Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

63672. helene_ (válaszként erre: 63655. - Tittike76)
2013. márc. 2. 17:58

Sziasztok,

mégegyszer nagyon köszi az anyagot, amit küldtél! Ennek része a diétás oktatáson kapott is? Az alól "ki lehet bújni" amúgy? marha drága.

Xr nekem sem vált be, semmit nem fogytam, a hízást állította meg, ez 500-as, kíváncsi leszek, mit mondanak az ir-re utaló leleteimre

Boncz dr-nőhöz könnyebb időponthoz jutni?

63671. Roszika (válaszként erre: 63665. - Zzsuga)
2013. márc. 2. 17:57
[link] site/get_pregnant.php?page=3
63670. Roszika (válaszként erre: 63664. - Zzsuga)
2013. márc. 2. 17:56
én Matruelle-t szedek, de ebben is van jód, így ezt is ki lehet zárni sajna :(
63669. Pocok70
2013. márc. 2. 17:30
Sziasztok! Rég nem írtam de sajnos sokat dolgozom leginkább zug olvasok!Itt olvastam az adó vissza igénylésről is 14-én megyek orvoshoz mindent letöltöttem viszem a dokimnak a papírokat:) Sok siker élményem volt eddig 14 hónapja derült ki az IR Maforalt szedek 2x1000mg és Letroxot kaptam a pajzsmirigy alulműködésre 50mg 1x1. Szépen fogytam persze mindent betartok! decemberben már abba kellett hagynom a letroxot mert túl pörgött a Pajzsmirigyem a TSH-m 0,009 volt. A 14 hónap alatt 38 kg-ot fogytam és soha nem éreztem magam jobba a bőrömben mint mostanság. De most van némi üröm is !Epe vezeték gyulladásom van (mivel már 91-ben megműtöttel szülés után epekővel és eltávolították a hólyagot)De még az is lehet,hogy kő is van a vezetékbe:( Azt mondja az orvos a fogyástól van :( el vagyok keseredve :( két napja hűtő zselével fekszek itthon mert fáj nagyon a jobb borda ív alatt...próbálok minimálisan enni...aggódom mi lesz persze uh.-ra csak 03.08-án tudok menni :( Valami ötlet???
63668. csabiandi (válaszként erre: 63625. - Zebra25)
2013. márc. 2. 16:55

Szia!

Én pár napja csináltam.Szerintem ugyanolyan lett mint a sima rizsből!!

63667. ivi79 (válaszként erre: 63652. - Roszika)
2013. márc. 2. 15:12

kínomban röhögök.. pasihelyzet változatlan, napi szinten kiborulok még mindig(csaj már pakolgatott ki közös képet is), de kitaláltam h mig ő szórakozik, addig énis.. eszembe jutott h van nekem egy régi haverom, akivel nem találkoztam 7éve, barinőm össze akart hozni minket, de mindig olyan bénán jött ki, aztán mikor utoljára összefutottunk ,próbálkozott(ivott kicsit)és kiderült,h másnap kimegy külföldre sokidőre és én akkor tökre bántam h nem történt semmi..

na és múltkor szóbajött a srác, +nincs csaja egy ideje és akkor elmondtam barinőmnek h nekem igazából tetszett és h jólenne nekem búfelejtőnek mindenféle kötöttség nélkül(mert vki kell me szexelhetnékem van)..bár má tökre nem emlékszem hogy néz ki, eltelt sok év, de leszarom. na ez a bolond meg mondta h tuti benne lenne, bár ő iylen udvarlós féle, azonnal felhivta és mondta h taliznék vele régláttam milehetvele blabla.. őmeg elkérte azonnal számom.. eltelt 2hét nemhivott, barinőm se értette, erre taliztak egyik nap és végülis azé nem hivott me h ősem emlékszik rám h hogynézek ki, kb vakrandi lett volna(ezen röhögök napok óta) mostmeg már nem mer hívni, de mondta neki h ezen ne parázzon laza vagyok stb.. most ott tartunk h vhogy vhol 3an fogunk találkozni. tegnap berúgtunk és azon poénkodtunk h ma úgyis megy hozzá, véletlenül én is átmegyek, őmeg lemegy addig kutyátsétáltatni, meg foglal nekünk asztalt:D nemtom mi lesz estig, ma már erről nem beszéltünk:(

63666. varga.nora (válaszként erre: 63657. - Tittike76)
2013. márc. 2. 15:10

ÉN l-thyroxint szedtem, most már letroxot szedek rá.

5 hét alatt 8 kg-ot fogytam!

63665. zzsuga (válaszként erre: 63664. - Zzsuga)
2013. márc. 2. 15:09
Talán az Elevit,
63664. zzsuga
2013. márc. 2. 15:07

Dóri!

Melyik terhes vitemint lehet szedni? A Gravidában cukor van, a Femibionban jód, és ezek nekem nem jók. Most akkor mi jöhetne még szóba?

63663. barnarizs
2013. márc. 2. 13:56
A pozitív törtèneteket èn is szeretem, csak vègre màr èn szeretnèk az lenni.
63662. barnarizs
2013. márc. 2. 13:54

Sziasztok!

A humuszponton felvilàgosítottak, hogy a falafelt fehérliszttel csinàljàk... Elèggè elszomorodtam, de enni meg kell...

63661. Roszika (válaszként erre: 63656. - Tittike76)
2013. márc. 2. 13:28

Ma töltöm a 26.hetet a 40-ből, szóval már csak kb. 3 hónap van hátra. Vigyázok nagyon :)

De sokszor azt vettem észre, a beletörődés, vagy valamilyen lelki nyugalmi szint elérésekor jön össze. És ez nem egyenlő a "ne görcsölj rá" h_lyeséggel, mert olyan nincs, nekem se volt nap, hogy ne jutott volna eszembe... csak a tudattal, hogy esélyem sincs, egy kicsit a világ felé fordultam, élveztem a mindennapokat, a páromat ( :)), a barátokkal töltöttem az időmet, igyekeztem mozogni, új ruhákat turiztam, mert mindenbe belefogytam. Szerintem ez is segített (nekem legalábbis).

63660. Pink84 (válaszként erre: 63658. - Tittike76)
2013. márc. 2. 13:20
Ja akkor már láttad (bocs, sorban olvasok/reagálok:)
63659. Pink84 (válaszként erre: 63656. - Tittike76)
2013. márc. 2. 13:20
Ő nagyon szép pocakos kismami éppen a napokban dícsértem!:-) Jó ilyet látni!!
63658. Tittike76 (válaszként erre: 63657. - Tittike76)
2013. márc. 2. 12:54
Jaj, vedd úgy nem kérdeztem semmit, hiszen benne van minden a naplódban. Hatalmas gratula, szép eredmény!!! :)
63657. Tittike76 (válaszként erre: 63653. - Varga.nora)
2013. márc. 2. 12:52

Nóri! És szedsz rá valamit? Nem emlékszem bocsi.

Fogyásod hogy alakul?

63656. Tittike76 (válaszként erre: 63652. - Roszika)
2013. márc. 2. 12:51

Roszika! Egyre több ilyet hallok. Kiderül az IR, elkezdik a kezelést, és pár hónap múlva + a teszt. Olyan klassz ilyen esetekről olvasni.

Hányadik hétben vagy? Ha jól emlékszem szinte nemsokára szülsz. Vigyázz magadra :)

63655. Tittike76 (válaszként erre: 63651. - K.eszti)
2013. márc. 2. 12:49

Szia Eszti!

Sajnálom hogy nem fogysz :(

Vígasztaljon az, hogy én sem :(

Valószínű nekem is pm alulműködésem van. Nem autoimmun, mert az aTPO-m jó. De a TSH-m bármikor is nézték az utóbbi 2-3 évben mindig 3 feletti volt. Én azt gondolom, hogy az enyhe pm alulműködésem miatt nem fogyok. És persze, lehet nálad is ez a gond, mert a pajzsmirigy az anyagcserében a nagyfőnök :)

Én most hétfőn megyek az MM-be Boncz dokinőhöz. Remélem váltunk gyógyszert, mert az XR nem vált be, és a dózisom is kicsi. És azt is remélem, hogy ad valamit a pajzsmirigyemre is.

Így végre én is elkezdhetek fogyni.

Örülök, hogy te is jó úton haladsz :)

Majd írd meg mindenképp a fejleményeket, eredményeket.

63654. varga.nora
2013. márc. 2. 12:15
Csajok délre megcsináltam zellerből a hasábot és nem volt rossz. Picit másabb az íze, mint a krumpinak, picit zöldség íze van és olyan jó ropogós sem lesz, mint a krumpli, viszont tényleg jó!
63653. varga.nora (válaszként erre: 63651. - K.eszti)
2013. márc. 2. 12:13
Nekem van pajzsmirigy alulműködésem.
63652. Roszika (válaszként erre: 63649. - Ivi79)
2013. márc. 2. 12:07

Nagyon helyes, jó is az a másnaposság, és a nagy D-ből úgy tűnik már jobb a helyzet. :))

Jó edzést csajszi :)

Tittike, nekem is tavaly júniusban azt mondták, hogy 1 éven belül ne számítsak gyerekre (mert nincs és még jó ideig nem is lesz peteérésem), ehhez képest pont egy éven belül fog a világra jönni :)

Persze egy kicsit könnyebb lenne, ha később jött volna, de így is örülök neki. Minden eredményem okés, így nem parázok, de nyugodtabb lettem volna egy normálisabb inzulinszint mellett.

63651. k.eszti
2013. márc. 2. 11:58

Sziasztok Lányok!

Tegnap beszélgettem Breyer doktornővel, kint volt az MM is az Utazás kiállítás idején a BNV területén. Én nem magánrendelésbe járok, de azt hiszem átgondolom, hogy hozzá kellene kerülni. Hihetetlenül kedves, alapos, nagyon odafigyel mindenre.

Képzeljétek, felmerült benne, hogy a gyógyszer/diéta/sport mellett elképzelhető, hogy azért nem fogyok, mert autoimmun pajzsmirigy problémám lehet. TSH-t néztek nálam eddig csak, most kérte, hogy menjek el T4, aTPO, aTG vizsgálatra is.

Most már 3 hete szedem ag 3x850 Meforalt, és épp 1 kg-gal vagyok több, mint január elején. Hihetetlenül elkeserít ez az egész.

Van valamelyikőtöknek pajzsmirigy problémája? Valóban lehet ez az ok?

63650. varga.nora (válaszként erre: 63648. - KovácsnéRami)
2013. márc. 2. 11:29
Nagyon ügyi vagy ha már 20 kg-ot leadtál!!!
63649. ivi79 (válaszként erre: 63625. - Zebra25)
2013. márc. 2. 11:18

én csakis abból csinálom, isteni:) tetején csokis fehérjeporral gyúrós édesség:D

mivel ti nem tejezhettek, ajánlom a fele viz fele főzőtejszin verziót

Roszika, nemsoká mesélek, de most megyek edzeni h legyen még futópad, bár még kicsit másnapos vagyok:D

63648. KovácsnéRami (válaszként erre: 63630. - Tittike76)
2013. márc. 2. 11:04
Fél éve tartom a diétàt! Azzal fogytam le immàr 20kilòt! De most kicserélem a tízòrai almàt zöldségekre! Csak az elosztas nem volt jò! 40-20-40-20-40 eddig ìgy ettem de akkor most az arânyokat is megvàltoztatom, mert irtàtok hogy nem jô, meg a reggeli 10gyorsat elhagyom! Csinàltam én, csak nem voltam ennyire kiokosítva a témàba! :-) Előbb kellett volna hozzàtok csatlakoznom! Milyen jò hogy vagytok!
63647. Tittike76 (válaszként erre: 63646. - Redberni)
2013. márc. 2. 10:30

Hát ez nem semmi :)

Pont tegnap olvastam máshol, hogy egy csaj pont akkor lett babás amikor az MM-es RR közölte vele az IR-t és hogy jelenleg nagyon kicsi az esély rá. Így tökre nem arra gondolt, csak az élvezetért/szerelemből csinálták, nem a baba projekt miatt, nem görcsölt rá, és állapotos lett :)

Még sok ilyen jó hírt akarok olvasni!!! Hogy nekem is erőt adjon.

Drukkolok neked, hogy oké legyen az első trimeszter. Nagyon tartsd a diétát!!!

63646. redberni (válaszként erre: 63642. - Tittike76)
2013. márc. 2. 10:24
Először nem hittem a szememnek, majd a következő 2 teszt után. Gondoltam ennyi már csak nem téved és a negyedikre vettünk egy komolyabbat. De az a poén, hogy számolgattunk párommal, ha több mint 5 hetesek vagyunk, akkor pont azután fogant, hogy a doki közölte velem a PCOS-t és teljesen elkeserített.
63645. redberni
2013. márc. 2. 10:21

Sziasztok!

Miután közöltem a jó hírt itthon, és sarokba szorítottam apósomat lomtalanítás ügyileg >:D. Mivel a ház felső szintjén lakunk közös háztartásban, szegény úgy gondolta, hogy a szobák némelyike megmarad kupiszobának. Én meg tegnap közöltem vele, hogy akkor mivel szükség lesz a szobákra lehet lomtalanítani és ebben nem alkudozok. Ja és ki is kéne festeni :D.

63644. redberni
2013. márc. 2. 10:21

Valahogy beiktatom jövőhéten az orvost és kérdezek tőle néhány dolgot, mert kissé parázok, hogy most hogy is állunk. No meg kíváncsi vagyok, hogy hogyan néz ki, minden ok!?

Kicsit félek is mert ismerősömék korai stádiumba vesztették el a babát, közölte az orvos, hogy sajnos megakadt a fejlődés egy szakaszon és sajna már nem életképes a magzat.

Na meg amit olvastam könyvet az is azt írta, hogy az első 8 hét a legzűrösebb. A teszt szerint több mint 5 hetes vagyok, de azt nem konkretizálta hogy mennyi. :S

63643. adri0128 (válaszként erre: 63639. - Tittike76)
2013. márc. 2. 10:20
Köszönöm aranyos vagy :) igyekszem a kajálással kapcsolatos dolgokat meg recepteket írni, bár most kevesebb képet töltök fel...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook