Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Én ma is ettem krumplit bi bi bííí, meg tegnap is ez van ha nem tudok mgamnak főzni otthon saláta meg most nem megy le a torkomon.
Szalmám jeeeeeeeeeeeeeee, akkor privibe küld át milyen gyűrűt szeretnél kb-re majd én véletlenül továbbküldöm az Uradnak tudod hogy legyen támpont. Mondjuk én az enyémnek nem szaroztam rámutattam hogyha szándékában áll akkor ilyesmit. Na nem olyasmi lett hanem az. Tipikus férfi.
Ivi sajnálom ezt a munkanélküliséget full gáz itt minden én otthon az egyik barátnőm tesójáak próblok melót szerezni de nem nagyon megy pedig elég sokmindenkit ismerek, szegény még valami boncmester mellé is badta a papírját, hát igen van 2 gyerek kell neki a meló :(
Hajnám szép hétvégét jó ballagást.
Éljenek a Mónikák kiemeltem Monyec kisasszony aki mán megint hol van?
Mosolyka! Jól emlékszem, hogy jövőre végez a lányod? Akkor néki küldöm az alábbit. Gondolkodjon, van rá néhány hete! :-) Vagy ha majd lassan megcsinálja a japán felsőfokút, akkor talán néhány év múlva újra meghirdetik ezt a lehetőséget, s akkor már kutatni mehet ki. :-)) Nem tudom, hogy áll az angollal, de orvosit tanulni angolul - az nagyon ütős/állat/komoly/jövőbemutató lehet.
A japán kormány egyetemi alapképzési és kutatói ösztöndíjakat hirdet fiataloknak.
A 2013 áprilisától 2018 márciusáig tartó egyetemi alapképzési ösztöndíjra érettségi bizonyítvánnyal rendelkező, 17 és 21 év közötti, angolul felsőfokon beszélő fiatalok pályázhatnak bármely tudományterületen.
A 2013 áprilisától 2015 márciusáig tartó kutatói ösztöndíjra bachelor vagy master fokozatú diplomával rendelkező, legfeljebb 35 éves, angolul vagy japánul felsőfokon beszélő fiatal kutatók pályázhatnak bármely tudományterületen.
Pályázati határidő: 2012. május 30.
Bővebb információ:
Magyarországi Japán Nagykövetség, Kulturális osztály; 1125 Budapest, Zalai út 7.
Email: moharos.eva@bp.mofa.go.jp
Tel.: (06 1) 398-3100
Ivi! Az jó, nézz csak körül! Holnap 4 után esetleg nem jössz be Budára? 4-ig melózok, aztán ráérek. Csak egy tipp. De persze ha pasizol... :-D
Ez úgy jött, hogy láttam kiwinél a micimacis képet...
Mi/ki az a wombat? Én egy maradi emberke vagyok, új meséket nem ismerek.
küldözgetek ide-oda, de az angol uyge 99%nál kell.azzal már rég felvettek volna oda ahol pasim is van, vagy még jobb helyekre.
pl tegnap jött vissza egy március elején elküldött müpás melóról h nemhivnak be:D tegnap amire elküldtem, az automata mélben bennevolt h több hét, mire feldolgozzák a beérkező pályázatokat. bazz egy cvn mit néznek hetekig de komolyan.. eddig össz 1interjúra hivtak be, 1 volt mélben 2környi próbameló, és 1 tesztes volt, de ezek mind sajnálom de nem ön nyert.. előző helyem(még a mucsa elöttit) 2nap alatt találtam, csak végig kellett járni a 3kört, viszont már elején tudtam h nyerő vagyok..
már gondolkoztam azon is h varrósmelókat keresek, bár kiestem már a gyakorlatból, meg az ismeretségi körökből,ezek sehol nem hirdetnek, hanem vándorolnak a tervezők közt. hirdetésben csak szalagmunka van, de mire egy gatyát felhajtok taknyomnyálam egybefolyik az allergiától, bicajos szénszűrős maszkban nemtom lehet-e dolgozni 10-12órákat(minimálbérér). ruhaboltokban is fogni kell orrom h ne tüsszögjek, meg mikor saját cuccaim között pakolok.
ma ha időben el tudok indulni, akkor beugrom mammutba elzárt hely nézőbe. a rokiwc jó lett volna, de a rohadékok csippes kódos mittoménmit csináltak belőle
Zsuga, az én fodrászom zuglói, lakótelepi, nem tudom, neked mennyire esik ki. Én legalább 15 éve járok hozzá. Szeretem, mert annyit vág, amennyit mondok, meg olyat csinál, amilyet kérek.
Krumplit ehetsz néha, ennyire ne vond meg magadtól.
Az értékeket meg nem szabad hasonlítani, mindenkit önmagához mérten néznek. Én 64-ről indultam, de voltam 74-is (terhelt inzulinról beszélek) és a felezése volt a cél. Az én indulóm Titának már bőven jó lenne egy babához. Szóval nagyon különbözőek vagyunk.
Na léptem csajszik, még telóról olvasok.
Szép hétvégét és drukkoljatok, hogy örüljön az ajándéknak a keresztfiunk.
Lehet, h az éhgyomrival is összefüggésben van, nem? Mert az nálam több, mint a harmada lett. Mindenesetre emberem már teljesen kész van, nagyon szeretne babát... Úgy vigyorog, már írt emilt, h imád, na most már tényleg itt az idő a babázáshoz- lassan. :)
MÓnik, boldog névnapot Nektek! :)
Kiwi, szia közöttünk, van kajanaplóm, abban is találhatsz esetleg ötleteket, mit egyél. :) Ha nincs recept Hajnánál és érdekel valami, akkor leírjuk, csak szólj.
Szalma, tök jó hírek. Csak tudnám, hogy nekem RR miért 50-60 mondott a terheltnek, amit jó lenne elérnem?
Én krumplit nem láttam 2 hónapja, de néha majd megőrülök érte.
Jucus szép fogyás, fejsimi.
Móniknak boldog névnapot. Hát igen nálam a naptár március végén van nyitva és csodálkozom, hogy nem tudom mikor milyen névnap van…
Babus, van egy pár ismerősöm, aki kiment nyaralni külföldre ott felszedett egy pasit és egyből terhes i lett (na ja azért ment ki). Én tutira nem egy gyereket kapnék be, hanem egy jó kis betegséget…A szőrösödéssel kapcsolatban, pedig kevés ember szőrösebb nálam, ami sajnos anyai ágon öröklődött az IR mellé. Na ezt az egy gátlásomat már levetettem. Évekig takargattam magam, meg szedegettem a szőröket lehetetlen helyekről… A vaterás 10db-os ovutesztről majd számolj már be. Én egyenlőre nem mertem rendelni....
Lányok nektek nem szokott olyan lenni, hogy mielőtt megjön felfalnátok a hűtőt.?Állandóan éhes vagyok, a hétvégén kell megjönni.
Hol van Zaki?
Eltűnt a fodrászom, kereshete újat. Bp-en eddíg 10-et fogyasztottam el (ettől már csak a nőgyogyi szám több!), mire őt megtaláltam. Van valakinek javaslata?
Hajna! Neeeeeeeeeee, kérlek szépen! Akkor most elmegyek innét örökre. :-(((
Ivi! Sehol semmi melólehetőség? Voltál pár interjún, nem? Na, akkor összeszedem a lenes dolgaimat, oszt adok én neked melót! De ez egyelőre csak egyszeri lesz, nem baj?
épp leszokni készülök az evésről, mert már csak 2hónapra van pénzem, meg lelkem sem túl jó mostanában, aztán szerdán is este 8kor estem neki a menzás káposztástésztának, de baromira nem izlett, csak már minden bajom volt..
egyedül a citromos mentás viz ami nagy mennyiségben megy nálam
Én még nem próbáltam krumplit tenni mellé, mert ha nagy ritkán csinálok, akkor krumplipürével megy nálunk.
Ja, és de, utállak. Úgyhogy egész hétvégén kukoricán térdeplés van neked a sarokban (vagy spárgán).
Hajna! Köszi a tippeket! Akkor elvileg (ha jó a petrezselymes krumpli) lehetne a sajtos-tejszínes husi mellé a tepsibe tenni krumplit, ami megfő, aztán meg megsül - talán még jobb is, mint a petrezselymes. Rosszul következtetek? (Hangsúlyozom: nem tudok főzni!!!) És szeretném tudni, hogy de ugye azért nem sértődtél meg rám?
Szalma! Az előbb egy teljes sornyi mosolyt írtam be, de ez a rohadék rendszer lecsípte a nagyobbik részét! :-(
Na végre már, annyira vártalak, mert mindjárt mennem kell. :))) Jaj, de jó hírek ezek, gratulálok! Meg ahhoz is, hogy papír nélkül megint férjhez mentél.
Azt mondjuk nem vágom, hogy akkor én 47 terhelttel miért nem babázhatok még? Hiszen cuki lötty nélkül még ennyi se lenne nem? Jó, mondjuk nálam ugye befigyel a lombik, azért az más tészta. No mindegy. Üdv az öröklött hajlamosok klubbjában, tény, hogy mi vagyunk szarabb helyzetben a javulás szempontjából.
A hal szuper hír, meg a joghurt is, köszike, hogy megkérdezted.
A szépséges Molygó tudja az esküvői időpontot. :)
(Az uram mondta, h szép vagy. :))
Sajna emellé igazán a krumplipüré illik. De végülis rizzsel is elmegy.
Igazán köszönöm az okítást, majd legközelebb megkorrektúrázom magam, mielőtt lementem a hozzászólást.
Sziasztok! Na, voltam Ritánál. Megdícsért, milyen csecse vékony vagyok, az eredményeim is jónak találta, annyi, h a 3* 850 meforalt lecserélte 2*1000+ 1*500 ra, mert szerinte így jobb lesz a felszívódás miatt. Ha nem bírom, akkor kapok xr- t, mert szerinte fogynom már nem is nagyon kell, de ha úgy jó nekem, akkor menjen le az a 3-5 kg.
Azért ennyire lassú a javulásom, mert erős hajlamom van a cukorbetegségre, és mivel egész életemben rendezetten és egészségesen ettem, ezért tartok jelenleg itt(különben sokkal rosszabb lenne). Az javul gyorsabban, aki magának köszönheti a bajt, nem öröklött, genetikai eredetű.
Mellesleg szerinte teherbe eshetek és meg is marad a baba (vagy babák a sok- sok petém miatt:)), mert ha a terheltem 70 körüli, akkor a diéta mellett (vagyis cukorlötty nélkül) már jó az eredményem a babázáshoz. :)
Na, akkor ezen is gondolkozhatok. :) A pasimnak kevés melója van mára, ezért meglepinek szánta, de eljött velem a dokihoz és Rita cuki volt, mert rászólt, h: Jöhet a férje is, nyugodtan! XD Én persze röhögve mondtam, h gyere, legyél a férjem, mire ő azonnal azt reagálta, h a csajok a fórumról szívni fogják a véremet, mi??? XD
Szóval még azt is mondta, h sportolhatok kevesebbet, nem kell ennyit.
Ja az ember mondta, h jövőre jöhet akkor a baba, mire én elküldtem gyűrűt venni. Na. Most visszaolvasok. :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?