Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan tovább missed ab után fórum

Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)

119. sanett77 (válaszként erre: 118. - Anett13)
2010. febr. 26. 19:35
Miért nem adnak ide egyet? szivesen felnevelnénk:))
118. anett13
2010. febr. 26. 19:33
Ja,hogy tetézzem a dolgot,én önkormányzatnál dolgozom, és pont beszéltem az egyik munkatársammal aki a szociális irodán van, és ő mondta,hogy ebben a hónapban "csak" 4 újszülöttet hozott el a kórházból, mert az anyák meg se nézték őket! Felháborító, ezeknek persze ha kell, ha nem jön a baba!!!
117. sanett77 (válaszként erre: 114. - Anett13)
2010. febr. 26. 19:32

Hogy a fenébe lehetnek ilyen tetvesek??? Már bocsi a szóhasználatért, de ez felháborító. Mindenhol ilyen gondok vannak? Nálunk hormont nem csinálnak, maszek laborba kell menni. Most is 12000 lesz a vérvétel:(( Mondjuk a többi eredményt még aznap megkapja az ember, de azért ez mégiscsak sok.

Vagyogatok......most sincs baba, reggelre megjött. De a lényeg, hogy a progi szintem tökéletes lett:))

116. anett13 (válaszként erre: 113. - Sanett77)
2010. febr. 26. 19:31
Hát mint látod, megelőztelek egy perccel. Vicc az egész, úgyhogy szerda előtt nem fogok semmit tudni. Még jó,hogy a sógórnőm a kórházban dolgozik, és még én megyek a dokihoz Pestre, megkérdezi az eredményemet!!!!!!!! Eddig egyébként 3 doki látta a szövettant, de mindegyik elég értetlenül nézett!!! Remélem szerdán valamivel okosabb leszek, csak az a baj, ha véletlenül elcserélték a szövettant, esélyem se lesz megtudni, hogy esetleg mi volt az oka, hogy elment a baba!! Veled mi újság??? Mesélj valami jót, mert nagyon elfáradtam a héten!!!
115. sanett77 (válaszként erre: 106. - Évike21)
2010. febr. 26. 19:26

Szia Évike:)

Üdv köztünk. Nekem is volt 3-szor vetélésem és én is csak azt tudom mondani hogy ne add fel, pozitívan kell gondolkozni, egészségesen kell élni és soha fel nem adni a reményt hogy anya ill. szülők lesztek!

Kitartást és elsősorban megnyugvást kívánok!

114. anett13 (válaszként erre: 105. - Kismongi)
2010. febr. 26. 19:24

Na csajok, hát ma sem lettem okosabb. Sikerült beutalót szereznem, hogy nézzék meg a hcg szintemet. Reggel el is mentem vérvételre, mert a doki mondta, hogy délután hívjam fel az eredménnyel. Na mikor ott voltam a laborba, kijelentették, hogy szerdán délután!!!! mehetek a leletért. Felhívtam a dokit, nem akarta elhinni, hogy ilyen van! Hát eddig ennyi történt, nagyon kíváncsi leszek, hogy szerdán mit mond a doki, mert én már semmit nem értek!! Gondoljatok bele, ha valakinél tényleg fennáll az életveszélyes állapot várjon 5 napot a leletre????

Anett Yulcsi hol vagytok???

Amúgy kivel mi újság?

113. sanett77 (válaszként erre: 112. - Anett13)
2010. febr. 26. 19:23

Szia Anett!

Na mi volt a vérvételen? Mesélj már!!!!:)

112. anett13 (válaszként erre: 111. - Évike21)
2010. febr. 26. 19:20
Szia Évike!! Szerintem a legjobb úgy felfogni a dolgot, hogy beteg lett volna a bébi (ami nagy valószínűleg így is volt), és az se neki se nektek nem lett volna jó! Szerintem csak is pozitívan szabad nekikezdeni a következő terhességnek, mert a dolgokat bevonzhatjuk, főleg a rosszakat!!!!! Egyébként nekem is 6 hónapot mondtak, de utána néztem, és mi 3 hónap múlva újra próbálkozni fogunk:-)))))
111. Évike21 (válaszként erre: 110. - Kismongi)
2010. febr. 26. 18:39
Hát igen.muszály elengedni mégha nehéz is!Én mindig azzal nyugtatom magam,hogy jobb igy(12hetes voltam akkor)mintha már nagyobb lett volna,vagy betegen született volna meg!Te hány hetes voltál?Én most akarok visszamenni az orvoshoz,hogy vizsgáljon meg,meg hogy milyen vitaminokat szedjek!Te milyet szedsz?Vagy ilyenkor mi a legjobb??Én az elevitet,magne b6ot szedtem!
110. kismongi (válaszként erre: 109. - Kismongi)
2010. febr. 26. 15:33
de én azt mondom hogy probáld meg elengedi a babát! És erösnek kell lenni tudom hogy lelkileg teljesen oda vágja az embert de bizni kell abbam hogy minden jó lesz eZután és pozitivan kell álni a dolgokhóz! :)Amugy 2 vetélésnél már érdemes kivizsgáltatni magát az embernek szerintem,
109. kismongi (válaszként erre: 108. - Évike21)
2010. febr. 26. 15:27
nekem is elsőnél volt barna folyásom utána rá kétnap mulva meg véreztem.Én igen kértem mert addig nem merek probálkozni mig nem tudom hogy mi lehet a bajom.mert ha harmatszor is ez lenne hát nem tudom hogy ki tudnám e birni.
108. Évike21 (válaszként erre: 107. - Kismongi)
2010. febr. 26. 13:56
Szia!Köszike!Sajnálom tényleg,tudom,hogy nehéz!Denagyon erős lehetsz,mrt én nem birnám ki ha mégegyszer elmenne!Próbálok mindi a szépre gondolni,de nagyon nehéz sajnos!Nekem az orvos azt mondta,hogy várjak vele fél évet,de szerintem az nagyon hosszu idő,főleg hogy nem tudni mikor sikerül ujra!A szövettanról nem mondtak semmit,csak annyit hogy valósznűleg beteg volt a baba!Mert már az elején voltak rózsaszines folyásaim!Te kértél teljes kivizsgálást most?Vagy azt mikor érdemes csinálni?
107. kismongi (válaszként erre: 106. - Évike21)
2010. febr. 26. 13:50
szia Évi üdv köztünk! nekem kétszer ment el a babám most volt a második februárban.Én azt tudom mondani hogy probálj erös lenni és pozitivan gondolkodni!Tudom hogy nehéz de nem szabad görcsölni.Nekem a dokim azt mondta hogy 3 hónap kell várni.Lehet tudni hogy miért ment el a baba?
2010. febr. 26. 13:42

Sziasztok!Én még "új" vagyok itt!Nemrég regiztem fel az oldalra!Nekem Január 11. én ment el az én kis angyalkám,akkor este megis csinálták a műtétet!De nagyon nagy fájdalmaim voltak,mint testileg-mint lelkileg!!Igazából még most sem vagyok teljesen jól!Nem tudom ezt,hogy lehet feldolgozni!!Mindig csak a kisbabán jár az agyam!De most talán egy kicsit összeszedem magam,mert megbeszéltük a párommal,hogy újra próbálkozunk!:)De mindig azon jár az agyam,mivan ha ez sem sikerül!?Igazából hány hónap után lehet próbálkozni?Adjatok egy kis pozitiv gondolkodást csajok!Bár tudom,hogy nektek is nehéz!!

Puszi nektek!

105. kismongi (válaszként erre: 100. - Anett13)
2010. febr. 26. 12:42
Szia Anett! Hát ezt én sem értem a szövettan miért mutatja azt hogy nem voltál terhes? Hát ott volt az ultrahang ott látszódot!akkor miért csinálták meg a mütétet ha nem lettél volna terhes?Biztos hogy valamit elkevertek mert ilyen nincs!
104. anett13 (válaszként erre: 103. - Sanett77)
2010. febr. 25. 20:09
köszi, nagyon aranyos vagy!!!! Holnap beszélünk! Neked is jó éjt:-))))
2010. febr. 25. 20:08

Jól meg kavarnak te szegény:(( A lényeg hogy holnap kiderül hogy mennyi a hcg-d. Szorítok, ha már így alakult, akkor csak méhenkívüli ne legyen.....

Sok sikert holnapra!

Jó éjt:))

102. anett13 (válaszként erre: 101. - Sanett77)
2010. febr. 25. 20:03

szia,

Nem 100%, hogy elcserélték, de egyszerűen nem tudunk mire gondolni! Egyébként nálunk kipostázzák a szövettani eredményt. A probléma még, hogy az én dokim már elment a kórházunkból (sajnos),így nem tudtam neki megmutatni, bár délután felhívtam és elmondtam neki is. Sajnos ő nagyon messze ment, úgyhogy hozzá nem tudok menni, de ő is azt mondta, mint a pesti doki, hogy csináltassak egy hcg tesztet vérből,hogy a méhen kívüli terhességet kizárják. Egyenlőre ennyi, holnap megyek vérvételre, szerdán meg a pesti dokihoz, majd meglátjuk!!!! Hát "röviden" ennyi!

101. sanett77 (válaszként erre: 100. - Anett13)
2010. febr. 25. 15:18

Szia:)

Ez érdekes szitu. Hogy lehet elcserélni a mintákat. Meg mi az hogy nem voltál terhes???!!!

Nálunk a doki kapja meg a szövettani eredményt. Átnézi és úgy adja oda. Elmagyarázza hogy mi van rajta.

100. anett13
2010. febr. 25. 14:48
Sziasztok csajok! Hát nem egyszerű napon vagyok eddig túl!! Kezdeném ott, hogy megkaptam a szövettani leletemet, ami furcsa volt számomra. Beszéltem egy pesti dokival, aki azt mondta, hogy ennek semmi köze a terhességhez, ez alapján a szövettan alapján nem voltam terhes!!!! Na most 3 pozitív teszt, valamint ultrahang után (ahol már láttam a szívpulzációt), igen is terhes voltam, úgyhogy a dokival most már csak arra tudunk gondolni, hogy elcserélték a mintát!!!! Pillanatnyilag annyiban maradtunk, hogy kérnem kell egy terhességi tesztet vérből, hogy mindenképpen kizárhassuk a méhen kívüli terhesség gyanúját, majd ennek függvényében megyek jövőhét szerdán Pestre a dokihoz, hogy a végére járjunk ennek a dolognak. Na röviden ennyi, nagyon elfáradtam a mai nap folyamán, és már teljesen összezavarodtam, mert fogalmam sincs, hogy mi van!! Ja a slussz poén, hogy ezt a vizsgálatot csak is nőgyógyász írhatja fel, úgyhogy mehetek a korházba és amelyik doki épp ott van, attól kell kérnem a vizsgálatot,már előre tartok a megjegyzésétől, ha elmondom neki, hogy a pesti orvos kérte:-((( Na mindegy, nem nagyon érdekelnek, ennek mindenképpen utána járok!!!
99. anett13 (válaszként erre: 92. - Reni000)
2010. febr. 25. 11:41

Szia,

Jelenleg épp parázom a szövettani eredmény miatt, de talán már délutánra már többet fogok tudni,akkor jelentkezem. Most elmegyek és megebédelek, mert ma még nem ettem semmit:-))))

2010. febr. 25. 11:24
én is megyek intézni a melóhelyemet majd jelentkezem.sziasztók!
2010. febr. 25. 11:16
na megyek is takarítani.sziasztok
96. reni000 (válaszként erre: 93. - Kismongi)
2010. febr. 25. 11:08
Köszi a kérdésed egész jól vagyok.Csak semmihez nincs kedvem,pedig neki kellene állnom takarítani.
95. reni000 (válaszként erre: 80. - Sanett77)
2010. febr. 25. 11:07
Szia!Nagyon sajnálom,hogy veletek is megtörtént ez a szörnyű dolog.Nekem eddig 2 vetélésem volt,sajnos.És én sem adom fel amíg nem lesz egy kisbabám.Mennyi ideig kell szedned a gyógyszert és mikor próbálkozhatok újra?
2010. febr. 25. 11:03
Szia Kismongi!Te hogy vagy mostanság?Hát igen a vitamintól sokat lehet hízni,én amúgy sem vagyok egy karcsú lány sőt,de amikor szedtem a vitamint akkor nagyon sokat híztam.
93. kismongi (válaszként erre: 92. - Reni000)
2010. febr. 25. 11:02
szia Reni hogy vagy?
92. reni000 (válaszként erre: 65. - Anett13)
2010. febr. 25. 10:59
Szia!Hogy vagy mostanság?Igen,Dunaújváros elég közel van hozzánk.
2010. febr. 25. 10:41
Hát ez a baj, én pont oda nem szeretnék hízni:-))) De tulajdonképpen mindegy, a babócáért mindent!!!!!
2010. febr. 25. 10:36
nekem is azt mondták hogy ez lenne a legjobb.Az a kép elég régi! :)Én a vitamintól most legalább 4 kg szedtem föl de csak a hasamra ment meg a combomra.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook