Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
A kajára visszatérve, a kenyér nekem sem okoz gondot, de a tészta már annál inkább!!!! Azt nem tudnám elhagyni a kaják közül!!
Mindegy, ha nem is sikerül fogyni, majd a terhesség alatt megpróbálok minél kevesebbet hízni:-))))
Jól gondoltátok. 2-3 hónap minimum kell, de legalább 2 mesi.
Mást nem tudsz csinálni, mint szeded a folsavat, meg a vitamint.
Esetleg kérhetnél egy teljes hormonvizsgálatot(tb állja) is és igen, apukának sem ártana egy vizsgálat.(kb 12-13000 ft)
Szia Adrienn,
Üdv közöttünk, sajnálom ami történt:-( Nekem február 8-án volt a műtétem és most pénteken (március 5-én) megjött. Szerintem neked is napokon belül meg kell, hogy jöjjön úgyhogy ne izgulj:-)) Egyébként hány hetes terhes voltál?
Ki ez a pancser doki??????? 1 hét után azt mondta hogy lehet házaséletet élni????? 4 hétig meg se próbáljátok. ez a minimum és legalább 2 hónap szünet, vagyis védekezzetek. A szervezetednek regenerálódni kell.
A szövettan úgysem mutat ki semmit, nekem sem, csak azt igazolta hogy méhen belüli terhesség volt. Én 4 hétig hordtam úgy, hogy már nem élt. Minden gyanús tünet nélkül. Igen, ettől is lehet fertőzést kapni.
Szia:)
Nagyon sajnálom hogy neked is át kellett ezen esni:(
Na de fel a fejjel, lesz még nekünk babánk:)
Ne aggódj, hamarosan biztos megjön. Ezek a görcsök attól vannak, mert lényegében ez is egy seb. Gyógyulni kell neki, rendeződni a dolgoknak. El fog múlni. Kontrolon voltál már?
Igen, sajnos hazug világban élünk, ezen nem tudunk változtatni mi. Ha lesz valami jó állás, nem fogom elmondani a babát. Majd lesz valahogy.
Mondjuk én a kenyérről lemondtam, de a tészta, krumpli nem megy. Eszek, csak inkább kevesebbet.
Hát szerintem a legjobban teszed, ha esetleg van valami állás, amit szeretnél meg sem említed a bébit!! Tudom, hogy ez kicsit gáz, de hidd el ez a legjobb megoldás. Én mikor az Eszti 3 éves lett el akartam menni dolgozni, 2 és fél évig nem sikerült. Ha nincs gyereked az a gond, ha van akkor meg az. Ezért a legjobb, ha megkérdezik, hogy szeretnél-e mond, hogy majd egyszer. Nem kell azt az orrukra kötni, hogy mikor. Hidd el, ha az érdekük úgy kívánja ők is kitalálnak bármi okot, hogy elküldjék az embert és nem lelkiznek rajta. Sajnos ilyen világban élünk!!!
Igen a legjobb volna, ha se krumplit, se tésztát, se kenyeret stb... nem ennénk. Na de én biztosan nem fogom kínozni magamat!!
Pénzügyi- számviteli suliba mennék, de most lecsúsztam róla....
Jobban szeretnék dolgozni valahol, de amikor kiejtem a számon hogy babát akarunk, azt mondják köszönöm. Amit meg ajánlanának, azt soha az életben nem csinálnám. 10 évig voltam kocsmáros, elég volt:(
Nekünk meg az a baj hogy eléggé krumplisak vagyunk, ami szintén nem tesz jól a kilóknak....
És milyen iskolába mész?? Én is szeretnék már otthon lenni, de még április közepéig ki kell tartanom, utána elmegyek tanulmányira.
Én azt vettem észre, hogy egyre jobban tésztás lettem az elmúlt években, ami persze együtt jár a kilók szaporodásával:-(((
Én most hivatalosan nem. Munkanélküli vagyok, de azért dolgozgatok. Ez egy hosszú történet.
Most szeretnék suliba menni, de jövő hónapba indul.
Finom, gyors, egyszerű kaja. Én is azért csináltam most ezt, mert jön ebédre a sógornőm és ezt rendelte. Ha a kerítés spagettiből lenne, azt is megenné.:-DD
Gyere, jut neked is:)
Igen eszek tésztát, keveset és azt is durum, vagy tojás nélkülit.
Bolognai: Darált hús lepirítva, paradicsom püré, vagy konzerv paradicsom, oregánó, só, olasz fűszerkeverék. Jól összefőzni. Mellé tészta és finom sajt:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?