.
Mindenképp vágj bele minél hamarabb, mert semmit sem veszíthetsz, max. a kilóidat!!! :-)))
Szia Jucus!
Nagy gratula Neked is, nagyon ügyes vagy! Azért pedig külön piros pont jár, hogy erős voltál múlt hétvégén és nem engedtél a csábításnak vagy "erőszaknak". :-)) Le a kalappal!!!!!!!
Szia Maffincs!
Ne aggódj, nemsokára Te is hasonló jókat fogsz írni, én biztos vagyok benne!!!!!!!!! :-))
Hajrá, hajrá!!!
Szia Lorci!
Szuper vagy! :-) Gratula! Szenzációs eredmény!!!
Minden elismerésem a Tiéd! Csak így tovább!!!!!!!!
Szia!
Nagyon jól gondolod és jó időben ,mert a gyümölcsöt még a dél elött jó elfogyasztani akkor a gyümi cukrok másképp szívódnak fel kifejezetten mondják,hogy 15óra után már ne is egyél mert akkor nem használ hanem árt.
Reggel segít a béltevékenységeket is beindítani!
Szia!
Ez így van és minden alkotó elem benne van ami kell sőt ,ha nem reggelizünk mellé semmit akkor is simán elég a szervezetünknek az más,hogy a fejünk mit diktál!
én még a fehér teától,hogy koffeines attól dobódok fel jól!
Szia!
A turbót én azért mindenkinek javaslom mert utána már senkit nem ér meglepetés :-)!
Na komolyra fordítva a szót te is írod,hogy a meghalás határa volt ,de nagyon sokat segít beindít tiszta lappal kezd az ember és jobb közérzettel.
Nekem is a3-4 kiló ment le az elején,de szerintem mei napig a kis súlyból is le tud vinni 2kilót tuti!
És méregtelenít ami nagyon fontos egy fogyókúra alatt,nem de bár?
Szia!
Persze,sőt az a leghatékonyabb én ezzel fogytam a legtöbbet ,viszont én még azért lúgosítottam két hetet az elején nekem jól jött és akik rendesen végigcsinálták ugyan így gondolják valahogy az a tűzkeresztség és attól sok megy le az elején több a kedved ha látod az eredményt!
Szia!
Menni fog és kb fél év alatt,nekem 26 ment le ténylegesen ,mert visszaszedtem 3-at és ott súlystoppoltam le!
A bíztatás meglesz itt a fórumon!Ügyesen és pozitívan!
Szia Bukovina! Remélem semmi baj nem lesz, de a vérkép nem árt, nekem is most csináltak, igaz a jogsi miatt kellett csináltatnom. Két éve volt utoljára vérképem, ahhoz képest javult a koleszterin szintem, teljesen a normális érték közepén van, viszont a májenzimek emelkedettek, de a két évvel ezelőttinek a fele. Picit emelkedett, most elküldtek hasi uh-ra, h megnézzék nincs-e zsirmájam.
Kérdezte, h fogyasztok-e alkoholt, mondtam, h nem, de az is lehet, h azoknak akik kicsit tulsulyosak lehetnek ilyen problémái. Mondom az ezelőttihez képest viszont sokkal kevésbé tér el, mondjuk akkor sem volt nagy eltérés. - Mindegy elmegyek a hasi uh-ra megnézetem.
Az édesség iránti vágy az abból is lehet, h igen egyoldaluan étkezünk, ugye nem eszünk cukrot, lisztet, ch-ot. Néha biztos azért is tör ránk a vágy az édességekre.
A gombák okoznak mérhetetlen édesség érzetet, mert azza táplálkoznak.pl.a candida is. Sima vérképpel az nem mutatható ki.
Más tüneted nincs? Izületi fájdalom, nőgyógy. probléma....egy csomó minden bajt okozhat.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat...meg a felajánlott segítségeket. A hetem az nehéz, de viselem...
Sokat eszem.
Holnap elmegyek beutalóért, mert velem valami gáz van, vérképet akarok nézetni. Kb 10 napig csak édességet kívántam...(azon belül is forró pudingot , persze édesítővel...) Szóval valami nem stimmel...és ez nálam rendszeresen előfordul, és ilyenkor az amúgy szeretett kajáktól is képes vagyok undorodni...
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?