Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok csajszik bent volt ma egy vásárló nagy öröm hirröl repdes nekem amikor szinte nem ismerem meg ugy ell mesélte mint ha 1000éve barátnök lennénk,hogy spontán lefeküdt egy pasival és egyböl teherbe esett na mondom fassa pont jónak mondod én meg vigyorogtam mint egy hülye gyerek:-((
És ráadásul egy kicsit tulsulyos is na mindegy.
Ti hogy vagytok lányok?
A szörösödésem ami az ajkamon van és ugye bár az sose fog ell mulni attol már nem is lehetek terhes ugye???
vagy csak akkor ha kurv@ nagy mázlim van???
Köszi :)
Az MM-ben mondta a doktornő (BH). Ha ügyes leszek nem kell gyógszer. De elég béna vagyok eddig...
Réka, cseresznyét lehet enni, banán, szőlő, dinnye, ezekkel kell vigyázni.
Kiwi, üdv közüttünk! Kérdezz nyugodtan. Inkább kérdezz, mint szarul egyél. Péksütikre, fel nem tüntetett tápanyagra mindig a súly felét számoljuk CH-nak. Értékeid milyenek? Hogy derült ki? Mesélj kicsit magadról. Ismerős vagy, mintha láttalak volna valamelyik fórumon, talán a lombikosban?
Réka, az epernél azért várd meg, míg piros lesz. (Oké ezt nem hagyhattam ki. Énkérekelnézést.)
de vizsgálták régen a sotén, csak érdeklődés hiányában beszüntették. volt vmi prof aki haladó szelleműen dolgozott, csak meghalt és onnan kezdve minden egy rakás szar.
az lehet kint magasabb szinvonalon oktatják az endókat és jobban is kezelik a betegeket, korszerűbb vizsgálatok vannak, tehát gyógyulnak, megfelelő terápiát kapnak, ezért nincs tumultus. itthon egy rohadék ir-el v pm-el bejárod a fél sztkt meg 5dokit mire végülis maszekban elég volna 3havonta meglátogatni 1db dokit.
Szia itt is! :)
Nincs zacsija?
Sziasztok! Enyhe IR-rel csatlakoznék ha lehet. Lenne majd pár hülye kérdésem a kajákkal kapcs. Kaptam már anyagot, de még annyira hülye vagyok hozzá hogy hiába olvasom, nem vágom mit hogyan. Ja, egyébként 160 g diétán vagyok.
Most pl. az érdekelne, hogy az Aldis kenyérliszt keverékből készült kenyér/zsemle CH-ja mennyi lehet?
Úgy indult januárban, hogy eucreas, de aztán mégsem szedtem be, és a Tűű doki februárban egy e-mail-re írt fel másik gyógyszert, és így 2,5 hónapja merckformin XR 750-et szedek napi kettőt vacsi után.
Ha esetleg kell valakinek Eucreas, szívesen odaadom, mert nem fogom beszedni, és rosszul is voltam tőle, míg a merck-től semmi bajom.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?