Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
értemén:) minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár:)
nemtudod neki volt túlsúlya?
Nem hát Ivi, én sem vagyok az. PCO nincs, de PCOS van, a kettő sajnos már nem függ össze, ugyanis maga a tesztoszteron felborulása is kiválthat pco-s cisztákat,de a szindróma nincs meg. A PCOS meg mint a neve is mutatja tünetegyüttes melyből nem feltétlenül kell minden tünetnek érvényesülnie ahhoz,hogy egy adott folyamat jöjjön létre, tehát cisztáknak sem kell lenniük feltétlenül. És nincsenek is mindenkinél, pl nálam nem. Ir van PCOS nélkül, de a PCOS-t tudtommal minden esetben az IR váltja ki.
Jó gyógypedagógusként ezt a PCO-PCOS dolgot a Down szindrómához tudnám hasonlítani. Valakinek lehet lapos orrgyöke, de attól még nem downos, és valakinek lehet normál,ép orrgyöke,de attól még lehet down-os.
akkor mégse minden pcos-es pco-s?
mázlija volt h kiderült az ir-e és tshja is lement, igy teherbe tudott esni.. nemtom milenne a véleménye, ha ezt évekóta sikertelenül hajkurászná
nemértem.... :)
mér kell féljek? Nagyobb vagyok mint te....:)
azt már nem is figyeltem.. lehet lelkesen visszaolvas:) nemis tudom mi lett a terhelésével..
most azvolt a téma h vkinek nemjo a tshja, és ezeréve sehogyse sikerül bébi, de igazából jóval sem sikerült, és tutimég vmi van amire nem jönnek rá..de h minden lelete jó..ekkor ajánlottuk mm-t meg h gonosz meddőségi kp és nembizti h jó az amire aszonták.. erre jött ő ellentámadni
Sziasztok Lányok!
Megjött a TSH eredményem 1,61, picit magaska,de annyira nem,hogy így hízzak tőle. mindenesetre,most elszedem a gyógyszert ami még van (kb fél doboz) és kérek időpontot doki nénihez ,mert ezt meg kell konzultáljuk.
:D sztem belátta h igazunk van.
itt is volt asszem egy darabig, de nem értékeltétek az ir gyógyitása paleoval vonalat. néha felbukkan, eltünik..
Ez jó hír Mosolykám, örülök. Szerintem írtad is már, mert most beugrott. Áááá rohadt pm...
Molygókám, én se értem. De vagyok még pár dologgal így.
Jucus, leosztottak a másik fórumon?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?