Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Köszi.
Dehát neked már nem kell kerítés! Neked már megvan az igazi, csak a lagzi hibádzik, nem?
Mióta vagytok együtt?
Jucus, helyes a fiad nagyon, tiszta anyja. :) És elég, ha 1 lányt talál, aki értékeli a humorát. :) Hozzá, úgysem a nagy átlag illik. Uff. :)
Molygó, oké, h az eseted a fiú, csak mint leendő asszonytól cuki volt ez a sóhaj... :)
Miért voltál ilyen rosszul? Mi történt? Elkaptál valamit?
Ezt a sok kerítőnőt, betojok. Adjatok már férjhez, légyszi. Köszi. :)
Jó reggelt (délelőttöt) mindenkinek!
Mosolykám, itt a lányok elrendezték a gyerekek sorsát, lassan a lakodalmas menü is megvan.
De most már leveszem a képét, ugyanis fű alatti akció volt, nem tud róla, hogy kiraktam, meg egyébként is.
Molygó, hát igen, fiatal, de ha idősebb lenne, én is az lennék, az meg ugye mégsem annyira jó.
Így is néznek nagyokat, ha elárulom, mennyi idős, de így jár aki korán kezdi:)
Hajnám, akkor nem sok remény van az izzadás mérséklésére? Tavaly nyáron nekem a fejem izzadt, rém kellemetlen volt, hogy csorgott az arcomon.
Na a hajmosásról nem is beszélve, csak tapadt rám a hajam, és hullott, utálatos volt.
Welkin, ha ez neked segítség, szivesen elküldöm, ha kapok valamilyen dental előtagú újságot-az állás miatt. Asszem havonta jön, de majd körbekérdezek, hátha van valakinek másmilyen is.
Addig feküdj rá a sulira, én azt javaslom, hogy csináld meg a dentálhigiéniát is, állás szempontjából jobb, ha mindkettő megvan.
Szalma, puszi!
Hajna, csak vagizok. A rigó jancsit nem írtam le még. :) De lefotóztam és marhára homogénnek néz ki, pedig elég vastag benne a krém. :) Majd ha összeszedem a fejem, akkor leírom a receptet, mert nincs leírva sehol. :)
Előre szólok, h holnap reggel lelépünk anyumhoz, nem tudom mennyire leszek majd képes gép elé ülni, a naplóm írom majd, de lehet nem sokat szólok hozá hétfőig. Kéretik nem kiutálni. (Off: imádom a pasim, ő vetette fel, h kevés a melója, vesz ki szabit, h többet lehessünk anyumnál. Hát nem édeees??? :))
Morgen Tezsvíreim....
Hát borzasztó éjszakán vagyok túl. Hányni kellett volna meg a másikfélét is, egy sem ment csak dobáltam magam egész éjjel.
Szalmafőnök este nem bűnöztem.... ügyes voltam. Tegnap nem tornáztam késön értem haza de ma úgy is pihenőnap lenne úgyhogy megcserélem a két napot. MA céges fotózás lesz nálunk, az estéből kiindulva hogy semmit nem aludtam gyönyörűen fogok kinézni... brávvóóóóóó
Jó reggelt csajszikáim!
Jucus, a tavaszt már én is nagyon várom, de főleg azt, hogy letegyem végre a kabátot. Én egyébként ilyenkor is képes vagyok izzadni, mint a ló, itt bent az irodában ide tűz egész nap a nap, és van vagy 30 fok, szóval úszom a verejtékben. De főleg a tenyerem, meg a talpam, na az nagyon komoly. A fiacskád nagyon szimpi nekem és nem mellesleg tiszta anyja, le sem tagadhatnád. Látom, már szervezitek Mosolykával a lagzit, jól van, csak így tovább.
Szalma, te leírtad már a Rigó Jancsi receptjét vagy csak vagánykodsz itt vele?
Mosolykám, gondolunk a lánykádra a vizsga miatt, de én nem izgulok, mert tudom, hogy menni fog neki!
Zaki, te tök jó bige vagy, hallod! Ez igen! Rajtad sem látszik ám, hogy hány kiló vagy. Tényleg a férjed megkapta végre a melót? Szerintem lemaradtam még az interjúnál.
Clarissa, melyik diabos kenyeret sütötted meg?
Csillagom, csatlakozom Titához, egyáltalán nem eszel jól, megnéztem én is a naplódat. Semmi köze az IR-diétához. Mi egyáltalán nem ehetünk puffasztott rizst, meg semmi ilyen extrudált cuccot (pirítóst se). Neked még nem küldtem anyagot? Egyébként 160 g azoknak kell, akik fogyni szeretnének. Akik nem, azok nyugodtan ehetnek 200-240 g ch-t is, ki kell tapasztalniuk, hogy mennyinél nem fogynak tovább. Ezt Mani neked is írom!
Ivi, ezen fetrengtem: bazi nagy IR lagzi. :DDD Ott legalább mind jól laknánk. :))
Réka, hogy döntöttél az inszemmel kapcsolatban?
Babus, nem írtad, milyen a munkahely? Milyenek a kollégák?
Tigrisné, hol vagy? Gyere, hiányzol.
Bea, te is jelentkezz!
Én hulla vagyok. Reggel hányással indítottam. Szerintem a napokban meg fog jönni. A hőm alapján már ma, de szeretném, ha még bírná két napig, mert ma még csak a 26. napon vagyok. Úgyhogy drukkoljatok, hogy húzzam még addig. Csókpuszi mindenkinek.
Nekem meg most ért fel az agyamig:)
Jó éjt Nektek!!
Tökéletes milyen kis profi vagy:D
Tita!Tőled szeretném kérdezni szerinted nem gáz,hogy a 120 perces inzulinom majdnem ugyanannyi mint a 60 perces?
jucus a Fiad egy igazi művészlelkű emberke lehet gyönyörű szemekkel nagyon helyes csávó komolyan mondom.hihi mosolyka Lányával ez jó ötlet:)
ivi Te kis kerítő:)
Lassan átmegyünk ÖTYE-be, aztán itt kerítősködünk.
Bár nekem megy ez, az öcsémet és a sógornőmet is én boronáltam össze. Boszijucus :)
Najóvammá, elmegy mindenki a...! Zaki, te is normál/vékony/csini vagy! (Csak én vagyok egy igazi röfi?)
Szalma! Nyugi vagyon, a mostani magyar (azaz anyanyelvi!) érettségihez csak olvasni kell tudni, még helyesen sem kell írni, mert lehet használni helyesírási szótárt - pfúj, hülyék, ezt még nem törölték el, anyám...!
Azt a kerítős mindeneteket, ti anyák! :-PPP
Hát ebből a hosszú haj megvolt már. A többi nem hiszem hogy valaha is lesz.
Persze nem sürgetem én, ideje van bőven.És még keresi a helyét az életben.
Egyébként pont arra gondoltam, hogy amikor én 20 voltam, nekem nagyon bejöttek az ilyen fiúk.
Magas vékony barna-érzékeny lélekkel.
Ja a pszichológiára is rá van kattanva, csak nehéz bejutni a fősulira-most plusz pontokra gyúr.
Csak az a baj, hogy nemigen van ilyen lány. Kevesen értik a humorát, néha nekem is fárasztó.
De nem egy átlagos pasi, most éppen novellákat ír, vagy verseket, sőt belekezdett egy regénybe is.
Nem akar mindenáron csajozni, bár az eddigi barátnők helyesek voltak-nem ezt a típust keresik a lányok. (tisztelet a kivételnek)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?