Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Ja értem :)
Pfuhh, hát, csak jövő szerdára adott időpontot az endós, úgyhogy hozzá akkor, nőgyógyihoz meg rá keddre sztem. Szeretném nagyon lezavarni nov. folyamán legkésőbb a hormonpanelt újra meg egy inzu terhelést, máj. legelején voltak uccsóra szal 6 hónap gondolom okés lesz így nekik.
Mindenképp kielemezgetjük, persze, oda-vissza :)
Most voltam egy sima HO előírta nagyrutinon, de a cukrom elmászott :S Meg a TSH-m is :S Egyelőre nem parázok, mert sok mindentől lehet, megvárom a terheléseket meg mindent.
Viszont, hál istennek minden rendben van, mármint a vérkép, sőt, életemben ilyen szabályos májfunkcióm még nem volt :D
Bár a vérzsírjaim megint kb. mint a matyóhímzés, de mindig is a triglicerid volt magas és a koleszterin alacsony, most meg megfordult, 15 év után... Ki érti ezt...
Igen, kártya kell hozzá. Bár valahol azt olvastam hogy lakossági kiszolgálás is van , de sztem nincs.
Nutella íze van:) élmény ennyi, persze egyszerre max 30 grammokat szoktam, palacsntába, kenyérre...
Aldiban? Húú de jó lenne.
Pont megyek ma szolnokra. Lehet beugrom akkor.
Jajj. Nem tudom...
Ha nem javultam semmit, akkor nem :)
Sajna a Lidl-ben sem lehet már kapni :(
Én úgy vennék pedig. Milyen finiket lehet belőle sütni!
Na, most írt a kismami, hogy hozna nekem sütit
:-), és hogy lehet-e nekem barna rizslisztet, mert az neki jó. Fogalmam sincs, jó nekünk?
Én is kíváncsi vagyok az eredményedre Tittike!
:-) Felírod majd ide is?
Á, nem nagy ügy, mert csak szolnokra kell menni, 20km. De olyan vaksi vagyok sötétben. A férjemmel így osztjuk be, hogy nappal én, éjjel ő vezet :)
De most nem akarom elmiatt elrángatni otthonról.
Na, mikor mész a dokikhoz? Remélem mondanak vmi megnyugtatót!
Pénteken bepötyögöm neked a leleteket. Elemzést kérek :)))
Meg nyilván megírom, hogy mit mondott a nődokim.
Remélem én is kapok tőled beszámolót.
Meg is találtam a receptet:
134. PISKÓTATEKERCS HAJNÁTÓL 2012-10-05 10:58
PISKÓTATEKERCS HAJNÁTÓL
Ahány tojás, annyi evőkanál liszt, annyi evőkanál xilit/eritrit, késhegynyi szódabikarbóna.
Nálam így nézett ki:
- 3 tojás
- 3 evőkanál eritrit
- 3 evőkanál durum liszt
- késhegynyi szódabikarbóna
- diab eperlekvár
A tojást szétválasztani.
Sárgákat összekeverni az eritrittel.
Utána összekeverni a tojásos masszát a liszttel és a szódabikarbónával.
A habnak felvert fehérjét beleforgatni.
Megsütni tűpróbáig. Még forrón kiszedni a tepsiből, megkenni lekvárral és feltekerni.
Ez az adag egy pici tepsire elég, pici átmérőjű piskótához. Lehet mindenféle más krémmel is készíteni.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?