Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Főzőtejszínt vegyél, és nézd meg, mert némelyikben van cukor.
Nagy gratul a teszthez, de jó lenne ha kapnál progi pótlást! mert az IR miatt a sárgatest nem biztos, hogy elég progit termel. Ha nem ad az sztk-as akkor menj el magánba ott biztos kiírják.
Én a húsokra főző tejszínt teszek, míg az édes kajákban sima tejszínt.
Jujj, de nagyon nagyon jó hír :)))
Szívből gratulálok én is!!! Olyan jó olvasni, hogy egyre több "sorstársam" lesz babás. Még egyszer hatalmas gratula!
Holnap szeretnék venni tejszínt tej helyett, amit mindig ajánlotok,most lehet nagyon butának tűnik, de ez főzőtejszín vagy sima tejszín, amit vesztek? Egyiket sem fogyasztottam sosem azért vagyok ennyire tudatlan!:-)
Sok embert a tejföl is puffaszt! pl. a sógornőmet, párom keresztanyját. Figyeld meg, hogy amikor tejfölöset eszel máskor is puffadsz-e!
Ja, én is úgy szoktam, majonézes kukoricasalinak.
Rami, szia, mi már ismerjük egymást. Adri jól leírta neked, magasak az értékeid nagyon. Terhelt cukor is, inzulin meg végképp. Ezt osztani kell, ahogy Adrika is írta, de még úgyis sok sajnos.
Vettem az aldiban cukormenteset, 100g-ban 10g CH van. Az nem olyan sok. Salátának jó lesz.
Majd felfogja, nyugi! Majd ha meglátja a monitoron. :) Amit te tudsz tenni, hogy még szigorúbban tartod a diétát, mint eddig. Ez ilyenkor fontos.
Csajok!
Miért puffadok dèlutàn, ha semmi olyst nem eszem, ami indokolnà??? Pl.: sajtos-tejfölös tészta... Borzasztó érzés :(
Kukorica zöldség, tehát lassú. Viszont sok benne a ch, így keveset lehet belőle egyszerre enni.
Gratulàlok!!!!!! :)
Csak kívánnom kellett reggel, és tessèk! :)
Nagyon köszönöm Hajna!
El sem hiszem, 4 teszt után is alig! :D
Párom az olyan, hogy nem is tudom, mint akivel közöltem, hogy vettem egy új ruhát. Lehet, hogy még nem fogta fel, lassan jut el a tudatáig.
Ott van az inszem, lombik, vannak lehetőségek!!! Ne hogy már feladd!!!!!!
Szia Hajna! Hiányzoltáááááááál!!!!
Mire kell nagyon odafigyelni ilyenkor a mi esetünkben? Tanácsokat kérek tőletek, mert a dokimhoz nem fogok tudni hamar eljutni, majd csak jövőhéten.
Ilyet aztán meg ne halljunk!!!! Hidd el, össze fog az jönni. A kislányomra mi is éveket vártunk,de tudod ma már azt gonolom, hogy nem is baj, hogy nem jött előbb, mert így több időt tölthettünk kettesben!!! Ez ma már visszanézve nagyon fontos volt a kapcsolatunkban, mert egy olyan biztos alapot teremtett az a néhány év, amire lehet építeni. Szóval fel a fejjel, tényleg csak pozitívan!!!! Addig is szervezzetek valami programot, amit csak kettesben lehet, az majd eltereli a figyelmed. Kitartás!!!
Köszönöm! Jaj de jó,hogy nem más, mert már kezdtem ráparázni. :S
Kész az időbehatároló teszt. Kb 4-5 hetes terhes vagyok XD.
Szia
Először is gratulálok neked! Tényleg jó ilyeneket hallani.
Az, hogy szurkál, teljesen normális, és az is normális, hogy olyan, mint ha meg akarna jönni, sőt még néhány hétig így is maradhat akár. :) Gondolom a nőgyógyid magnéziumot fog rá szedetni veled. :) Ez nem a bélrendezésed .:))))) Csak nyúlnak a méhszalagok. :)))
Kérdés!
Az szerintetek normális, hogy szurkál alul a hasam, két oldalt? Nem nagyon, csak olyan érzés, mintha meg akarna jönni, vagy ez annak a jele, hogy átrendeződik a berendezésem?
Miiii????Ne mondj már ilyet! Nem szabad!!!! Hány éves vagy?
De jó, akkor talán még van remény :)
Csillagom ne add fel. Én teljesen kétségbe voltam esve, mivel csak itt kaptam segítséget a dokim semmit nem mondott. Sőt bogyót sem kaptam, csak diéta, amit mostanában tartani sem tudtam az influenzám miatt :S. Nem gondoltam volna, hogy összejött, már úgy voltam vele, hogy jöjjön aminek jönnie kell, majd csak meglátogat a gólya. Kitartást, nagyon szorítok neked!
December elején, kb 17.-e körül. Azelőtt 68 nap várakozás után jött meg, természetesen akkor mikor túráztunk Szilvásváradon.
További ajánlott fórumok: