Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

76452. Monyec83 (válaszként erre: 76451. - Zzsuga)
2013. szept. 18. 16:44
Igen, így van ahogy zsuga mondja. A dokik hajlamosak elbagatelizálni egy méhszájsebet vagy a másik véglet, hogy azonnal műteni akarják. Nekem is volt, a dokim kivárt, mindig figyelte, azt mondta, hogy nagyon pici, ezt nem műteni egy szülés után nézne rá, hogy akkor mi van. És mit ad az ég, mikor legutóbb voltam citológián a doki örömmel mondta, hogy eltűnt, visszahúzódótt. Igaz nálam nem volt sem vérzés, sem együttléteknél fájdalom, ami pedig tipikus jele a méhszájsebeknek.
76451. zzsuga (válaszként erre: 76439. - Szilvita)
2013. szept. 18. 16:38
az a gond, hogy látják, de mint sok mindennel nem foglalkoznak pedig a méhszájseb elöjele egy rákosodásnak. Nem akarlak megijjeszteni de szerintem ezt még a vérezgetést is nézesd még több orvossal. Nekem évekig volt mire egy doki hajalandó volt vele foglalkozni és kikezelni és nem egyből műteni, azt se engedd de járjál inkább utána jobb a békesseg lent...
76450. ivi79 (válaszként erre: 76447. - Molygó)
2013. szept. 18. 16:35
u bakker de rég olvastam be ide.. ennyi idő eltel már? gratula a babához:)
76449. Monyec83 (válaszként erre: 76442. - Lylandra)
2013. szept. 18. 16:20

Fel a fejjel és kitartást! Tőlem is kérdezhettek, én is tudok anyagot küldeni. Mi még nagyon a fórum indulásakor verődtünk össze, 2-3 éve. így jó sokat kellene visszaolvasni, hogy minket megtaláljon :-). ezért nem lelhettél ránk :-)

Ha bármiben kételkedsz, kbizonytalan vagy akkor bátran írj priviben, ahogy jucus is írta, azt hamarabb olvasom én is.

76448. .jucus. (válaszként erre: 76446. - .jucus.)
2013. szept. 18. 16:19
Most látom,kicsit sok lett a sajnos...lényeg a pozitív hozzáállás:):):)
76447. Molygó (válaszként erre: 76442. - Lylandra)
2013. szept. 18. 16:11
Itt még egy régi! Csillag asszem előttem elmondtak mindent amit ehhez hozzáfűznék, de nemtom neked ki mondta vagy miért gondolod hogy felsőbbrendűeknek érezzük magunkat, ezt elutasítom. Aki ezt mondja menjen orvoshoz. Ide mindenki tanulni jött és jön bárkinek szívesen segít bárki erre a nyakam teszem főleg a régiek közül. Lylandra az én sikerstorym annyi hogy 1,5 év -25kg gondtalan terhesség, pontos diéta betartása, és most két hetes kisfiú aki itt alszik mellettem :) úgyhogy bíztatok mindenkit nem feladni csinálni megéri.
76446. .jucus. (válaszként erre: 76442. - Lylandra)
2013. szept. 18. 16:03

Jelentkezem,mint régi....

Asszem én is segítettem eddig bárkinek,ha kérte. És ezután is így lesz,de inkább priviben írjatok,mert azt hamarabb észre veszem,mint itt a hozzászólást.

Lyla, én 20 kilót fogytam a diéta-mozgás-gyógyszer kombóval,de a fény az alagút végén még messze van.

Sajnos babakérdésben nem vagyok kompetens,van egy 21 éves fiam,én már nem akarok szülni.

Sajnos a diéta lazulásával visszalátogatott néhány kiló, de most bekeményítek.

76445. Ditkebaba (válaszként erre: 76441. - Szalmalány)
2013. szept. 18. 16:01
:-)
76444. lylandra (válaszként erre: 76442. - Lylandra)
2013. szept. 18. 15:58
Csak még annyi, hogy a sikertörténet azért fontos ennyire, mert szerintem minden fejben kezdődik és dől el, szóval azt is át kellene állítanom.
76443. lylandra (válaszként erre: 76440. - Ditkebaba)
2013. szept. 18. 15:53
Köszi, Kedves vagy :)
76442. lylandra (válaszként erre: 76437. - CsillagTM)
2013. szept. 18. 15:51

Arra ez jó volt, hogy tudom ki a régi és így tudja keresni őket az ember, ha... Ugye én júliusban csatlakoztam a fórumhoz és akkor már sok régivel nem találkoztam, és nem is tudtam róluk, pedig azért visszaolvastam egy jó pár oldalt :) Én is kaptam anyagokat, amit bizton állíthatok, hogy elolvastam, kijelöltem, és idő kellett-kell, hogy megemésszem, de még most is vannak anomáliák, amiket nem tudok és megerősítést várok. Sőt biztos vagyok benne olyan is van, hogy olvastam, de nem emlékszem rá, gondolom másnál is előfordult már :) és rákérdezett itt....

Nagyon igyekszem minden nap mérni és szem előtt tartani az elveket, de pl számomra a sikerek nagyon sokat segítenének, amit gondolom a magán fórumon beszéltek meg. Nálam most már megvan minden a gyógyszer, mozgás, táplálkozás, de az a talán hit, talán bizalom nincs, hogy ez tényleg működhet, főleg ennyi minden után (mármint, hogy most így egyek, aztán úgy stb...). Ehhez kellene minél több sikerminta (nem véletlenül kérdeztem egyszer, hogy ki mennyit fogyott és mit hogyan csinált stb.), hogy kicsit felszívjam magam lelkileg is és azt gondolnám, bár most is vannak sikertörténetek, de gondolom minél többen vagyunk ez annál több :) Jó lenne látni a Ti szemeteken át az alagút végét vagy az útközbeni buktatókat az elkerülés végett. Persze érthető, hogy a sok kérdés, kezdő stb. már sok, de lehet, hogy gyakrabban benézhetnétek és nem csak ilyenkor, amikor ilyenek történnek, én legalábbis örülnék neki nagyon.

2013. szept. 18. 15:49

Jáááj, mi van itt. :)

Csak annyit szólnék hozzá, hogy én a héten is küldtem olyan embereknek anyagokat, akik csak rám írtak priviben és azt sem tudom igazából kicsoda.

Időnként én is olvasom a fórumot (de már nem lenne aktuális a hozzászólásom), de itteni emberkék is szoktak írni, h: Szalmi, szerintem erre tudnál válaszolni és akkor jövök és vagy privátban vagy nyilvánosan válaszolok. (Ezentúl is, de komolyan.)

Én itt sok segítséget kaptam, meg igyekeztem adni is valamennyit.

Csillag, mikor nálam voltál, akkor is mondtam, hogy igazából azért alakult a klub, mert többek között nem akartuk szétoffolni a fórumot a magánéleti dolgainkkal, mert a diétáról sok újat nem tudtunk már mondani és kialakult egy közösség.

Valami fordított demokrácia van, ugyanis csak az jöhet be, akire mindenki rábólint. Tehát elég 1 vétózás, akkor már nem jöhet be. Mi 3an magunkra vállaltuk az admin szerepét, de nem mi döntünk.

Segíteni most is segítünk, én rendszeresen a webshopos emailen vagy privátban is írok bárkinek, ha kérdése van és pont én tudok rá válaszolni. Ha meg nem tudok, akkor azt írom meg. :)

Abban igaza van Hajnának, hogy bele lehet unni a méjoghurtbanánszőlőegyéb kérdésekbe.

Főleg, ha elönti az embert a probléma, munka, taposómalom, akármi. Akkor nincs annyi ereje.

Sajnos nekem sincs annyi időm, amennyit szeretnék, pedig én ugye nagyon jó helyzetben vagyok, de most a shoppal is sok a dolgom és ugye én mindig pörgök valamerre. :)

Nekem kell, h magamnak korlátokat állítsak, mert hajlamos vagyok egész nap csicseregni, akkor viszont nem haladok a munkámmal, a főzéssel, a tornával.

Mindez nem magyarázkodás, nem tartozok senkinek elszámolással, csak annyit szeretnék ide hozzáfűzni, ha bárki is úgy érzi, tudok segíteni, megkereshet priviben, vagy írjon rám, h válaszoljak már a 666 666. hozzászólásra. Akkor megteszem, tuti.

Én még indig azt mondom minek veszekedni, mikor verekedni is lehet. :D

Uff. :D

76440. Ditkebaba (válaszként erre: 76421. - Lylandra)
2013. szept. 18. 15:38
Sajnos nem emlékszem az időre, de legközelebb majd megnézem neked. Én is nagyon szeretem.
76439. Szilvita (válaszként erre: 76377. - Zzsuga)
2013. szept. 18. 15:38
Azt a doki látta volna, nem?
76438. 8f3c54052d (válaszként erre: 76435. - CsillagTM)
2013. szept. 18. 15:37

Jaj ebbe megint bele kell szóljak. :)

Nem a szövegértés egyes, hanem a szóválasztás.

Mónit meg még nem láttad idegesnek. Nagyon messze van még attól.

76437. CsillagTM (válaszként erre: 76431. - 8f3c54052d)
2013. szept. 18. 15:33

nem vagyok, csak már tapasztaltam ezt-azt.

lányok, akik elszenvedői vagytok ennek az igen "értelmes" adok-kapoknak: én elnézést kérek. bár a többiek írásaiért nem felelek, azt szívből sajnálom, h a röpke őszinteségi rohamom indította el ezt a lavinát. én akkor újabb pár hónapra visszavonulok, mindenkinek - ahogy már többször írtam - szép napot, javulást meg minden jókat kívánok.

76436. Monyec83 (válaszként erre: 76426. - CsillagTM)
2013. szept. 18. 15:33

A szövegértési problémáidról nem tehetek! Azt hiszem én is leírtam, hogy igen, az volt a gond, hogy hiába segítettünk.

Butább már valóban nem leszel.....

76435. CsillagTM (válaszként erre: 76429. - Monyec83)
2013. szept. 18. 15:31

erre annyit muszáj reagálnom, h akiket tényleg érdekeltem, és tartották bennem a lelket (szerencsére még sokan voltak ilyenek, a Hoxán és a való életben is), azokkal továbbra is jó a kapcsolatom, és végképp nem köpök senkit szembe (főleg nem a most itt lévőket, akikre viccből a pórnép szót használtam, szövegértés egyes). nem mellesleg, én is sokakat vigasztaltam, bíztattam...de most mit fényezzem magamat?! nem illik a "persona non grata" imidzshez :P

amúgy a stressz ártalmas, szóval nyugi ;)

76434. 8f3c54052d (válaszként erre: 76432. - CsillagTM)
2013. szept. 18. 15:30
Nem a véleményed a baj, hanem a stílus, ahogy leírod. Az tud bántó lenni.
76433. 8f3c54052d (válaszként erre: 76430. - Ancsix)
2013. szept. 18. 15:29
Erről van szó. :)
76432. CsillagTM (válaszként erre: 76427. - 8f3c54052d)
2013. szept. 18. 15:28
elnézést, ha valakit zavar, h ami a szívemen, az a számon. ilyen voltam mindig, és remélhetőleg ilyen is maradok. a barátaim éppen ezért szeretnek, tőlem senki nem fog kamu hízelgést vagy egyéb megjátszósdit tapasztalni. és ha ennek az a hátulütője, h a Hoxa néhány számomra arctalan, vadidegen és a stílusa (háhá, nem csak az enyém lehet irritáló:)) miatt nem sokra tartott tagja nem csíp, hát zokogva bár, de elviselem :P
76431. 8f3c54052d (válaszként erre: 76428. - CsillagTM)
2013. szept. 18. 15:28
Ne legyél paranoiás. :)
76430. ancsix
2013. szept. 18. 15:27
Én valahogy a kettő között gondolom, Csillagot megértem, mert én sem kapok már itt választ ha nagy ritkán kérdezek (nem alapot és nem hülyeséget!!) simán átugorja a kérdésemet az a 2-3 ember, aki általában teljesen másról beszélget. Viszont azt is el kell mondanom, ahogy ezt látva írtam annak az egy-két régi tagnak, akik amikor először kérdezgettem, sokat segítettek (akkor még alapokat kérdeztem) és ők nagyon hamar mindenre feleltek eddig mindig, tehát privátban válaszolnak legjobb tudásuk szerint engem sosem hajtottak el legalábbis :-).
76429. Monyec83 (válaszként erre: 76385. - CsillagTM)
2013. szept. 18. 15:27
Azt már elfelejtetted "kedves", hogy amikor a műtéted volt mennyien tartották itt benned a lelket, mennyien szurkoltak neked a sikerért? Igen, ez a pórnép volt az!!!! És te most a nagy sértődöttségedben mindenkit szembeköpsz?! Bedobod itt a témát, hogy a zárt klubb, meg felsőbbrendű banda és elvonulsz jót szórakozni a reakciókon?! És ha valaki neked nem tetsző véleményt ír rólad/neked akkor máris elsőszámú közellenség?? Ezek után még csodálkozol, hogy "persona non grata" vagy a klubban??!
76428. CsillagTM (válaszként erre: 76425. - 8f3c54052d)
2013. szept. 18. 15:24

nem írtam, h mondtatok volna ilyet (én legalábbis ennek max. más megfogalmazását hallottam), éppen ezért írtam oda utána zárójelben: "jó, ezt csak én mondom:)"

amúgy Hajna, mint tudod, veled eddig nem volt semmi bajom, és úgy láttam, ez kölcsönös. (persze, ki tudja...)

76427. 8f3c54052d (válaszként erre: 76368. - CsillagTM)
2013. szept. 18. 15:22

Jaj te lány. A stílusoddal még mindig vannak problémák, ezért értenek annyian félre. Egyrészt nem vonultunk el teljesen, hiszen olvasni általában mind szoktunk hébe-hóba. Igen, van egy privát fórumunk, ahol magánéleti gondokról bajokról írunk egymásnak. Hogy kit veszünk be, az a csapat döntése, nem egy személyé, de ha már valaki úgy gondolja, hogy őt nem annyira szeretné, mert mondjuk nem ismeri annyira, ellenben leírt olyan dolgokat, amit nem szívesen tárna ki ország világ elé, akkor ezt el kell fogadni. Nálam pl. volt olyan, akit nagyon szerettem volna bevinni, de a többiek leszavazták. Akkor ez van, bár sajnáltam, mert én mondjuk nagyon csípem őt. De olyan is volt, akit nem vettünk be és bosszúból kivágott minket a naplójából, mert úgy megsértődött rajta.

A régiek közül pl. itt van Zsuga, vagy Adri, szerintem Tita is szokott írni néha.

Besértődni én nem szoktam, max. megsértődni, de ilyenen semmiképp.

76426. CsillagTM (válaszként erre: 76422. - Monyec83)
2013. szept. 18. 15:19

a személyeskedés továbbra sem hat meg, és nem engem minősít. de hátha neked jól esett leírni, legalább ennyi haszna volt.

engem nem érdekel, h elvonultatok, amit kell, én tudom a diétáról. de azért hallottam én többetektől, h "milyen kiakasztó, h itt annyi hülyeség hangzik el", stb. stb., és h ebből lett elegetek. na most akkor ki hazudik...? látod, Hajna pl. korrektül le tudta írni, h tényleg ez volt a probléma. (hallottam még anno elég csúnya dolgokat egyes emberekkel kapcsolatban, akiket aztán nem is engedtetek be a klubba, de ezt tényleg nem szeretném kitárgyalni, nem érzem, h méltó lenne hozzám.)

amúgy ha megsértődtem volna, nem reklámoznám Szalmi boltját boldog-boldogtalannak, de sebaj. az, h van véleményem dolgokról és emberekről, az más lapra tartozik, de mint látom, itt mások is szabadon alkotnak véleményt :)

innentől én lezártam ezt a dolgot, a véleményem persze továbbra is megvan. ti nyugodtan tárgyaljatok ki engem v másokat a VIP-klubban :P, vagy akár itt (bár felhívnám a figyelmedet, h az itteniekkel már túllendültünk ezen, és itt vagy priviben mindent normálisan, intelligensen lerendeztünk). mint mondtam, a személyeskedésektől és a sértegetésektől én nem leszek se butább, se rosszabb ember (sőt, még idegesebb sem:)).

a jókívánságot, ha nem baj, nem köszönöm meg, az oka, h nem érzem őszintének.

76425. 8f3c54052d (válaszként erre: 76385. - CsillagTM)
2013. szept. 18. 15:10
A pórnép kicsit erős. Nem hiszem, hogy bárki is mondott volna ilyet, vagy bármelyikünk is ne segített volna szívesen, akár privátban is.
76424. 8f3c54052d (válaszként erre: 76385. - CsillagTM)
2013. szept. 18. 15:09
A zárt csoportban a magánéletünkről írunk.
76423. 8f3c54052d (válaszként erre: 76416. - Tejespite)
2013. szept. 18. 15:02
Na, akkor én is, mint régi, had szóljak hozzá. :) Nem azzal volt a gond, hogy sokadszor felmerültek ugyanazok a kérdések, ez újak esetében teljesen természetes, én így kezdtem, mint a régiek itt mind, kérdeztünk folyamatosan. De erre állítottuk össze az anyagokat. A probléma ott kezdődött, hogy átküldtük az anyagot, nem lett elolvasva, majd fel lett téve egy olyan kérdés, ami kb. az első bekezdésben benne volt. Meg mikor még félév után is azon megy a lovaglás, hogy miért nem lehet joghurtot enni, meg reggelire tejeskávét inni. Na ebbe bele lehet ám fáradni, bár azt gondolom, én még hősiesen kitartottam. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook