Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anti-aging, ráncfeltöltő kezelések fórum

Anti-aging, ráncfeltöltő kezelések (beszélgetés)

10. srcrss (válaszként erre: 3. - Hansika)
máj. 23. 08:17
Miért ne javítson a külsején, ha lehetséges? Én élnék a lehetőséggel, ha (nagyon) ráncos lennék.
9. Borian (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 23. 07:08
Megtaláltam neked a podcastot, ajánlom: [link]
8. 55Judit (válaszként erre: 3. - Hansika)
máj. 23. 07:03
Ezt én se értettem soha. Engem soha nem zavartak az idő múlásának a jelei. Ami az én bőröm épségét, rugalamasságát segíti az az életmódom. (Csinálhatnám jobban is, de alakul ez mindig valahogy.😉 )
máj. 23. 06:59
Én belülről ránctalanítok, és egész jól működik.
6. Borian (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 23. 04:54
A bőr felületét megújítják, igen, de megereszkedést, mélyebb, statikus ráncokat nem tudnak kezelni.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Borian)
máj. 22. 20:48
Ez a két kezelés amit írtam a kollagéntermelést serkentik, betöltik az anyagokat és állítólag két évig jó.
máj. 20. 10:40
sokan az ilyen beavatkozasok utan boldogtalanok es elegedetlenek.ne legy hiu vallald a korodat,mint oly sokan!
máj. 19. 23:49

Miért baj az, ha a kor haladtával valakinek látható ráncai lesznek?

Miért nem lehet egyszerűen csak vállalni magad és a tested??

2. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 19. 05:31
Ne költsd erre a pénzedet. Hallgattam egy podcastot, ahol kozmetológus bőrgyógyász és plasztikai sebész volt a vendég, előbbi becsületesen elmondta, hogy ő csak felületi bőrmegújításra képes, ha mélyebb ráncok kialakultak, csak a plasztikai sebész kolléga segíthet. Ez nem jelent rögtön szikét, lehet botoxszal, töltéssel is sokat segíteni.
máj. 18. 20:44

Üdvözlet Mindenkinek!

Szeretném a véleményeteket, tapasztalataitokat megismerni arcfiatalítás témájában. 52 éves vagyok és igényem lenne valami hatásos beavatkozásra. Hatástalan kezelések sajnos elvitték a pénz korábban, mint pl. a HIFU kezelés, ezért gondoltam, hogy felvetem a témát, hogy valóban látható eredményes kezelésre adjam ki a pénzt. Nézelődtem a noninvazív beavatkozások palettáján és szimpatikusnak találtam a Radiesse és a Harmonica kezeléseket. Reménykedem, hogy tudtok valós tapasztalatról beszámolni, s annak fényében választhatok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook