Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Olyan jó ilyen jó híreket hallani!
Kicsit erőt ad nekem, hátha egyszer én is 2 csíkos leszek.
Bár a mai nappal elfogadtam, hogy nekünk sose fog összejönni már. Még egy pár hónapig méregetem a hőmet, mert el akarom vinni a nőgyógyásznak megmutatni majd, de nem erőlködöm tovább a baba témán, elfogadom hogy nincs és nem is lesz.
Vettem egy olyan tesztet ami kimutatja, hogy hány naposak vagyunk. Szóval arra még várok, de már megittam fél liter vizet, szóval remélem hamarosan kiderül! :D
El sem hiszem!
Sziasztok Csajok!
NAGY ÚJSÁG VAN!
:D
Ma megint jól bevásároltam zöldségekből! Lassan olyanok leszünk, mint a kecskék :)
Sikerült zellert is vennem, úgyhogy szerintem a hétvégén ki is próbálom a hasábot belőle!
Én kávétejszínnel iszom ha iszok kávét, na meg egy kis édesítő és kész is.
Forró csokimat is kávétejszínnel csinálom meg,édesítővel és Szerencsi kakóporral,mert amiket eddig vettem, abban van a legkevesebb ch.
Mindezt jó hosszan napnta. :)
Na és miből okosodsz?
Végül is egyszer élünk... :))))) Capucccinozzunk reggelente!!! :))))
Adri, te nagyon sokat dolgozol. Mivel foglalkozol?
Sütit lehet csinálni tk lisztel vagy zabpehely liszte , xilitter etritittel vagy édesítő szerrel édesítve.
Joghurtot vizezett tejföllel váltod ki
Tejet, viszezett tejszínnel , sokszor még finomabb édességet kapsz
Reggeli kávéba tejszín mehet természetesen 10% os is jó már...
Lányok
Újabb kérdésem lenne. MI újság a reggeli kávéban a tejjel? Mármint tudom,hogy nem lehet, de mivel lehet kiváltani? Mondjuk tejszín mehet? Jó a 12 százalékos is, vagy csak a zsírosabb? Azt légyszi ne mondjátok, hogy hagyjam el, mert enélkül nem tudok feléledni :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?