Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
De tényleg, esetleg tárgyalhatunk az MM-el is,kiegészítő szolgáltatások miatt.
Na beindult a fantáziám!
Hátha lehet a Tb-vel egyezkedni. Bár az csak területi ellátásná van, azt hiszem.
De majd ráengedjük a témára a könyvelő-részleget.
Mosolyka, és talán Réka? Lehet, hogy rosszul tudom.
Dorka a kiscsaj egy tünemény, nekem is kell egy ilyen, vagy legalábbis hasonló.
Jucus, én amúgy szívesen nyitnék egy egészségcentrumot, tök sok szolgáltatást tudnánk nyújtani,csak az a baj,hogy jelenleg egy ilyen az emberek számára megfizethetetlen.
Te is jöhetsz a centrumba, Tita.
Most már csak azért imátkozzunk, hogy Ivi nyerjen!!!
Réka,ne szomorkodj, fórumtagoknak kedvezmény adunk.
De Ivi a főnök, övé lesz a gazdasági-informatikai vonal.
Értem Szalmám, csak hihetelen,hogy 15 perc elég a formálódáshoz. Vajon,ha én mellette bicajozom is az nagy tragédia, vagy egyáltalán nem szabad?
Pénteken tantestületi kirándulás lesz, vacilálok,hogy egyáltalán vigyem-e el a gyógyszerem,mert nyilván nem Ir-es ebéd lesz, és ha nem veszem be a met-et, hátha nem fosom össze magam Nagyvárad közepén.
Jucus, mire az én fogaimat a terhesség előtt rendbe pakolnád, egy nyaralásra valót összegyűjtenél. Legalább 5 fogam van amit tömni kell, a múltkori 2-t egymás mellől kapták ,úgyhogy azon az oldalon van egy nagy lyuk azt pótolnám. Fogkőeltávolításról ilyenekről nem is beszélve. Csak az a szép a tb-ben,hogy a múltkor is letört foggal ott ültem 2 órát és kijött az aszisztensnőhogy fáj-e,mondtam még nem,de le van törve az innyemig tehát majd fog. Jó akkor jöjjek vissza holnap, jó visszamentem másnap, sajnos még mindig nem fájt, kaptam időpontot egy héttel későbbre. A fél fogam le volt törve az inyemig, minden rágásnál újabb darabka esett le róla, a számszáélét, belül a nyálkahártyát sebesre kezdte,a nyelvemmel együtt. És ezért 3-szor mentem vissza, ne haragudjon meg senki,de nekem erre nincs időm. Ha így számoljuk a maradék 5 tömésre váró fogamat év végéig nem fejeznék be. És akkor arról még nem is beszéltünk,hogy ebből kettő a két metsző elől, amit évek óta húzok a szuri miatt. Én abba belehalok az tuti. Ha én lennék a leendő menyed, nem Mosolyka lánya, egy hónapig ki se engednél kelni a székedből. De lassan úgyis neki kell kezdenem.
Oké! De akkor jön Welkin is és nyitunk egy egészségcentrumot,elsősorban kismamáknak.
De mindenki jöhet.Jaj,szép álom.
Ja akkor megindították?
Hát kíváncsi leszek, h nálunk hogy lesz.:)
Na, lassan babafórumot csinálok a topikból:D sorry :)
értem én, csak vmér mégis erre panaszkodnak.. vagy lehet jobban leköti őket a zabálás akár éjjel is, és elmarad a fogmosás.. meg ami nekem fura(nemcsak kismamáknál) h elöl lukad a foguk..meg kirohad.. hátul azé könnyebben elbújik a kajamaradék, na de elől?
ha nyerek lottón, kapsz egy magánrendelőt oké?
Én meg remélem h emiatt nem fog korábban jönni :) illetve 37. hét körül már jöhet, csak hamarabb ne :)
Igen, nekem is mondta a nő, h mindez a cukor miatt van.
De jó!
Szép nyaratok lesz!
Köszi lányok :)
Jucus, elvileg július 22-én, aztán majd amikor ő úgy gondolja.:)
Kicsit megnyugodtam, mert a múltkorin ödémás volt a lepényem, az elmúlt hálaistennek.
Viszont most meg elkezdett érni, úgyhogy 3 hét múlva ismét mennem kell, de azt mondta a nő, h nehogy megijedjek, ez semmi rosszat nem jelent. Meg ugye a cukor miatt amúgyis sűrűn UH-oznak. No nem mintha bánnám :)
Szóval a lepényre ez van írva: mellső falon, Gr. I-II. typ.
Láttam a sparban graham bucit szereintetek az jó lesz a máglyarakáshoz???
Ja és most akciós a sparos tk. kenyér.160ft.
Dorka, édes ez a baba!
Fantasztikus a technika, 20 éve az ultrahang egy nagy homály volt. Meg is jósolták, hogy lányom lesz :)
Most pedig még a vonások is kivehetők. Mikor érkezik a lányzó?
Hát kábé azt, amit leírtam.
Nekem egy fogam sem lyukadt ki amíg terhes voltam, ill. utána sem.
Az ínyvérzés a hormonális változás miatt van, de a fokozott szuvasodásra nincs semmi bizonyíték.
Huszonévesen, vagy a harmincas évek elején nincs még kalciumhiány.
Kevés olyan ember van viszont, akinek a fogmosási technikáján nem tudok csiszolni.
Akinek romlottak a fogai, ha közben mondjuk megnézem a fogait, tuti, hogy találok lepedéket.
Nem sokat, de annyit igen, hogy szuvasodás lehet belőle.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?