Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Sziasztok csajok:)
Na jól eltűnt mindenki a hétvégén:)
Na majd holnap...
Sziasztok Lányok!
Nemrég értem haza a buliból.Lehetett választani,hogy kártyajóslást kérek, vagy aura felmérést.Én az utóbbit választottam.Érdekes dolgokat mondott a pasi, pedig én meg se mukkantam.Az ágyunk vízéren fekszik és a Hartmann vonalak a hasamon át futnak.(ennek azért még utána olvasok) de átsimította az aurámat, és elég furcsa érzés volt.Szavakkal nem tudom elmondani, az érzés volt furcsa.
Úgyhogy most ezeket meg kell emésztenem.Lehet, hogy köze van a vonalnak ahhoz, hogy nem akar sikerülni a baba?
Lehet nála venni valami kristályt, amivel le lehet az egész lakást árnyékolni 7 ezer Ft, szóval annyira nem nagy összeg.Be kellene rá ruházni...
Én pont most azon gondolkozok, hogy jó lenne egy szakács tanfolyamra elmenni.De elég drágák, és volt olyan hely, ahol nincs gyakorlat.Pedig engem igazán az a része érdekelne.
Jó lenne fortélyokat megtanulni.
Na megyek csajok, mert így egyik sem lesz kész:)
Pussz, majd közben be-be nézegetek:)
Ez jó hír.Legalább most már tudod figyelni a ciklusod.
Azért egy kicsit szomorú dolog is nem?Nekem legalábbis az volt.
De fel a fejjel, süt a nap bár irdatlan nagy szél fúj itt Győrben.Majdnem leszedte rólam a kabátot:((
Úgy döntöttem hogy megfőzöm a hétvégi kajákat. Ez a terv. meg a virágaimat kellene rendbe tenni.
Jó fodrászkodást, aztán csini legyél:))
Szia:)
Na ez nagyon jó hír:))
Sziasztok csajok:))
Remélem jó éjszakátok volt:)
A hógömböt én is koppintottam mástól.De ha a gömb alatti linkre kattintasz, akkor elvisz arra az oldalra ahol be lehet írni az adataitokat,és ami kódot kiad, azt bemásolod a magamról szöveges részhez, majd mented.
Na ezt elég érthetetlenül írtam le, de nem vagyok egy számítógép zseni.:((
Szerintem is jobb, ha terhesen nem utazgat az ember annyit. Na hátha bejön ez a kiszemelt doki.
Megyek én is apukázni:)
Jó éjt! :) Majd holnap beszélünk! Puszi:))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?