Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
szia ez már sajnos csökkent glükóztolerancia.az éhgyomrin kívül a cukrok is rosszak:-(inzu 0 perces 5-10
120 perces max ötszöröse, de legfeljebb 25.mondjuk én ezzel nem értek teljesen egyet, de lányodé mindenképp rettentő magas.miért volt terhelés?baba nem sikerül?
A lányom ma aptam meg az eredményeit. 27 éves.
Vércukor terhelés- 0' 4.73 mmol/l 4.1- 6
Vércukor terhelés- 30' 8.91 mmol/l 4.1- 6
Vércukor terhelés- 60' 9.54 mmol/l 4.1- 7
Vércukor terhelés- 120' 8.54 mmol/l 4.1- 7.8
.
Inzulin- 0' 13.81 mIU/l 2.6- 24.9
Inzulin- 30' 110 mIU/l * 2.6- 24.9
Inzulin- 60' 165.4 mIU/l * 2.6- 24.9
Inzulin- 120' 244.3 mIU/l *2.6- 24.9
azt mondták a referencia értékeket az inzulinnál elrontották.. valaki?
én a sütőport semmivel, de ha valami olyat sütök, akkor a szódabikarbóna is jó bele.
A vaníliás cukor helyett használhatsz vanília aromát, vagy xilites vaníliás cukrot.
21. napon nem okés. Harmadik napi kell mindenképp.
Nekem pl. 3. napon mindig 10 felett van sajna. Viszont 21. napon már lecsökken 7 körülire.
Luteális fázisban mindig alacsonyabb.
És mindig a 3. napi számít!!!
Hát te :)))
De volt már több is, és mindig úgy örültem.
Nagyon örülök nektek :)
Sokat gondoltam ám rád! Meg minden új várandósra. Azért megkönnyebbülés a 12. héten túl lenni.
Majd mindenképp írd meg látszódik-e hogy fiú lesz lány!
Vigyázz magatokra. Ügyes vagy, csak így tovább!
Minden oké, már túl a bűvős 12-ön, lassan megvan a 14.hét is. Sima vérvételen a cukrom tök jó volt, terheltetni csak a 24.héten kell, ahogy a többi kismaminál. Pajzsmirigyem kissé túlműkszi magát, nagyon alacsony lett a TSH-m, de már szedek rá gyógyszert. De azért pénteken megyek egy pajmirigy uh-ra, biztos ami biztos alapon.
Diétát tartom, néha kicsit többet eszem mint 160 ch, de azt hiszem 180-nál soha nem eszem többet.
Metet a 12. hét közepével elhagytam.
Reméljük továbbra is minden oké a babóval, látni csak 1 hónap múlva fogom a 18.heti uh-n. Remélhetőlg akkor majd szépen szétteszi a lábat is láthatjuk mit rejt a pocak.
ESZTI!
Ezer éve nem láttalak errefelé. Mi újság van veled? Dobhatnál egy privit no :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?