Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok! Tanácsot kérnék, ill. tegyetek helyre! :-) Van egy ismerős, akit rávettem, kövesse ezt a diétát, s nyáron, mikor lesz ideje, csináltassa meg a vizsgálatot, mert eléggé PCOS-gyanús (szőrösödés, ami nálam szerencsére nincs). Simán bele is ment, de ahogy 1-2 dolgot újra átfutva felmerült bennem egy kérdés. Íme:
light gyümölcslé és gyümölcslé közt mi a különbség? A light-ra azt írja, hogy az cukormentes és 100%-os, abból 2 dl tesz ki 20gCh-t. Node: másutt azt írja, hogy 2 dl light gyümilé 10gCh. Most akkor mennyi az annyi? A házilag készített, minden nélküli, azaz natúr rostos gyümölcslé minek számít? Merthogy ez alapján light-nak sorolnám be. De akkor mennyi mehet belőle pl. uzsira, ha csak azt akarom inni? 2 deci vagy 4 deci? Nem mindegy! Vagy light-nak ezen felül szűrtnek is kell lennie? Akkor miért nincs odaírva? Vagy csak a boltban kapható ún. light gyümölcslére gondol, ami egyrészt drága, másrészt (régebben kóstolva) sz.r (mert emlékeim szerint tesznek hozzá édesítőszert). Nos? Vki okos fölhomályosítana? :-) Köszike!
SZiasztok! Csak bekukk, Hajna, köszi a dícséretet, és a bíztatást! :) Hétvégén több időm lesz visszaolvasni, most csak a 7. oldalig jutottam.
Szép estét!
kérdeznék, vki okosat.
major dokinő is jóarc mmben? Molygó te hozzá jársz sztkba nem?ad 4,6os tshra tiroxint? egy babaváró pmestársunk hozzá fog menni..
értelek!
Nagyon szép kis mami vagy gratulálok:-)))
És neked mit mondtak,hogy mitöl van szörösödés?
Mellékvese vagy mi?
Én nem tudtam,hogy neked is vannak szörösödéssel kapcsolatos dolgaid:-((
Akkor azt mondod,hogy egyszer nekem is lehet babám??Attol függetlenül hogy ha nem szedném az ajkamon ugy néznék kimint egy pasi:-((
Remélem hallotad hogy egy nagykö esett le a szivemröl:-))))
Nekem a hasamon, a nyakamon, és pajesz-szerűen vannak szőrök, ja meg combom hátulján is, szóval gyakorlatilag mindenhol, ahol baromira nem kellene, és tudod hol tartok...
Szóval konkrétan a szőrnek semmi köze a teherbeeséshez.
Az1órás cukrod kicsit gáz, az inzud nem annyira vészes, de dolgozni kell rajta. :-(
Az eper nálunk is még igazából virágzik, de már látni néhány kicsike kezdeményt. Kis édesek. :-)
Igen, lombikos vagyok.
Értékeim:
Vc- Inzulin
0- 4, 6- 8, 1
30- 5, 8- 47, 4
60- 4, 1 -44, 6
120- 4, 7- 37, 9
Az eper nálunk még csak virágzik. Már így is kecskévé változom a sok legeléstől, nem tudom ti ezzel hogy vagytok.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?