Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Szia:)
Igen, kicsit furi....
Zöldborsókrém levest, meg bolognai spagettit csináltam. Már kész van, csak a tésztát kell kifőzni. Hozzá kell tennem hogy kopog a szemem nekem is, olyan éhes vagyok, de ki kell bírni ebédig:)
Dolgozol?
Sziasztok csajok:))
Hát én annyira nem hiszek abban hogy egy kristály leárnyékolja az egész házat, de nem lehetetlen. Nálunk árnyékoló lapok vannak letéve, az ágyunk köré 3 db. Ezzel csak 1 szoba van leárnyékolva. Ezért nem nagyon hiszek a kristályba.
Sziasztok,
Ne izgulj szerintem nemsokára meg fog jönni, nekem mondjuk előbb jött, mint 4 hét (26. napon), de nekem is azt mondta a doki,hogy 4-6 hét. Egyébként mész majd valamilyen vizsgálatokra a 2 vetélés miatt?
Szia:)
Mi sem voltunk a hétvégén, úgyhogy semmiről nem maradtál le:)
Ne aggódj. Általában a műtét után 4-6 héttel szokott megjönni. Nekem pl. 30 napra jött meg. Az első nekem elég sok volt, szinte dőlt belőlem. Utána szépen beállt minden hónapra.
Mikor kell menned kontrollra?
Jól van. Megyek én is tornázni egy kicsit:)
Majd holnap beszélünk:)
Pussz:)
Én per pillanat el sem tudom képzelni, hogy fiam legyen!! Annyira furcsa lenne egy lány után, ugyanakkor a párom sem ragaszkodik a fiúhoz, de látom rajta, hogy azért nagyon örülne ha fiú lenne. Nekem is mindegy, az biztos,hogy imádni fogjuk akár fiú akár lány:-))) Remélem nemsokára azon kell vitatkoznunk, hogy mi is legyen a neve:-))
Sajnos most mennem kell, ha tudok kicsit később még benézek!!! Addig is jók legyetek:-) Ha ma már nem beszélünk, holnap vagyok egész nap (melózóm), lesz időm dumcsizni. puszi
tök mindegy, csak egészséges legyen, meg legyen máááááár!!!:)
Nálatok? Gondolom fiú a kislány után:)
Ez a bébi hamarabb fog jönni mint 7 hónap:))
Jön a tavasz, szerelmesek vagyunk de nagyon:))
Lesz, úgy 5-6 nap múlva:)
Köszönöm, majd én is küldözgetem neked májusba:))
Egyébként nekem tavaly jan végén volt a missed ab-om és már májusba pozit teszteltem:)
Mi folyamatosan rajta vagyunk. Most mondjuk nem görcsölünk rajta annyit. Talán most jön össze:)
Hamar el fog telni az a 2 hónap és hajrá!!!:)
Kalória számolással próbálkozok éppen, tornával együtt. Bár most a torna kilőve, nem bírja a lábam annyira. Nehéz így.
Én is a baba miatt csinálom...
Na. Örömmel hallom hogy jó volt a hétvége.
Nekünk is. Szombaton jöttem-mentem, apuka dolgozott, tegnap meg szülinapon voltunk, úgyhogy adtam enni a diétámnak.:))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?