Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Köszi! Hát már több lehetőségünk nem igen lesz, mert 1 hét mulva elfogy a párom gyógyszere, így nem jön össze marad az inszem vagy a lombik majd :(
És amúgy a zellert számolni kell? Van ahol 5gCH-t, van ahol 6g CH-t találtam.
Legjobb, ha sütsz magadnak. Hajna receptjei között van sok édes és sós is. Nekem nagyon bejön a zabpelyhes keksz.
Amúgy a tecsóban van Gullon keksz. Az okés. Bár abból is van olyan, amit mi nem ehetünk. Nekem ez is nagyon ízlik.
korpovit kekszen kivul még milyen kekszet lehet enni?
Bizony finom. Nekem anyósom csinált rántott zellert legutóbb, mikor meglátogattunk őket. Isteni finom volt, nyami. Ebből gondolom, hogy simán kisütve is jó lehet. Érdemes kipróbálni tényleg.
Ó, úgy szorítottam pedig neked Csillagom, hogy pozitívat tesztelj. Nem tudom, hogy miért lehet fennt a hőd :(
De jó ötlet ezzel a zeller hasáb, hétvégén én is fogok készíteni!
Na akkor lehet, hogy ma veszek zellert és kipróbálom a hétvégén!
Zöldségesnél, van amelyiknél lehet kapni.
Ühüm, kicsit édeskés, de fincsi.Abban süsd ki,amiben a krumplit is sütnéd!
Nekem a DM-et mondták!!! Ma megyek és megnézem.
bioboltban tuti, én ott vettem
Hűűűűű..... Ezt ma kipróbálom.A zellert imádom!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))
Köszi!
Te hol vetted???? Ha vettél már!
Zeller? És ugyanúgy felvágod szalmára és olajban sütöd ki? Milyen íze lesz?
Ja, és még egy, zeller, kisütve,mint a sültkrumpli, sztem az is fincsi:)
Nekünk való búzadarát hol lehet venni?
Sziasztok! Krumpli helyett a csicsóka nagyon jó, és jó hatással van az irre is. Ha előtte beáztatod az édeskés íze is elmegy.Nekem bejött.
Ó, de kár! Pedig nagyon szorítottam!
Megcsináltam a tesztet, 25-ös érzékenységűt ma reggel. NEGATÍV a teszem :( de a hőm még mindig fent van 36,9-nél, pedig tegnap este óta vérezgetek is kicsit.
Szia! Ez milyen tipusú teszt????? Ilyet még nem is láttam. :-)
Sütirecept: Csokoládés- kókuszos álom
hozzávalók 3 főre
3 dl tej (tejszín+víz)
10 dkg vaj + a forma kenéséhez
8 dkg cukor (ami nekünk való)
4 ek búzadara (ami nekünk való)
12 dkg kókuszreszelék
1 tábla éttortabavonó + olaj
2-3 kocka tejcsoki
elkészítés:
A tejet felfőzzük a cukorral és a vajjal. Mikor elolvadt a vaj, belekeverjük a 2-3 kocka tejcsokit, majd a búzadarát és a kókuszt is.
Alaposan összekeverjük, majd letakarjuk, hogy a búzadara megdagadjon. Hagyjuk kihűlni.
Kisebb négyzet vagy téglalap formát alaposan kivajazunk.
Beleterítjük a kihűlt masszát, felolvasztjuk a tortabevonót kevés olajjal (gőz fölött) az előírt módon, és ezt pedig a gríz tetejére simítjuk.
Fagyasztóba tesszük 10 percre, majd a hűtőbe. Szeletelés után fogyasztható. Jó étvágyat!
Ha valami nem jó akkor szóljatok.Még nem csináltam meg csak tervezem.
igen, de nézd meg a következő napon is, addíg míg a csík el nem tűnik mert utána van az ovuláció 24-48 órán belül!!!
Nagyon fini volt!!!! Próbálkozok ilyenekkel, mert hát valamit csak kellene enni. És a pöriszaft mindig megmarad.De csináltam már úgy is, hogy csak a zöldséget kevertem vele össze.És úgy sütöttem meg.Az is jó volt.
Volt itthon olyan az tényleg gyorsan megvolt. Most a S..r-ban vettem kilósat és azzal vacakoltam.Nem is puhult meg rendesen.Ezért összekevertem pörkölt szafttal meg párolt zöldséggel és tejfölt tettem a tetejére és be a sütőbe.Így már jobb volt.
Én is olyan előgőzöltet szoktam venni, és tényleg gyorsan megvan.
Ha meg tudod engedni, vegyél előgözöltet, mert az kétszer annyiba kerül de sokkal könnyebben megfő (kb. 20 perc). A sima bizony annyiba kerül mint a fehér rizs, de 45-50 perc míg megpuhul :S
De sajnos tésztát sem ehetünk sokat!!!! A barnarizs meg nem akar nekem megpuhulni. Több mint félórát főztem. Basmatit még nem vettem, de lehet, hogy az lesz. Csak már annyi mindent összevásároltam....
Köszi! Rajta vagyok az ügyön! A multkor itt olvastam róla és azóta keresem! Vetnivalót is! Talán a jövőhéten kijutok a csarnokba és remélem ott kapok.Esetleg ha ti szoktatok venni (Pesten), akkor légyszi írjátok megy, hogy hol.Köszönöm!!!
További ajánlott fórumok: