Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
sziasztók! Erre én is kiváncsi lennék hogy mit segit elő.És nem fájt amikor bele szúrták a tüket?Mint mondtak hogy menyi ideig kell csinálni a kezelést?És ha meg lehet kérdezni mennyibe kerül ez az egész?
És ez tulajdonképpen mit segít elő?? A peteérést, vagy a teherbeesést?
A beszámoló:az egyik fülemben 5 tű, a másikban 1 tű van.Tartós tűk, 1 hét múlva kell visszamennem.A doktornő aranyos volt.a fülem elég érzékeny,de sebaj.A célért mindent.
Először kicsit aggódtam,hogy mivel rövid hajam van, mindenki kérdezgetni fog,de eddig semmi.Szerencsére.
Csajok!
Most csak pár szót.A férjem itt álldogál és a gépet várja.Holnap beszélünk.Ja, a fülem kicsit fáááj.:((((
Úgy látom ma este mindenki pihizik, na majd holnap! Puszi nektek, és jó éjt:-)))
Megyek a gyerekért, majd jövök!
Nagyon:) Jól bezabált:-DD
húúúú, kínai:) Nyam-nyam, a kedvencem:))
Hogy ízlett a sógornődnek az ebéd??? Én ma kínait ettem, fincsi volt!
Na sziasztok ismét:)
Vendégem volt, azért nem jöttem idáig.
Yulcsy! Várjuk az élménybeszámolót, bár én tudom milyen azt aku:)
Kíváncsian várom a tapasztalatokat:-)))
Egyébként teljesen kész vagyok, mert igaz,hogy próbálom pozitívan szemlélni a dolgokat, de a munkatársam felesége állandóan bejárkál az irodába (most is már legalább 2 órája itt van), itt szoptatja a gyereket, itt játszanak vele, hát elképzelhetitek, hogy hogyan érzem magam! Nagyon szeretem a babákat, de azt nem értem, hogy ezt miért állandóan itt kell csinálni, főleg, hogy tudják, hogy min mentem keresztül!!! Na mindegy remélem nemsokára már be se kell jönnöm dolgozni:-)))
Hello,
Nekem azt mondták a dokik, hogy nem kell kivizsgálás, úgyhogy májusban már élesben fogunk próbálkozni:-))) Remélem hamar összejön. Azért kíváncsi leszek, hogy nálad mit sikerül megállapítani a vizsgálatokkal.
Lehet, hogy pont azért történt ez az egész dolog, hogy a párod rájöjjön, hogy mennyire is szeretne már babát:-))) Fogd fel így és akkor talán könnyebb lesz, és biztos a másodikkal nem lesz semmi probléma!!
Bocsi egy kicsit elmegyek mert a net folyamatosan lefagy! :( Tiszta ideg vagyok töle! Később vissza nézek.
Szeretnék elmenni, de jelenleg nincs rá pénzem. Most folsavat szedek, áprilistól meg elevitet fogok.
Értem.elmész azért kivizsgálásra? Én megyek igaz nekem ez volt a második vetélésem én azért megyek.szedsz valami erösitöt?
Hajnalban 2x-3x kijártam pisilni akkoriban, és febr.5-én fél 5-kor is így volt, és tiszta vér lett a papír. De semmi fájdalom, a vérzés is csak annyi volt, mert aztán csak picit összemaszálta a papír, de ennyi. Nem mentem át azonnal a kórházba, mert reménykedtem, hogy elmúlik, mert nem véreztem, csak az a reggeli volt, de aztán délután csak bementem és azonnal műtöttek is.
És nálad voltak valami jelek,vagy az ultrahangnál derült ki?
Azt írta a szövettan, hogy fertőzés, de mivel kb 1-1,5 hétig halott babát hordtam, így attól is lehetett fertőzésem. Szóval nem tudni mi volt a gond.
Hát igen nálam is igy van én se tudom megmondani hogy mikor vártam már enyire.neked megtudták mondani hogy miért ment el a baba?
Én is arra gondoltam, hogy lassan megjön végre. Még soha nem vártam ennyire.
Szia Adrienn!Üdv köztünk.ÉN is nagyon sajnálom ami történt!Nekem feb 11-én volt a mütétem és még nekem se jött meg.Szerintem neked már kezd dolgozni odaben a pete érés és azért érzel görcsöket.
Szióka! Igen megyek teljes kivizsgálásra.Most megvárom mig megjön és utána megyek a dokihoz és elsönek a hormont akarom megnézetni.utána gondolom a többit majd a doki eldönti.Ti mikor probálkoztok megint?
Bocsi, hogy így eltűntem, de mikor felnéztem ide senki nem írt,most meg oldalakat kellett olvasnom:)))
A kajás részeknél kopogott a szemem az éhségtől, mert ma gyümölcsnapot tartok.Húsvétig minden kedden csak gyümit eszek.
Bár most jöttem meg a városból és mindenhol finom illatok szálltak, majdnem elcsábultam.
A kristályon én is agyalok, de nem jutottam semmire.
Este 7-re megyek akkupunktúrára. Majd elmondom milyen volt.
Szia Adrienn!
Sajnálom én is, hogy ezt át kellett élned.Nagyon nehéz, de túl lehet és kell is rajta lépni.
Fel a fejjel!!
Az az igazság, hogy én már régóta szeretnék babát, de párom mindig azt mondta, hogy most ne, majd később. Mindig óvszerrel védekeztünk és a nyáron volt az, hogy mielőtt felvette volna, azelőtt egy pár percig védekezés nélkül voltunk. Tudtam, hogy abba a pár percbe könnyen belemegy, így reménykedtem, hogy nem vesz fel óvszert. Augusztusban viszont már nem volt itthon óvszerünk és annyira belemelegedett a dologba, hogy nem érdekelte, hogy nem védekezünk. ugusztustól mensi után 1 héttel voltunk így együtt minden hónapban 1x, majd dec. elsején mikor együtt voltunk összejött a baba. Mivel én voltam felül, így nem tudott mit tenni. Nagyon haragudott rám. El is akarta vetetni. Január vége felé kezdett beletörődni a dolgokba, a kórházban meg már ő is nagyon sírt. Most már ő is nagyon szeretne babát és azt mondta, amint májusban elkezdünk dolgozni az ügyön. Bocsi, de le kellett írnom az előzményeket. :)
Na pussz, megyek tésztát főzni az ebédhez!
Jó étvágyat nektek!:)
Csajok most megyek ebédelni, majd később jövök!!!
Jó étvágyat mindenkinek:-))) Puszi
További ajánlott fórumok: