Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Szalmám, akkor ebben egyetértünk.
Nem értem, miért ilyen nehéz felelősséget vállalni, ha megtalálták az igazit-amindenitneki!
Szia Hajnám remek a hej kedvesek a kolégák egyenlöre de nem merrem ell kiabálni:-))
Forneti látványátol már hányingerem van elötte azért nem birtam ki hogy ne kostoljam végig a finom meleg pogikat meg a hasonló társait de most meg már nem is kell hála istenek mert ugye nem nekünk való!!Hogy vagy Hajnám???Remélem minden oké!!
Én 1 hete voltam MM-be, ott 3 szúrás volt 2 vérvételhez, most a Péterfyben szintén 3 szúrás a 2-höz, 2 hét múlva MM megint (tényleg, nemsoká felhívom én is őket az időpont miatt, csak épp megyek auchanba).
Te írtad a múltkor a Dr. Kiát, h jó doki?:) Vasárnap volt hozzá szerencsém, tényleg az :)
Hajna, örülnék egy szöszi kislánynak, szal egyezzünk ki ebben. :)
Jucus, én addig nem szülök, amíg a nevére nem vesz. Barátnőmet hagyta ott a pasija, 6 hónapos terhesen, utána minden baj volt (apaságit kért, stb), na ezt ne. Ő nem ilyen, de a családja azért fifikás, nem akarok bajt. Szal, a házasság kevésbé komoly dolog, mint a gyerek, ha ebbe nem megy bele, akkor no baba. :)
Molygó, hívhatod Snoopyt, a számát tudod. :) Hogy pislogna már. Helló, Molygó vagyok, mikor veszed feleségül az asszonyt?
Welkiiin! Az angyalföldi Brad Pitt haverom kirakta a nőjét. És azokat a lányokat szereti, akin van mit fogni. :) És fut meg gyúr. :)És pár év, ugyan már. :)
Moncsi, kíváncsi leszek és drukkolok! Én a tűt sosem fogom megszeretni, de tény, hogy jobban viselem már, mint régebben.
Mosolykám, lánykádnak szúr még az oldala? Mi lett vele? Voltatok végül hasi uh-n?
Sziasztok!:)
Amennyire féltem a tűtől, most annyira megszeretem már...lassan 2 hetente vért fognak már venni.:S
Most jöttem megint egy terhelésről, meg néztek TSH-t is..
Sziasztok!
Nem tudom mikor tudok visszaolvasni. Barninak kijött az első foga, de nagyon nyűgös. Éjjel alig alszunk. Remélem mindenki jól van. Majd jövök.
Este ha nem lesz nagyon rossz passzban a kistörpe megyek zumbázni.
Hát akkor te is főnyeremény vagy neki, nemcsak ő neked.
Mi annó 3 év után házasodtunk össze, kellett egy kis szelíd nyomás ( megmondtam, hogy felejtse el a közös gyereket, ha nem vesz el-csak nem lányanyaként fogok szülni?), de megértem, az ő háta mögött is volt egy válás.
Aztán a közös gyerek nem jött össze, de a házasság jól sikerült.
Bár a mai napig azt mondja, hogy a papír nem számít, amire a válaszom-akkor nem mindegy, ha van? :)
Köszi Jucukám, :D láv!
és nem azért de lehetne a fiad vagy 5 évvel idősebb...rám nem gondoltok???Hát tudjátok hogy szinglibe nyomom...:D :D :D
Sziasztok szép reggelt!
Visszaolvasva olvastam Csillagomnál, hogy megy a Gerecse 50-re. Mi is ott leszünk csak nem az ötvenen hanem a kisebbiken. megy a baráti társaság.
Olvasom itt nálatok hogy csináltok naplót az evésről. Hát már Én is rászánom magam. mert szerintem Én sehogy sem eszem meg a napi 220 gr ch-ot.
Ma már reggeliztem 3 dkg rozs kenyeret, ettem 8 körül egy db korpás zsömlét, 1 paradicsommal, és szalámival, meg teavajjal. Ez már több mint 30 ch reggel 8-ig ha jól számolom.
Ebédre van egy kacsacombom, párolt alma és répadarabkákkal, krumplival.
A kajablogon dolgozom, oké?
Amúgy leszek, olvaslak Titeket(telón főleg) és írni is próbálok majd, csak a cicák meg a család 1 m2 en tömörül. Havi 1* ez van. Kisajátítanak maguknak. :) Ráadásul ilyenkor én főzök (h ne anyumnak v tesómnak kelljen) és próbálok kedvezni mindenkinek. Reggeli a teraszon, ir- süti, stb. :)
4 éve. Azóta együtt is élünk. Hát igen, anyumat is imádja (őt mindenki, mert olyan típus, kollégák, nevelt gyerekei, főnökei is odavannak érte). Meg a tesómat is szereti nagyon. Csoda, h wc- re külön mennek.
Hajna, én is láv. Snoopy is értékeli majd este. :)
Jól van Jucus, igyekszünk majd nem elárulni, mikor személyesen találkozunk vele a lagzin, hogy áááá már ismerünk, anyád kiposztolta a képedet a fórumra. Ööö vagy mégsem? (Tudod a pajzsmirigy csodákra képes.)
Szalmám, édes a fickód. :) Az enyém is imádja anyumat, csakhát a férjét nem. Azt nagyon nem. Tény, hogy egy külön állatfaj, de én már megszoktam, nekem nincs bajom vele.
Tényleg tervezhetnél már egy jó kis kajás blogot, kizárólag IR-est, fázisfotókkal, meg végeredménnyel, az ilyet amúgy is imádom.
Olyan sokáig nem leszel? Óóóó neee máááár... :(
Mondtam én felhívom. Hívjam most megbeszélem vele hogy akkor megvan minden mán és neki csak az a dolga hogy odajöjjön :) Na???
Tegnap találkoztam a volt kollégáimmal, éshát kiderült hogy utánam jtt egy fiatalember (amúgy csak öregek dolgoztak anno ott) hát aztamindenit...hát huuu meg haaa, ha ezt tudom 6 évvel ezelött még maradok egy fél évet a cégnél :)
De nekem megvan az én szerelmem... csak azéé szemem még mindig van meghát a régi énem vissza vissza köszön néha ejjjjjjjjj
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?