Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Lehet, hogy csak a vékonyoknak kell enni edzés után, nekünk gömbölyőeknek nem muszáj :)))
Én sem eszem soha + 20 gyors ch-t, és nem vagyok rosszul. Mondjuk én általában uzsi és vacsi között tekerek, lehet emiatt. Vagy ez az időpont nem is ideális a sportra?
+20 at lehet enni.
Bocs de ez az acetonos ez egyenlő a ketonnal?
Annyira ebben nem vagyok képben, nem szabadna pozitívnak lennie... Ha nem kell fogynod addig kell emelni amíg megáll a fogyás.
A vizeletből kimutatott acetonról azt találtam, hogy kevés ch fogyasztás miatt van. Van valaki köztetek,akinek ez a teszt pozitív lett, és mennyivel emelte a cht?
Aki sportol közületek szokott edzés után plusz 10 cht enni?
Sziasztok!
Akkor én sutyiba olvasós vagyok, bocsánat! :-)
Én sem eszem/iszom tejet, kefírt és joghurtot. Egyáltalán nem, aza soha :)
Helyette jó sok sovány túrót és sovány sajtot.
A gyümihez én is tolok korpovitot vagy esetleg sajtot, mert éhen halok én is hamar tőle.
Ha valakinek mégsem sikerül az általam leírt palacsinta recept, akkor ne szidjatok. Csak a lisztet mértem ki mérlegen, a 4 tojás az ugye szintén konkrét, de a víz és tejszín mennyiségeket csak saccra írtam le :)
De ha valaki nem totál kezdő palacsinta sütés terén, akkor érezni fogja a jó állagot.
sejtettem, h nem rám, de azért rákérdeztem :)
12-én lesz a műtét (remélem, most már nem marad el).
Igen mert én is azt hittem hogy a wasa lassu és Roszika felvilágosított , hogy túlkezelt és gyors tehát reggelire nem szabad.
Joghurtból sem ajánlott napi szinten fogyasztani, nagy az inzulin válasza !!!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?