Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Figyi, rtg, aztán egy jó szájsebész.Ha azt mondja, kivehető, ne habozz.
Ha még vár,és nincs panasz, azt is fogadd el.Ha bármit érzel, írd meg és megmondom, hogy kell-e szaladni a dokihoz.
Szerintem csak jobban meglátod őket.
De lehet neked is!!! Irgumburgum.
Akkor addig nem kapják ki míg nincs teljesen kint? Nekem vegyék onnan ki nem bírom a fogfájást, 2 éve majdnem megbolondultam az hentesek ki akartak húzni egy hátsó fogamat az ügyeleten pedig csak meg kellett volna fúrni mert be volt gyulladva....
Na megyek röntgenre az tuti.
Sziasztok csajok komolyan mondom,hogy ezek a molett kismamák már üldöznek engem ma volt bent 2 kismama hát ütöték a 100kg felett jöttek vásárolni hozzánk a boltba és tolták a gyönyörü kis babát.Ez nem igazság:-((((((
Csak nekem nem lehet:-((
Szerencséd van. Ha begyullad,szájzárat is okozhat, de nem akarlak idegesíteni Benneteket.
Nekem is kinn van minkét alsó, de elöl torlódnak is a fogaim rendesen.
Kicsit bonyolultabb, mint egy sima húzás. Nálunk általában szájsebészeten húzzák. Lehet, hogy be van még csontosodva a gyökere.
A panoráma elengedhetetlen.
Ne parázz, ha oda kerülsz, mindent elmondok majd.
szia a 120 percesek 2011 dec 97,11
2012 jan 29,7
2012 márc 10,02
a tsh mindig 1 alatt volt , az éhomikat nem irtam ki
de majd fixen megnézem a részletes adatokat.
Igen, a panoráma jó ötlet. És gondold át, meg kéne szabadulnod tőle. Valóban összanyomhatja az elsőket.
A bölcsességfog evolúciós zsákutca. Van, de minek, a rágásban nem vesz részt,és csak a problémákat okozza.
Nem fáj? Addig is mosd nagyon alaposan, ebben a stádiumban könnyen begyullad.
Ivi, egyenlőre lezárták a hirdetést. Bár így, hogy 3 embert is fel kell venni, lehet, újra megnyitják... 6 órás, bruttó 100-ért és angol nyelvtudás (ne kérdezd minek, soha a büdös életben nem volt angol telefon). Priviben megírom a nevét.
Bea, küldöm az anyagokat neked.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?