Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Eddig én is így csináltam :)
hívtam, mlg nem lehet nov végére elpjegyezni, küldjek mailt. küldtem. Olvastam, hogy te is barnáztál az XR től,akkor a tegbapi ezekszerint normális?
Rencz doktornő idén sajnos nagyon korlátozottan rendel,mert szakvizsgázik.
Én is szombaton voltam nála, akkor azt mondta,várja a karácsonyt,mert akkor vége ennek a hajtásnak.
Szóval ha hozzá akarsz menni,már hívhatod az MM-t, és számolj vele,hogy le akarnak majd beszélni...de ne hagyd magad!:)
Már akár most is megpróbálhatod!!! mert hosszú a várólista!!!
Köszi, én is így gondolom, én pénzem és választok ergo. Mennyivel korábban kell hozzá bejelentkezni ha novemberben szeretnék menni?
Nem szeretik, de rólad van szó és ahhoz mész akihez akarsz. Szóval nyugodtan kérjed..
Jó reggelt! Még mindig nem jött meg :( 35. nap. de tegnap volt egy icipici barnás dolog, kezdtem örülni.. Szerintetek ha korábban Boncz doktornőnél voltam, kérhetek időpontot a Rencz doktornőhöz? ha korainak érzem a terhelés megismétlését, attól még (ha elmondom a tapasztalataimat azóta amióta a gyógyszert szedem)lehel rajta változtatni?az adagon pl. a terheléses megismétlése nélkül?
Jah, egyébként sziasztok :)
Én nem osztom el a reggeli ch-t. Egyszerűen eltolom a napomat.
Ha 9-kor sikerül reggelizni, akkor onnan indul a nap. Max nem 3 óra múlva tízóraizom, hanem 2 és így tovább. De este 8 későbbre nem csúszik a vacsi. Nekem ez bejött a hétvégékre.
Déli kelés az esélytelen nálam:) De hétvégén sosem eszem 7-kor. Azt én sem tudtam, hogy a reggeli ch-t el kell osztani akkor az egész napra...
Nyugodtan mehet az életed értelme is. :-) Velem is mindig jön, és együtt megyünk be. VV-nél ez természetes, egyáltalán nem gond. Nálunk is mindig kérdezget a férjem tőle, mert nekem nem mindig jut eszembe minden.
Van már időpontom a doktornőhöz.
Viszont lenne még egy kérdésem, hogy szokott zajlani nála? Egész konkrétan életem értelme szeretne elkísérni, meghallgatná ő is mit mondanak, mik a z esélyek, mire kell majd figyelni, stb.
Szokás ez, titeket elkísér a párotok?
Eddig ,,sima" nőgyógyászhoz jártam, oda nyilván nem jött. Csak látja, hogy egyre rosszabbul viselem a várakozást, meg próbálna tenni valamit, csakhát nyilván nem tud..
Beszéljem le, vagy jöjjön ő is szerintetek?
Azt is mondta ebből nem kéne rendszert csinálni! :-)
Csak ha így alakul, aztán pedig többi étkezésre elosztod a napi szénhidrátnak meg kell lenni.
Azért ezt is jó tudni :) mert ezt nem mondta a doki, de nem is emlékeztem már rá, hogy olvastam volna valahol.
Igen nekem is azt mondta orvosom, azt írtam is akkor egyből azzal kell kezdeni, ha meg mondjuk dél fele, akkor ebéd ! :-)
Igen azt tudom, azt nem tudtam akkor most melyik a nagyobb hiba ha ennyivel később veszem be gyógyszert vagy ha kihagyom? Köszönöm szépen!
Ha tízóraival indítasz, akkor vedd be akkor a gyógyszert. És ami még fontos, hogyha kimarad a reggeli, akkor a reggeli ch adagját el kell osztani a többi étkezésre. Tehát a napi ch mennyiség bevitele maradjon meg.
Én is XR-t szedek este. Reggel hétvégén én is elcsúszok, általában 9-kor szoktam enni, de most olvastam amit küldtek anyagot, hogy akkor már csak tízóraizhatnék...
Hát igen régen én is csak este szedtem úgy nem volt ilyen gond. Most az érdekelne ha valaki nem akkor eszik reggel,amikor szokott mi van?! Azért 100%-ban gondolom senki nem tartja kukorékol hajnalban minden áldott nap! :-)
Sikerült elérni még a dokit és azt mondta a clostytól inkább csökkenie kellene. Megkérdezte nem vagyok-e terhes, hát az sajna nem. Végülis szedjem tovább és ha még mindig erős akkor holnap hívjam.
Én mondjuk eleve 7 és 8 óra között eszem, és a hétvége nálam is necces, de én a merckformin xr-t este szedem.
Régen volt róla szó,de nem emlékszem válaszokra, ha valami miatt későn keltek mondjuk 9 órakor utána hogy oldjátok meg dolgokat? Én reggel és este szedek gyógyszert étkezésnek reggel 7-ig kéne történnie. Orvosom azt mondta étkezés tekintetében nem szabad reggelinek venni már a 9 órát hanem tízórainak szóval annyi ch-t egyek reggeli így kimarad ezt értem, csak régen csak este kellett gyógyszer így nem volt gond most viszont reggel is és megkeveredtem. Vegyem be 9 fele vagy be se vegyem ? :( 95%-ban kelek korán, de gondolom mindenkivel van olyan hétvégén mondjuk vagy 1-1 nap nagyon kimerült s elalszik. Olvastam e témában, de valaki azt írta be sem veszi,mert a szervezetnek az reggel kéne, nem délelőtt valaki meg azt írta nem szabad kihagyni, orvos válaszol rovatokban maguk az orvosok is kétfélét feleltek! :(
Hátha mond valamit, gondolom ő már találkozott ilyesmivel.
Szerintem a Clostynak semmi köze hozzá.
Ma már nem, de holnap felhívom. köszi
Nem tudod megkérdezni az orvost?
4. nap és nagyon vérzem, sokkal jobban, mint szoktam ilyenkor.
Én is így vagyok, nekem sosem volt rendszeres mensim, közben meg az elmúlt 5 évben sokszor vérezgetek fél évig szinte egyfolytában, ki érti ezt? Kis remény, hogy mikor teherbe estem, is ugyanez volt a helyzet, nem szedtem metet, és nem is diétáztam...és nem is menstruáltam. A dokik ma is csodaszámba vesznek:)
És most hanyadik napon vagy? Rendesen vérzel?
3.tól kell szednem-inszemre megyünk
További ajánlott fórumok: