Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Én is csak azt eszem. :-)
A Lehel téri piac I. emelét van egy diab. bolt, ott lehet kapni 550,- Ft-ért (Spar-ban 750,- Ft körül van.)
Ref. tartomány: 2,9-10, mértékegység nincs megadva
Csak azért kérdezem,mert lehet ez is olyan mint a TSH, hogy tartományon belül van, viszont mégsem jó.Te tudsz erről valamit?
Hello Lányok!APC-t néztek valakinek?
Most kaptam meg, 3,47 lett.Nem tudjátok,hogy ez jó???
Amire én gondolok, Gullonkeksz, az korpáskeksz, édesítőszerrel.
Tk. lisztből van és maltittal van édesítve.
Akkor most hány napja van fent a hőd? Nekem csak a Qupido, ami 15-ös vagy milyen szuperérzékenységű mutatta ki. A 25-ös nem mutatta volna ki még ekkor.
Szerintem mindenképpen jó jel, ha nem is lesz most kisbabád ebben a ciklusban, hogy tök jól összedolgozik minden, jók a jelek, lehet, hogy legközelebb érdemes lenne rásegíteni Utrogestannal. Nem kérdezed meg a dokidat? Mert lehet, hogy megvalósul a folyamat és meg tud foganni a baba, csak nem tud megmaradni az idióta IR miatt.
Mucika, hogy ezt milyen jól írtad. Én egy falatot sem esezk abból, amit nem szabad. És szerintem így könnyebb is, mintha ennék belőle egy-két harapást, mert akkor nem tudnék betelni vele és erős késztetésem lenne, hogy egyek még belőle.
Ami tilos, az tilos :)
Szegény, jobbulást, na igen Nekem is könnyen eadkad a derekam sajnos...
Még mínusz pár kiló és remélem nem lesz ilyen gond régebben nem volt :S
Ez érdekes én nem mertem, mert összetevők:
GULLON DIABET. ÉTCSOKIS KEKSZ
"Diabetikus élelmiszer, cukorbetegek is fogyaszthatják. Összetevők: cukormentes étcsokoládé 39%, édesítőszer (maltit, laktit, aceszulfám-K), kakaóvaj, vaj, emulgeálószer (szójalecitin, aromák), búzaliszt, növényi olaj, térfogatnövelő szer (nátrium-és ammóniumbikarbonát), só, emulgeálószer (szójalecitin, természetazonos aroma).. Tápanyag információ 100g termékben: Enetgiatartalom: 1929Kj (462,6 kcal) fehérje: 6 g szénhidrát: 65 g zsír: 25 g"
Tehát búzalisztes !:-(
Én gullonban csak a tk. téglal.alakút eszem.
Szegénykém....:-(
Én azóta mióta kiderült az összeférhetetlenség, nem reménykedek. Tudom, hogy úgy is megjön mindig. És így nem csalódok. És ez komolyan így van, szóval nem csak mondom, belül meg emésztem magam. Lehet, hogy nem jó hozzá állás, mert poziítvnak kellene lenni, majd inszemnél az leszek.
Csillagom, én is nagyon sajnálom, mert én is szorítottam.
Jó lenne pozitív tesztről olvasni, az valahogy mindig reményt ad!
Elhiszem, remélem hamar össze tudod magad szedni, de megvolt az esélye így volt a legtisztább:)
Nekem is mostanában kéne megjönnie, de hát nem tudom.... 28. nap van ma remélem hétvégén megjön és nem csak 40 környékére...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?