Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Mindenféle képpen elkérem mert vinnem kell a magán endokrinológushoz .Eddig mindig megkaptam de csak 12 után mert a másolást engedélyeztetni kell...
Telefonon nem mondtak pontos adatokat csak hogy a 120 perces 30 alatt van és a prolactinom is jó , a TSH-mal eddig sem volt probléma szerintük , de inkább biztosra megyek... Mert IR tesztre csak az első lombik sikertelensége után küldött el a dokinéni... , mert minden más érték jó volt , ezt az endokrinológus is megerősitette.
Köszönöm.
Odafigyelek már nagyon izgulok.
Bea, na majd ha elindul Barni, lesz baj :)
Lisztekből nekem mindnek van mellékíze, eddig a durumot istenítettem, de múltkor már abból is undorító volt a nokedli nekem.
Még várom anyumtól a leletemet - már postázta - aztán megnézem, hogy mi mennyi. RR még nem válaszolt azóta sem.
Mi is füvesítettünk, szóval jó az eső, mert nem kell locsolni... de nem eshetne éjszaka?!
Hajna kösz az érdeklődést: Barni nyűgös-hisztis törpe (most kisangyal, mert alszik). Kint elvan a babakocsiban, de bent egyfolytában mászik (pár napja tanulta és nem érti, h. attól még lehet pihenni biztos fél h. elfelejti :)Ja és persze sokszor felborul, beveri a fejét.
Kipróbálom majd felesben ezt a muffint, mert így nagyon nem ok. Melyik lisztnek nincs mellékíze? Eddig megettem a tk-t is, de most nem vagyok vele jóban... csak a fehérre vágyom.
Keverd felesben Bea. Nekem a tk liszt amúgy is undormány boaaa... Ha összejött, írd majd meg a receptet. Barnuska hogy van?
És elnézést kérek Rékától a nevedben is, amiért leszaroztad az időt. Kell az eső.
Szalma azt mondta, hogy mehet felesben (ezt azért furcsállom, mert kenyérnél meg nem - szóval nem értem).
Kérlek, ne légy kiakadva te se az időre, kell ez a kis esőcske (sőt, sok, rohadt sok eső kellene), mert a földnek lassan infúzióra lesz szüksége!
Anita, persze, hogy nem jó nekünk a paleolit. Csak volt itt nemrég egy hittérítő, akinek hiába mondtuk ezeket. Aztán megsértődött, mert nem értettünk vele egyet. Skribához jársz?
Jucus, antibiotikum ügyben nem hallottam semmit, hogy nem lehetne. Esetleg nézd meg a betegtájékoztatót, jobb ötletem nincs.
Réka, énkérekelnézést. Kell az eső.
Sziasztok!
Még nem olvastam vissza, de most pótolom. Kimenni nem tudunk, esik az eső. Úgy unom már ezt a sz.r időt!!!
Tegnap sütöttem tk lisztből virslis muffint. Nem jó :( Ugye keverhetem felesbe fehérliszttel? + ha még jobban fűszerezem talán ehető lesz. Állagra oké, de az íze nagyon furcsa.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?