Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Nagyon szívesen járnék a Hamvashoz, de átgondoltam a dolgot, és terhesen utazgatni, főleg így egy vetélés után, nem merem bekockáztatni:-(( Beszélgettem nála egy kismamával és ami még nekem probléma, hogy az ultrahangot, nst-t stb. nem is nála, hanem az István kórházban csinálják. Plusz utazás..... Úgyhogy muszáj leszek a városunkban találni valakit, van egy jelölt, de majd kiderül. Igazából ha nincs semmi probléma csak akkor kell újra mennem, ha a babóca már a pocakomban lesz. Szerintem nemsokára együtt fogunk örülni a manóknak:-)))) Az nagyon jó, hogy találtál magadnak egy megbízható dokit!
Most mennem kell, mert el kell mosogatnom, meg az Esztivel is foglalkozok egy kicsit! Szép álmokat nektek, holnap beszélünk:-))) puszi
Az nagyon jó, ha a volt dokid ennyire rendes és érdekli a további sorsod is. Kincs az ilyen doki:)
Nehéz lesz hasonlót találni helyette. Vagy most már mindig Hamvashoz fogsz járni?
Igen, nekem fix dokim van. Fiatal, nagyon közvetlen, lelkiismeretes és ami a legfontosabb az, hogy ha baj van, éjjel-nappal hívhatom. Nem cserélném le senkivel. Ő a nődokim.
Az uh-s dokim is nagyon rendes, kicsit idősebb kiadás, de itt a környéken ők ketten a legjobbak.
Sok mindenen átsegítettek már.
Nálunk is ez volt. A párom nem nagyon hitt benne, de a végén belement.
Ha ott is van ilyen szakember, akkor jó. Érdeklődj nála is.
Nálunk az alvás minőségén látszik meg az árnyékolás, de egy nagyon jó ismerősünknél babaáldást is hozott, 4 év után.
Köszi, most jól van:) Megtornáztattam:-DD
Te? Hogy döntöttél? megcsináltatjátok a bemérést?
na:)
Szia:)
Sziasztok:)
Húúúú de lemaradtam....na most visszaolvasok:)
Csajszik mennem kell főzni majd később benézek!
pusza nektek :)
Yulcsi,
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy honnan szedted azt a jó kis hógömböt az adatlapodon??? Annyira tuti:-)
Én tudok egyet café del mare! Én nagyon szeretem! :)
szerintem nagyon jó
Jóga (ebben sem voltam kitartó)Még novemberben elkezdtem járni.De valahogy nem jött be.Az volt a rossz, hogy csak 1 órás foglalkozások voltak.Mire belemerültem, addigra vége is volt és nem volt idő rendesen relaxálni.
Apropó relaxáció.Nem tudtok ajánlani valami jó relaxációs zenét?Mert találtam 1-et otthon, de abban a pasi valami mantrákat énekel, és attól tiszta ideges lettem.
Köszi a kávét Yulcsy:-))) Pont most gondoltam, hogy iszok egyet, mert mindjárt elalszom. Az én bátyám is jár akupunktúrára, bár igazából nem nagyon mesélt róla, hogy milyen, de szerintem is jó lehet.
Én most egyenlőre kivárok, elkezdem szedni az elevitet aztán majd meglátjuk. Viszont jövő héttől sportolni fogok, mert teljesen le vagyok épülve:-(( Csajok, amit még nagyon tudok javasolni az a jóga, eszméletlenül ki tudja kapcsolni az embert, ugyanakkor az izmokat is jól megmozgatja.
Ez a télies idő rám is rossz hatással van.Már beleéltem magam, hogy itt a tavasz. Én ilyenkor el szoktam menni szoláriumba, hogy feltöltődjek egy kis meleggel, fénnyel.Egyébként nem járok, de minden évben mikor érzem, hogy kezdek lepukkadni, eljárogatok.Szoli után mindig jó hangulatom van.
Próbáld ki!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?