Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Ivi, szorítok, hogy rendbejöjjön a kettőtök dolga.
Az anyákkal meg tényleg nem könnyű.
Az enyém azért nyerreg, hogy panelba akar menni (apu 5 éve halt meg). De nem érti, hogy a nagy családi házért annyit kapnánk pont, hogy kap érte egy napellakást, még a sz..-ros illeték meg ügynöki jutalék sem jönne ki belőle.
Másrészt meg állandóan nyavajog a nyugdíja miatt, hát basszus, 140 ezer van neki. Nem vagyok irigy, és legyen is neki, de akkor is, azért nettó 140-ért mennyit kellene már dolgozni (főleg mostanság) nem???? Mondtam neki, hogy sok helyen család él ennyiből gyerekkel. (Jobb nem is idegeskedni a szülőkön.)
Hát "Mosolykalánya" nagyon kis ügyes és okos. Mire RR nyugdíjba megy, mehet a helyére endokrinológusnak... :D De igazából mindegy mi lesz belőle, ilyen aggyal bármiben sikeres lesz. :) Gratula neki és Mosolykának is érte. :)
Van 1 barátunk, aki atomfizikus, több nyelven beszél és itthon nem kap munkát, most jött vissza Brüsszelből. Ahogy kinéz, inkább kimegy vissza.
A nyelv meg olyan, h tök sok helyre kérik, de sokszor használni sem kell. Szűrőnek használják, mint a diplomát. :S
Szalma, gratulálok, ezek ám a jó hírek!! Jó hallani, hogy ennyit javultál, és hogy elvileg babásodhatnál is.
Köszi az infókat is hal és joghurt ügyben.
Párod jó fej, szerintem hamarosan lánykérés lesz:)
Köszi, Réka, hú, ez nagyon-nagyon jó lenne!
A lányom amúgy még csak elsős gimis (vagyis kilencedikes).
Angolból megvan a középfokú nyelvvizsgája, most júniusban megy felsőfokú nyelvvizsgára.
Japánból most 24-én érettségizik előrehozottat. Utána teszi le a japán felsőfokút, de arra már csak úgy tud készülni, hogy olyan tankönyveket vett, hogy angol-japán, vagyis az angolt "használja" a japán tanuláshoz (mert magyar - japán tankönyv csak középfokig van).
Viszont ebből kicsúszik, amit írtál, mert ő 2015-ben végez majd.
Csak azért néz ki idősebbnek, mert előre teszi le az érettségiket és nyelvvizsgákat.
Nagyon nagyon köszönöm, hogy írtad, majd figyeljük az ilyen lehetőségeket, remélem, lesznek még ilyenek!!!
ritkán,talán 1-2havonta, mert neki sincs melója(jókifogás), régebbóta mint nekem,azt korahajnalban jön, mikor nincs nagyon ellenőr..akkor bezzeg készülődés mintha esküvő lenne.
anyám sokáig munkanélkül volt aztán 1évig semmi pénz mert nyugdijintézet egy őskövület, most nem dolgozhat, csak ha eléri az öregségit, de igazából elég kényelmes, neki moszkvatér már világvége..
ma is lesz randink, megyünk mozizni:) lassan készülödök is.
jó hétvégét mindenkinek!
Hajna, biztosan klassz lesz a ballagás, itt legalábbis jó idő van, kicsit borús, kicsit napsütéses, és jár a levegő.
A lányom máj. 24-én írja az írásbeli érettségit japánból.
Monyec is Mónika, nem is tudtam! Akkor neki is boldog névnapot!
akkor inkább jövöpéntek, de nem igérem 100%ra.
anyagilag sem menne a költözés,pedig nemrég lett volna egy kecó a szomszédjukban olcsóér és kapna kedvezméynes hitelt is, de annyira labilis a helyzet ebben az országban, para belevágni egy hitelbe..
ha van melóm is elég necc fenntartani ezt a kis házat+náluk sem férünk el, külön meg főleg nem férne bele, mert ő is támogatja szüleit, nemtudnánk 2 háztartást fenntartani..
anyám érdekes dolog, azon is kivan h tesóm lelépett egy ideje..apám páréve halt meg és még nem tette túl magát az egyedülléten, eléggé elhagyja magát, nem él túl józan életet sem..
Ivi! Úgy nem lehet túllépni és változtatni, hogy összeköltöztök? Vagy anyudat nem mered egyedül hagyni?
Érjen még a találkánk, a szerda ált.nem túl szerencsés nekem (akkor vándorlok, de időre). A hétfő-péntek jobban bejön nekem.
holnap megyek be f5re kelenföldre pasi elé, most épp kapcsolatmegmentő szitu van, sokminden történt a múlthéten:( keddre elvileg nincs semmi dolgom, akkor betudnék menni.
wombat az egy nagytestű ausztrál rágcsáló, nem mese, csak pasim mondta h rá hasonlitok. egész nap nyammog vmi füvet, alszik, ás(kertészkedik),cammog, aranyosan néz. rendelt is nekem ausztráliából egy plüsst, azzal alszom mindig:)
végre költöztek hozzánk is az állatkertbe, ő az:
wombats.net/wombat-pic.jpg
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?