Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Welkinem, az egyik kedvencem a gyökértömés.
A trepanálásoknál már majdnem sírtam, mert egyenesen következik belőle a gyök.töm.
A carboxi jóóó.
De jó, hogy ezt már nem csinálom vagy 6 éve.
Másik kedvenc a lenyomat, a jó kis békebeli gipszes, alginátos. Meg az ínykorrekció kauterrel.
ÁÁÁ.Ha nem muszáj, nem csinálnám megint.
Biznicbe te vagy az egyik oszlopos tag, de mindenki kapott feladatot.
áá én alapban szerényen rebegtetem a szempilláim, de ha félmilliárdot beleölök az üzletbe, akkor nincs lazsálás..különbenis inkább bóknak kéne ezt venni, h annyira jó szakemberek vagytok, h nemtudlak titeket nélkülözni:) voltam már kisfőni, de sztem a beosztottaim jól jártam velem. egyedül a sumákolás az amire ugrok.
nam baj ha dolgozni kell, ha oylat csinálok, amit szeretek:)
Zaki
Én kenyérből szoktam csinálni a máglyarakást,ha nincs itthon zsemle vagy kifli.Én úgy is szeretem))
Szalmám!
Alapállás, külső lábél egyenes, térdek kifelé néznek, csípő kicsit felfelé húz (picit Avivás) váll hátra húz. Ha jól értettem. Csak azt mond meg,hogy mikor lehajol is kinyomja előre a csípőjét?
Ha jól olvastam, akkor nekem aki több,mint 4 ruhaméretet óhajtok fogyni, 14 napig ezt a 15 perces cuccost kell csinálnom,ha lehet kizárólag ezt, szünnapok nélkül.
Szalmááááám, én itten vagyok...:Dragyogok...
megjövök a jókis fogászatból, erre mit olvasok itten továbbb??A fogászatot..b.akkkkkkker, :D :D :D Ma elegem lett, Jucus, legyökértömtünk ma vagy 10-et,tudod milyen pepecs meló az, mindegyiket egyenként, és mmindegyiket carboxicementtel zártuk és az meg ráragad mindenre, ésáááááááááááá meg brühöhühühühühüüüüüüüüüüü :( :( :(utájom...
na milyen bizniszbe akartok már engem ide beoltogatni??? :D én akarom csinálni, akarom. Főleg ha nem napi 16 órát kell dolgoznom és hazaérek időben hogy még tudjak Insanityzni, (ennyi kérésem lett volna már,anem jött össze, ezért nyűgös,zabos, és kibírhatatlan vagyok)....
Jucus! Nem sikerült a második részt letölteni és aztán kicsomagolni?
Tita! Ment priviben a második rész elérhetősége.
Na látod? Simán megvan a profil.
Már csak az anyagi része hiányzik. Ötletekből nincs hiány, ha mi ketten összefogunk! :)
bocs, ezek csak a tények. mintha dikret ki akarna vki velük izélni.
Jucus, de akkor Welkint engedd félállásban gyógytornáztatni, meg insanityt oktatni. Szalma is jöhet a trappolós tornájával, és a kis IR büféjével, ami később felfejlődik kajaszállitó céggé. aviva meg arwen torna is lehetne, mert nagy rá az igény.
Hajna lehetne recepciós, de csak ha tud 8órában mosolyogni. Réka te mihez értesz?
barinőmék nemrég nyitottak jógastúdiót, de megy a bolt úgytudom..
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?