Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

22032. .jucus. (válaszként erre: 22030. - Mosolyka1111)
2012. ápr. 17. 11:53
A fiamnak is kiszedték, még csíra állapotban, a fogszabályozás előtt.
2012. ápr. 17. 11:53
Infosok, ez mi a túrót jelent? Nem hagy nekem letölteni egy fájlt, azt értem,hogy angolul mit jelent csak azt nem,hogy info nyelvet mit. There is a temporary problem with accessing this file. Our technical team is resolving the problem right now.
22030. mosolyka1111 (válaszként erre: 22024. - .jucus.)
2012. ápr. 17. 11:52
Jucus, nagyon köszönöm! Lányomnak az lesz, hogy preventíve ki fogják húzni, mert fogszabályzás volt, nagyon csálé fogait nagyon szépen behúzták, és nehogy összetorlódjon. De egyelőre ott tart a dolog, hogy félévente nézi a fogszabályzós doki, és várunk még fél évet, de műtét lesz, az biztos.
22029. ivi79 (válaszként erre: 22023. - Molygó)
2012. ápr. 17. 11:50
én azé 20évesen, akkor először elmentem nődokihoz, h irjon fel. megvizsgált, persze labor nemvolt, de a pattanásaim miatt kaptam a dianet. egy időután visszamentem h ettől hizok mint állat(egyen kevesebbet), kérek triregolt, me barátnőm is ezt szedi és nem hízik(aki amugy 1es cukros volt), felirta. párszor voltam még nála méhszájseb, meg kisebb fertőzések miatt, de aztán csak simán házidokival irattam fel, majd kértem yadinet az új dokimtól, mikor furán meghiztam meg már ablakban sem volt a libidóm..aszonta ehhez nincs köze foginak, de pmet sem elitette, h esetleg nézessem meg..
2012. ápr. 17. 11:48

Értem, Hajnám, nagyon "körültekintő" volt akkor az a doki is, aki Neked vaktában felírta.

Mondjuk legalább 18 voltál (bár így is hiba volt látatlanban felírnia.)

Viszont a 16 meg olyan kevés, szerintem olyan fiatal korban az a két év is rengeteget jelent, azt akarom ezzel mondani, hogy 16 évesnek alapból sem írnám fel.

Hajna, majdcsak jön az a bébike valamikor:)

Bea, tényleg sokan híznak tőle, rám mondjuk fogigáltó miatt nem jött plusz súly, de ez tényleg egyéni dolog. Megértelek, hogy nem szimpatikus a fogigátló.

Szalma! Ez borzasztó lehetett:(

22027. Molygó (válaszként erre: 22025. - Ivi79)
2012. ápr. 17. 11:47
Nekem is fiú van a párom nem engedi hogy megműttessük mert nem tudna a szemébe nézni utána :)
2012. ápr. 17. 11:44
Ja és évek óta keresek pesszáriumot, mert a gumit szeretném néha mellőzni. Nincs. Gyógyszer nagykerben sincs. Oldd meg a fogamzásgátlást. Nekem a hüvelygyűrűt sem ajánlotta a nőgyogyi, h ne kavarjon még jobban be.
22025. ivi79 (válaszként erre: 22019. - Mosolyka1111)
2012. ápr. 17. 11:42

neakadj ki. ennél durvább, h szintén labornélkül, de 14éveseknek adják h mensi rendszeres legyen, meg ne pattanásosodjon.

ha rendszeresen szexel, jobb a gyogyi(persze laborral), mint a kiveszem, vagy bentfelejtem azt mehetünk eseményutánira/abortuszra. bár komoly barát, felelősebb kapcsolat, itt lehetne gumizni.. én amig nem szedtem fogit, nem tudtam igazán élvezni a dolgot, mert folyton azon rettegtem, h ne legyek terhes. elvesztegettem 6évet ezzel, pár pasit, mert annyit szerencsétlenkedtem, kifogásokat kerestem h nekelljen szexelni(pedig akkor még nagyonis volt kedvem hozzá), mert féltem. szóval eléggé negativan befolyásolt ez az egész..

bosszúálló kutya olyan, h tegnap pl nem hagytam h üldözze a sünit(most nagy invázió van), szegény beszorult sarokba, nemérdekelte h szúr, mancsával piszkálta,így behoztam, erre lepisilte székem. meg bármi, ha nem játszom vele 24ből 20órát, akkor lop(zsebkendő, zokni, papucs, mosogatószivacs, ásványvizesflakon, plüssállataim), és kergetem az asztal körül, h meg ne rágja, ne nyelje le. ha megverem, leszidom, akkor vagy játéknak veszi és mégjobban ugrál, vagy elbujik sarokba, de 10perc után ujrakezdi, rángatja gatyaszáram, böködi itt a kezem a gépnél. ha nem figyelek rá, akkor odapisil. napközbenre nem tudom még kinthagyni udvaron, mert letapossa a növényeket, kiás mindent. félméteres keritést átugorja, a magasitást meg még nem csináltam meg. ha jobb idő van, akkor egy hosszú pórázra kilógatom, igy tudja h meddig van a határ, de ehhez nyitva kell lennie ajtónak, nyugodtabb is akkor. de ha hüvös, mint most, akkor bentvan, azt szól ha kell pisi-kaki.

igaz még csak 7hónapos, ráadásul fiú, meg más mint a németjuhászok voltak, de kiidegel..megkell majd műttessem, akkor visszavesz kicsit..

22024. .jucus. (válaszként erre: 22019. - Mosolyka1111)
2012. ápr. 17. 11:42

Mosolykám, ha a röntgen sem mutatja, akkor lehet, persze.

A bölcsességfogak korcsosulnak, rágófunkciójuk már nincs, ezért lassan el fognak sorvadni.

Persze azért néha nem árt röntgennel kontrollálni.

Van olyan szemlélet, ahol már preventíve kiszedik őket, sok baj okozhatnak.

Welkin, olvasom, hogy randi! Szuper, majd mesélj!

22023. Molygó (válaszként erre: 22020. - 8f3c54052d)
2012. ápr. 17. 11:37
Én meg megkérdeztem a barátnőm milyet szed és a patikában nekem adtak nekem is olyat... kész.
2012. ápr. 17. 11:33
Én fogigátló mellett lettem terhes 2* 18 évesen. És el kellett vetetni, mert mind a kettő életképtelen volt. Akkor voltam 38 kg és infúzióra kötve. Szóval, ha doki kell, akkor adok neveket, mert voltam endokrinológusnál akkor is. :S
22021. fb594c0e36
2012. ápr. 17. 11:29
Én is 18 évesen kezdtem fogamzásgátlót szedni. 5 évig ment ez, híztam egy csomót... bár lehet enélkül is híztam volna, de így ráfogtam a gyógyszerre + az ülőmunkára.
22020. 8f3c54052d (válaszként erre: 22019. - Mosolyka1111)
2012. ápr. 17. 11:25
Én mondok durvábbat Mosolykám, nekem úgy írtak fel fogigátlót, hogy személyesen se találkoztam a dokival. Anyum intézte. Igaz, akkor 18 voltam, de no comment. A lányomnak nem hagynám, hogy szedje, a saját példámból okulva. Hozzáteszem, nekem egy pasim se volt hajlandó gumit húzni és valahogy meg kellett oldani. Aztán olyan jól megoldottam, hogy mikor már szeretnék gyereket, nincs.
2012. ápr. 17. 11:15

Sziasztok!

Visszaolvastalak Benneteket.

Réka, jó munkát kívánok Neked, de utána majd gyere ám vissza!:)

Jucus, azt szeretném kérdezni, hogy simán lehetséges, hogy csak a két felső bölcsifog jön ki? Lányomnak a röntgen csak a két felsőt mutatja, hogy készülődik, az alsók még csírájában sincsenek meg. (Nem bánnám, akkor kettővel kevesebbet kellene huzatni.)

Welkin, holnap randi?:) Szorítok!

Ivi, milyen az, hogy a kutyus bosszúálló? Ez miben látszik meg Nálatok? (Nekem csak cicám van, azok aztán igazán rafinált jószágok, de kutyánál el sem tudom képzelni, hogy hátsó gondolatai legyenek:)

A fogigátlóról írogattatok: Lehet, hogy én azok közé tartozom, akiknek mákjuk van (volt) vele. 24 éves korom óta szedem, 29 voltam, amikor abbahagytam, két hónap után már várandós voltam a lányommal. Aztán szülés után 6 héttel elkezdtem megint, és 15 évig szedtem. Fél éve hagytam abba, és újra beállt 27-29 naposra. (Én mondjuk az a típus vagyok, akit úgy kell majd agyonverni.) Azért úgy vagyok vele, hogy nekem nagyon kényelmes volt ezt használni, de ahogy írtátok, okozhat nagy galibákat is. Valahol nem is bánom, hogy a lányom nem szedhet majd ilyesmit, valahol meg tán sajnálom is a kényelem miatt (abban bízok, hogy elég fegyelmezett, és eszénél lesz mindig.)

Viszont ami ledöbbentett, hogy a barátnőm lánya 16 évesen kezdte a szexuális életet (akkor lett komoly barátja), barátnőm elvitte őt nődokihoz, és mindenféle labor nélkül simán felírta neki a doki a fogigátlót, ez valahogy ledöbbent azért..

Szép napot, jó munkát kívánok Mindenkinek!

22018. 8f3c54052d (válaszként erre: 22016. - Szalmalány)
2012. ápr. 17. 11:14
Brutális vagy tezsvírem. Igazán brutális.
22017. Molygó (válaszként erre: 22009. - Nitanita76)
2012. ápr. 17. 11:11
Nekem is van problémás, ha elengedem szaladgálni nem jön vissza, vagyis visszajön de tartja a 2 métert nem lehet elkapni... mert nem akar még hazajönni, kis szemét :)
2012. ápr. 17. 11:04

Orvosokat én is tudok mondani a listára. Olyat is, akinél még a múlt évben voltam, RR előtt. De szerintem nem csak negatív lista kell, hanem pozitív is. :)

Hát Réka, ahogy gondolod, azért majd gyere és tappogj szépen.

Ja, itten írom, h a Hjan naplójában lévő kajarecik le vannak védve! Aki felhasználja, megetetem cukorral! :)

22015. DorkaMoncsi (válaszként erre: 22014. - Titamilla86)
2012. ápr. 17. 11:00
Én is most csak a terhesség miatt megyek el még most, különben nyúl lennék :D
2012. ápr. 17. 10:55
Na Dorka ,detto,ha nem fáj akkor én el se megyek ilyenkor. Ezért nincsenek a fogaim betömve.
22013. fb594c0e36 (válaszként erre: 22003. - Kr73)
2012. ápr. 17. 10:55
Heti 1 beköszönés, miegymás azért legyen :)
2012. ápr. 17. 10:53

Réka mindenkinek van ilyen az életében,de azért pihizz is. Ha véletlenül 20 kilót fogynék a tappogástól akkor majd jelzem. És úgy döntöttem,hogy a munkahelyi gépemre is letöltöm ezt az instrukciós cuccot, mert meg akarom normálisan tanulni. itt meg lyukasórába magamra zárom az ajtót és kész.

Én is olyan szívesen kajablogolnék meg fényképeznék csak tényleg az a baj,hogy lopják a cuccot.

A titkos feketelistára nekem legalább 5 letesztelt orvosom van.

22011. nitanita76
2012. ápr. 17. 10:53
én nem is figyeltem , de örülök...szép kerek szám
2012. ápr. 17. 10:52
Bejelentkeztem a fogdokihoz...az én fogdokimhoz csak jövőhét szerdán este 10-re kaptam volna időpontot...hát mondom addig nem várok, így kaptam a főorvoshoz időpontot reggel 9-re, holnap :D
22009. nitanita76
2012. ápr. 17. 10:51
problémás kutyikban jó vagyok ,
22008. 8f3c54052d
2012. ápr. 17. 10:51

Anita, elvitted a 22 ezres hozzászólást áááá mindig lemaradok áááááá :)

Réka, dehogy a munka az első, mi vagyunk az elsők. :) Jaj ne már, hogy eltűnjél annyi időre, az rengeteg!!! És ha mondjuk heti egyszer bekukkantanál? Nem kell végigolvasni, csak hogy jól vagy, meg ilyesmi. Naaa? Úgyse bírod ki. Ugye? Ugye nem?

Ivi, nekem a cicka ízlett annó, kövezz meg, de tényleg. Ez botrány. Ha üresen kéne innom tuti belehalnék.

22007. nitanita76
2012. ápr. 17. 10:42
köszike azért néha kukancs be...
22006. ivi79
2012. ápr. 17. 10:40

jóreggel(bocs) kollegák!

mindenkinek lesz meló, csak kérdés, h mikor nyerem meg az a 2,5milliárdot..akkor a legelső teendőm lesz h elviszem blökit kutyaiskolába, mert bosszúálló, és kimerül a mellékvesém, ha így folytatja..esetleg Tita szakosodhatnál problémás kutyákra is.

Réka, kell nekünk matek, statisztika is, mert pénzüggyel összeülve rengeteg számolnivaló lesz(bevétel, hehe).

lesznek hőforrások, azzal fütjük majd a fóliát, de ez a feladat Monyecre vár, ha jut ránk ideje..utazásai során hozhatna be steviát..

környezetvédő is kell, mert termékdij, minden fene van mostanában.

Anita a meddőségi klinikához sokkal több pénz kéne, egy ideig kooperálnánk mensmentissel, aztán majd meglátjuk..

Jucus, expasim anyja 45évesen szülte a 3.gyereket, a férje 60éves volt akkor. mindig duci volt, mozgott, folyton vmi diétát nyomott,(meg xanaxot), sztem neki is volt vmi aynagcseregondja, ráadásul eüs volt..

Hajna, ne finnyázz:) mig cickát ittam felüdülés volt a palástfű, ehhezképest a málnalevél üditő. én izesités nélkül iszom, de csak akkor fintorgok, ha fűmaradék kerül a számba.

feketelista egy txtbe jólenne, csak véletlen se szivárogjon ki, nehogy vmi gondod legyen belőle.

Szalma, a kajablogot elindithatnád végre, de vhogy védd le a recepteket, mert későbbiekben azlesz a büfé alapja..ápdétnorbi bekaphatja:)

22005. .jucus. (válaszként erre: 22003. - Kr73)
2012. ápr. 17. 10:37

Rékám, hiányzol majd. De a munka az első, így megértelek. Majd gyere, ha tudsz.

Puszillak.

22004. Molygó
2012. ápr. 17. 10:35
Rékám azéé gyere majd most komolyan mááá
22003. kr73
2012. ápr. 17. 10:25

Küldtem.

Csajok! Úgy kb. 2,5hónapra pindurit eltűnök. Ez azt jelenti, hogy olvasni nagy valószínűséggel nem foglak titeket (kivéve, ha naponta max.1oldalt termeltek - ami lehetetlenség), írni meg pláne nem, hacsak nincs vmi nagy történés/hír. Muszáj melóznom, mert ha nem készülök el, akkor aztán vége mindennek.

A privimet fogom nézni, tehát ha vki személy szerint hozzám szólna, küldjön privátit, azt fogom olvasni, és még válaszolok is rá, ígérem! De nem lehetek fent itt órákat nap mint nap, így nem haladok. (No, most rúgtam seggbe magam. A kisfőnökség meg majd ebéd után teszi meg ezt.)

Az eddigieket még átolvastam.

Csak egy megjegyzés: én azt sosem értettem, hogy a legalapvetőbb védekezési módszert miért nem mondják el sosem felvilágosításkor a tiniknek: ne tedd! Ennyi. Kövezzetek meg, de ez a szerény véleményem. Van rá nem egy ember bizonyítéknak, hogy enélkül még tud élni és létezni az ember. Na, de béfejeztem. Pusszantás mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook