Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
dehogy fából, oylan kemény volt h kőböl csinálta:) vagy égetett agyagból. lehet én vagyok hisztis, de a muffinmániától kivagyok. ez olyan hülyék süteménye.
Hajna, sajnálom nagyon ami nálatok zajlik. azé ha a sok kilépő helyére keresnek ember, szólhatnál:)főleg h lehet zughoxázni:) milyen callcenter ez, ha nem titok megsúghatod priviben+ a pénzlehetőségeket is.amiket szoktam látni, azok mind 3müszak, meg hasonló szivatások:S
ma voltam munkaügyiben, hát biztos gyűlöltek az ott ülők, de 40es sorszámmal elsőnek hívtak be:D szóval még együttmüködök, majd mehetek kunyerálni önkormányzathoz, h fizessék tbm, meg kaphatok start bónusz kártyát, amivel a cégek mentesülnek vmi járulékfizetéstől, ha engem vesznek fel.szóval főnyeremény vagyok:D
Alapvetően mind ugyan az a molekula bármelyik jó. Én xilitet, és ertirolt/erititet használok.
A kapor valóban jó a vércukorra, én élőben eszem sokszor salátaöntetben szószban stb.
Még egy kis segítséget xilit kérdésben kérnék.. Ez pl. használható?
Xukor (xilit, nyírfacukor, xylitol)
Ha jól sejtem, akkor ez ugyanazt takarja, igaz?
bocsi a hülye kérdésért, de eddig még nem foglalkoztam ezzel.. Ezen belül is láttam már Xukor zérót. Melyiket érdemes használni? Ti mit használtok?
Illetve arról esetleg hallott valaki, hogy a kapor tabletta csökkenti a vércukor szintet? Használja valaki?
Mi is örülünk itt egymásnak. Meg persze ha valaki javul és csak pici részünk is van benne. :)
Ja, és minden rosszindulatút kiútálunk. Az ide nem való.
A paleoról mindig az jut eszembe, milyen is lehetett az ősember muffinsütője... Meg kell javuljak. :)
Én nagyon remélem, hogy lassú.
Fogok muffint sütni, paleósan.
-2o dkg kókuszreszelék
-5 dkg xilit
-1 csomag sütőpor
-apróra vágott dió
-4 tojás
tönkreteszed a TB-t? :):) kedvesek..nekem is ott mondták 3 éve, hogy fogyjak le, aztán beszélhetünk...de az a meddőségin volt, azt hittem, itt normálisak lesznek...gyakorlatilag bent voltam 45 percet, és csak írogatott a csávó, én kérdeztem meg a végén, hogy most akkor mi van?
Minden reményem MM-ben van most, csak hát nem nézik jó szemmel a munkahelyemen, hogy mindig később megyek be, vagy szabit veszek ki..no meg anyagilag sem akartam magánhoz járni, de hát úgy látszik, csak ott lehet eredményt elérni.
Sziasztok Lányok!Csak gyors bekukk.Ez nem az én évem hétvégén ügyeleten voltam rosszul lettem nem lett jó az EKG-m most felírtak nekem betaloc-ot (mégegy gyógyszer)addig kell szednem amíg nem leszek jobban mármint pihennem kellene ez van...van egy kérdésem szeretnék a héten máglyarakást csinálni de nem akarok kalácsot sütögetni miből csinálhatom?Az a baj h itt nincs ilyen tk. kalács meg tk. kifli:(
Majd később visszaolvasok addig is remélem mindenki jól van.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?