Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Hozzávalók:
22 cm-es formához (zárójelben a 28-30 cm-es formához)
* 1 db tojás (2 db)
* 1 evőkanál hideg víz (2 ek.)
* 4 dkg cukor (8 dkg)
* 1 cs. vaníliás cukor
* 5 dkg liszt (10 dkg)
* 1/2 teáskanál sütőpor (1 tk.)
Elkészítés:
A tojásfehérjét a hideg vízzel és a csipet sóval keményre felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, majd a tojássárgájával nagyon habosra keverjük.
A sütőport a lisztbe keverjük és több adagban a krémre szitáljuk, óvatosan beleforgatjuk
A vajjal kikent és liszttel beszórt formába töltjük. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd a hőt 180 fokra visszavéve kb. 15-18 perc alatt megsütjük. A formában hagyjuk kihűlni, utána kiborítjuk.
Tetszés szerinti pudinggal, gyümölccsel, zselével töltjük.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Szia te utak réme:-DD
Hogy vagy? Piroska?
Az jó:)
Én mondjuk nem tartós tűket kaptam anno, de hallottam már róla...
Ja igen!Elutazunk a rokonokhoz a hosszú hétvégére,így nem leszek internetközelben.
Úgyhogy jövő héten találkozunk!Jók legyetek!
Szia Yulcsy:)
Hogy bírod a tűket?
Húúúú, akkor nem megyek ki az utcára:-DD
De azért szorítok!!!:))
Szia:) Köszönöm:)) Most vagyok egy pár percre még.
Mi újság?
Úgy látom te nagyon univerzális vagy:-)) Mindig újabb dolgok derülnek ki, hogy mi mindenhez értesz:-))
Persze, hogy megértjük:-)))))) HAJRÁ+++++++++++++++++++++++
Sziasztok:)
Nem, bárcsak bevackoltam magam, de annyi dolgom van. Ígérem ha délután egy kicsivel több időm lesz, jövök és írok, de most is jönnek körmöt csináltatni.
Pussz:))
Ja?! Remélem megbocsájtotok nekem, de nálunk most pé napok vannak:-DD
Reggel mikor felhúztam a redőnyt, legnagyobb megdöbbenésemre havas volt minden...
Hát itt már soha nem lesz tavasz? Én már annyira várom a jó időt!
Sziasztok csajok,
Bocsi, tegnap nem volt időm benézni, a gyerekeket vittem angolra, és este mire hazaértünk már nagyon fáradt voltam. Nagyon kíváncsi leszek erre az akupunktúrára, hogy milyen hatással lesz rád Yulcsy:-)) Egyébként kivel mi újság???
Kb. 10 napig van bent a tű, majd kiszedi, átfertőtleníti és megy vissza.De nagyon picik, mint valami üvegszilánk.Pár hónapig érdemes eljárni (2-3).De meglátom, hogy mit használ.
1 alkalom 4 ezer Ft.Szóval összességében nem olcsó, de majd máson spórolok.
Amikor beszúrták fájt (nem mindegyik), és még most is érzékenyek. Azt olvastam, hogy azok a pontok fájnak, ahol valamilyen renyhe működés van.Szóval most dolgoznak a tűk.
Hogy mit segít elő?Most stimulálva vannak a petefészkeim, valamint a hipofízisem ezeknek a működését egy kicsit stimulálja.
Nekem az utolsó mensim hosszú volt. Most majd a következőnél lemérem a hatást.
nagyjából ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?