Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Mondjuk, ha bogyót kérsz, lehet előbb válaszol.
Én amiatt írtam, mert mondta, h 2 hónap múlva küldjek neki emilt, fogyok- e. Akkor spec. épp nem fogyam. Rita válaszolt, h nézzünk tsh-t. Persze kedves üszőborjúnk odaböfögte, h a következő levelem már pénzes lesz. Így nem is írtam Ritának. Most nem fér bele anyagilag a távkonzi. Úgyis mindjárt terheltetek.
Hajna nekem olyan 10 nap múlva válaszolt RR.
Tigrisné, minden jót, bármi is van. :)
Valahogy tudtam, hogy ez lesz a válasz.
Köszi,ha szükség lesz rá, szólok.
Mire nem jó a drámatagozat?
Végülis igazad van. Miért ne?
Nem akarod felhívni a főnököm, hogy mikor ad már fizetésemelést?
Fel mér? Most olyan nagy dolog ez? Dráma tagozatra jártam helyzetgyakorlatból jó vagyok.
Amúgy meg örült hogy hívtam :)
Nekem tuti meglepi lesz. Azt tudom, h elvesz valamikor- majd. És mindent megtesz azért, h meggógyuljak, mert babát akar.
Nekem a szerda 2kor a mániám. :) Nem vok fehérruhás menyasszony típus.
Molygó ilyen. :) Már más ügyben is beszéltek. :)
Te Molygó, komolyan felhívtad Szalma párját, hogy mikor lesz az esküvő???
Aztamindenit!Nem vagy te semmi...
Tudom, h megteszed. Ha valaki, Te képes vagy rá. :)
Csak kandikamera kellett volna, h lássam a pofiját. XD
Igen, meglepi lesz és nyugottan tornázz :)
Mér te mondtad hívjam fel, azt hitted nem merem? :) Nemolyanfajtavagyokééénn :)
Meglepi lesz? Most tornázzak naponta vagy ráérek csinosodni???
Molygó, az egész világ előtt kijelentem, h TE vagy itt a legnagyobb állat (ez pozitív), Hozzád képest mindenki más csak ipari tanuló. XD
Snoopy hisz a fórum erejében. :)
Hajna, ha asszony leszek a nevemre veszlek. :)
Csajok írt valaki mostanában RR-nak? Mennyi az átfutási ideje a távkonzinak? Tegnap írtam neki, és hát jó lenne ha írna hamarosan, mert receptet is kértem és fogytán van a gyógyszerem. :S
Úúúú paradicsomos húsgombóc... hogy imádom, fogadj örökbe. Most és mindörökre.
Megcsacsogtam a hétvégi menüt: tyúkhúsleves, rántott husi kubai babos rizzsel, paradicsomos húsgombóc, holnapra pedig borsófőzelék pörkölttel és palacsinta. Aztán valószínű fogok csinálni őszibarack sütit. Ja, persze, mind ir- es lesz. Ha oké a süti, hozom a receptet és a képet.
Rigó Jancsi recept
A piskótához:
4 tojás
6 dkg liszt (durumból csináltam, legközelebb grahamből próbálom, nekem így nem lett elég lágy (kicsit morzsálódós így) a piskóta)
4 e.k. kakaópor
ízlás szerint xilit (szerintem olyan 6 dkg elég bele)
1 kiskanálni sütőpor
A krémhez:
7 dl cukormentes tejszín
5- 6 e.k. cukrozatlan kakaópor
2 dr. o.etker zselatin fix
ízlés szerint xilit (én vaníliásat tettem bele, ha nem ilyet használsz, akkor vaníliaaroma v kivonat is)
csokimáz:
2. e.k. margarin
10 dkg étcsoki
pár kanál fanyar diab lekvár
A piskótát értelemszerűen megcsináljuk, és vékony téglalapot sütünk belőle. Aztán megfelezzük és az alját, ahol a krémmel érintkezik megkenjük vékonan valamilyen diab lekvárral. A tetejére szánt lap tetejét megkenjük az olvasztott csokimázzal. Ha megszilárdult a csokimáz, kozkázzuk fel akkora darabokra, amekkora szeleteket szeretnénk.
A tejszínt a hozzávalókkal habbá verjük.
Az egyben piskótalapra kenjük a krémet( kb. 3 e.k. kivételével), a tetejére rakjuk a csokimázas piskótalapokat. A maradék krémből a sütikre 1- 1 pöttyet teszünk és (ha van) meggyet ültetünk rá. Nekem nem volt itthon, így ez lemaradt. :)
Sziasztok Csajok!
azért jöttem, hogy egy kis időre elbúcsúzzam Tőletek!
pár hétig nem leszek de követlek titeket és ha tudok jelentkezem.
Mindenkinek minden jót addig is.
puszi
tigrisné
Amindenit, én is 28 naposra gyúrok, ügyes vagy Ivikém. Teákat iszod továbbra is?
Hmmm jó kis bableves, lehet hétvégén csinálok. Nyammi.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?